TPU Blog

identitateLui Identitate nu-i cunoastem identitatea, insa ne pare bine ca face parte din comunitatea noastra!

Ne place cum argumenteaza, ne place ca stie linia ce desparte ironia de jignire, ne place ca stie sa dojeneasca fara sa …scuipe coji de seminte in capul interlocutorului.

Ne place ca raspunde cu maturitate pana si pre-adolescentilor, reusind sa glumeasca fara sa batjocoreasca.

Ne place ca e inteligent. Sau, cel putin, noi asa il consideram 😀

Multumim, Identitate!

Echipa TPU.ro

95 thoughts on “Identitate este noul Expert TPU.ro!

  1. Cu tot respectul pentru echipa TPU si in special pentru tine, Raluca, vreau sa zic ca aceasta numire imi pare a fi cea mai stupida.
    ”ne place ca stie linia ce desparte ironia de jignire,”, daca are anumite raspunsuri sterse, asta nu inseamna ca nu a jignit. Stiu, sunt multi experti care au jignit voit, sau nu. Nu faptul ca a jignit ma revolta, ma revolta ca se scrie aici ca nu a jignit. Nu i-am citit toate raspunsurile dar a fost suficient ca am vazut cateva in care a jignit mult.
    Cred ca este un user vechi revenit pentru a-si satisface dorinta de a fi expert, ceea ce nu a reusit pe contul( sau conturile?) vechi.
    Imi permit sa fiu sincera, pentru ca nu pot fi acuzata de invidie, cei vechi stiu ca fac referire la titlul de expert.
    Sunt multi useri vechi care chiar ajuta si nu intra pe site doar ca sa arate cat sunt ei de grozavi si sa o faca pe moralistii, care merita acest titlu si parca nu sunt vazuti de voi.
    Acest user mie imi pare a fi un fals si nu, nu il felicit pentru ca nu merita acest titlu.

  2. S-a ajuns la litera si nick-ul “I”……”E”?Pana la litera si nick-ul”U”….”KA”este cale lunga;))Felicitari si bafta in continuare!

  3. Oare de ce toate prezentarile seamana?:)) Le aveti salvate in pc si dati copy-paste. Oare nu sutem satui de astia pe care voi ii considerati niste “sfinti”? Are si el un raspuns serios?Nu! Sunt putini experti(dar nu stiu in ce) pe acest site care isi merita cu adevarat acest “loc” si ii respect, dar altii… Daca o tineti tot asa, peste cateva saptamani o sa vad acolo: Tipu este noul Expert Tpu.ro! Dar va rog frumos sa-mi lasati onoarea ca sa-mi fac singur prezentarea, hai ca incep dupa acum, ca sa o am terminata atunci.
    Apropo, daca tot ati spus ca acest “om invizibil” este ironic, cum reuseste el sa glumeasca fara sa batjocoreasca, pentru ca ironia contine batjocora(mai usoara sau mai puternica)? Ramane un mister, ca si indentiatea lui.
    In 99% dintre cazuri el este ironic. Dar a fii ironic nu inseamna a fii si inteligent! Inteligenta nu-ti ofera ironie!
    Continuati sa dezamagiti… Ati dat casting pe TarafTv ca sa alegeti expertul?

  4. Hai, frate, ca deja se exagereaza grav. Am ajuns la ”saptamana si expertul”? N-am nimic cu omul, bravo lui, insa expertii ar trebui sa reprezinte niste elite. Elitele se aleg pe spranceana, nu una pe saptamana. Experti la gramada, hai las-o-n poala, pe vine! Spuneti-mi si mie, ce valoare mai are titlul asta, cand deja jumate din userii activi il detin?
    In fine, asteptam expertul de saptamana viitoare…

  5. Genoame, ma faci sa rid omule. Cind s-au ales expertii “din elite”… “pe sprinceana”? Asa cum am spus mereu, sint foarte putini experti care sint cu adevarat experti si-si merita si aici titulatura asta. Profesori, medici, politisti, stomatologi, avocati, judecatori etc… dar in special OAMENI. Ei sint expertii si pe ei ii putem numara pe degete. In rest, experti semianalfabeti si ranchiunosi, care injura ca birjarii si stirnesc mereu conflicte sa stie lumea de ei, sa iasa cumva in evidenta. La gramada omule sa iasa la numar. Si numaru’ inca nu-i intreg, asa ca mai urmeaza si alti experti… fara numar fara numar :))

  6. Pariu că o să fie la fel ca aici: https://www.tpu.ro/blog/?p=1408#comments ?
    Whatever, distracţie plăcută.
    Nu înţeleg totuşi de ce se contestă deciziile adminilor. Invidioasă nu sunt, pupincuristă nici atât. Frateee, aţi putea să treceţi pur şi simplu peste această postare de pe blog şi să săriţi şi peste celelalte. Nu obligă nimeni pe nimeni să răspundă aici, aşa cred eu. E fumată aia cu “aştept să scrie că x este noul expert tpu”. De altfel, oricine poate fi expert. Dacă ar fi aleşi câte 10 experţi pe zi, care ar fi problema? De altfel, se pot face şi propuneri. Cine credeţi voi că ar plăcea toturor utilizatorilor acestui site, în număr de 60355.
    Cred că fiecare ar simţi un gust amar dacă i s-ar spune că nu merită ceva. Mă îndoiesc că nu s-ar întâmpla aşa.
    @ursulika, mai tre’ să aştepţi, urso! 🙂
    Aştept să mi se corecteze greşelile şi să fiu făcută proastă cu spume. Mulţumesc anticipat,
    Gabrielă
    P.S: Voiam să cer şi fundiţa. Fir-ar!

  7. Bravo,frate!Chiar te felicit,fa-i pe astia sa se certe :)).
    Gabriela,te rog frumos sa ceri o alta jignire.Proasta cu spume e luata.:))

  8. Bro, thanks BRO. Eu vreau în cantităţi industriale, deci nu stau să aleg, mă mulţumesc cu orice culoare. Mulţumesc încă o dată, dau o bere :)).

  9. @Silvia, eşti foarte generoasă :)). Mulţumesc şi te şi pup, că-mi eşti dragă. Oare vom semăna? “Proastă cu spume” şi “Proastă cu bulbuluci” seamănă destul de mult.
    @Bro, să nu uiţi de funde, te rog.
    Funditsa? :o3 Pls, pls!
    Ah, iar am uitat că nu sunt pe site.

  10. Buna!
    off..eu sunt de un an pe tpu si inca nu sunt expert TPU,iar el este de 3 luni si a ajuns expert.

    frumos….

  11. Adica, vrei sa spui ca mie-mi cunoasteti identitatea ? In cazul asta, permiteti-mi sa-ntreb: ce grupa sanguina am, ca eu nu stiu. 🙂
    Felicitari, “Identitate” secreta. Apropo ! Ti-am scanat retina, si daca tii la identitatea ta, stii cui sa i te supui de-acum inainte. 😀 🙂
    joke

  12. Indiferent pe cine veti mai face “experti” eu ii felicit… insa am o mica rugaminte si la useri si la admini:
    va rog sa nu ma faceti “expert” sau sa-mi dati alte calificative ca genul celui de mai sus :>
    o spun din modestie… vreau doar sa ajut lumea (unde ma duce mintea si atat cat ma duce) si sa fiu ajutat unde sunt depasit de situatie.
    Dar v-am lasat, pt ca ajung sa nu ma mai suport… si mai bine ma lipsesc, asa ca: tot binele din lume si ne mai auzim, stati fara griji 😉

  13. Mi-ati facut-o!:D
    Tocmai imi anuntasem o parte dintre prieteni ca vreau sa o las moale de tot si sa “plec”.Nu de alta dar am treaba,multa de tot.Ar mai fi cateva motive dar in nici un caz cei care ma “iubesc” si o parte nici nu puteau rata momentul.Acum sunt “obligat” sa raman…
    Dar pana la urma il accept cu placere,daca ii deranjeaza pe “unii”.:)
    Multumesc pentru felicitari,desi titlul nu era deloc telul meu.Titlurile,diplomele si premiile nu ma atrag.Asta inca din clasa I,de cand cei disperati dupa asa ceva au folosit toate mijloacele ca sa ia “premiul”( sau macar mediile cele mai mari) odraslele lor si sa ma scoata in spatele lor,tocmai pentru ca sunt cine sunt.Atat timp cat s-a dorit asta,inca de atunci,am fost considerat un reper,deja nu am nevoie de alte confirmari.Asta spune totul…
    @Lora,
    In mod clar,tu o sa o tii pe a ta pana la capat,stii una si buna.Nici precizarile astea nu o sa te ajute cu nimic.
    @BRO-dau funditze la Kg&fac experti la gramada free ,
    Nick-ul tau spune tot despre modul in care vrei sa iesi in evidenta si spui ca fac altii asta.Vezi foarte bine dar ai in fata o oglinda!;) Oglinda,din fabricatie,doar reflecta si nu poti sa vezi prin ea.
    @tipu,
    Nu toata lumea crede ca e pe hi5 ca sa spuna cine e si ce face in viata.Esti “expert” la sofat?Hai pe strada,acolo se vad soferii,nu pe pista!;)Desi nici acolo nu stim cum te descurci.:D
    Daca tot stai in Genova,nu e nevoie sa o spui in fiecare zi.Au mai vazut si altii lumea,inaintea ta.Mai bine invata ceva de la italieni:discretia! Am intalnit oameni putrezi de bogati,faima,functii,titluri nobiliare chiar,care erau oameni perfect normali si asa ii tratau si pe altii.Atat timp cat ei m-au apreciat,”aprecierile” tale imi sunt indiferente.Numai ca,pentru a fi ca ei,trebuie sa simti cu adevarat ca ai valoare,nu sa vrei sa arati asta.
    @Otonis,
    Mi-ai scanat-o degeaba,e doar o iluzie optica!:P

  14. Eu ii propun ca experti TPU, si pe: monyk, sol, flav. Sunt pe locurile 11, 12, 13 parca. Si oricum, dau sfaturi bune 😉

  15. Nu cunosc acest user … Nu l-am vazut din cate luni bune stau eu p TPU . 😐

    Totusi mii de felicitari.

    @Gabriela , cine e “Proasta cu spume” si “Proasta cu bulbuci” ? :)) Oricum , m-ai facut sa rad ;;) sa ies dintr-o tare cam proasta… :))

  16. @Krissy, eu sunt proastă cu bulbuluci, şi Silvia este proastă cu spume.
    Suntem cam off-ceva (poate topic, habar n-am), îmi pare bine că te-am făcut să râzi.
    Pupicoşi :)).

  17. Nu mai fiti invidiosi pe om. E alegerea adminilor, insa sincer nici eu nu ma asteptam la asemenea nominalizare, inaintea celor care intr-adevar se fac remarcati prin sfaturi utile, inteligente si nerautacioase. Toti vom fi experti si se va numi comunitatea TSE (Toti Suntem Experti) :)) Calmati-va.

  18. TSE?
    :))
    hai ca asta mi-a placut..:))))
    ce n-as da sa apuc ziua in care 50000 de Expersti ar fi pe site…:D
    SA vezi atunci cearta si sacndal :))
    oooo CAN WAIT!

  19. @identitate… Unde sunt oamenii aia? In filme… Dar vezi tu, viata nu e un film. Imi place sa te dezamagesc, nu am freventat hi5(probabil ca si acolo iti ascunzi identitatea) nu sunt expert in sofat ci doar pilot de curse(ceea ce nu exista pe strada!) Daca tu vrei sa ne intalnim pe strada, asta spune multe despre educatia ta auto; iar tu pe circuitul de viteza nu ai ce cauta(fiind praf, nu ca as avea eu ceva cu tine). Am invatat ceva de la tine, cum tu repeti in fiecare zi numele tau(ca sa nu-l uiti) la fel fac si eu cu orasul meu(doar ca eu pe un site) tu cu voce tare in timp ce scrii. Nu stiu pentru ce ar putea sa te aprecieze cineva, dar pe site, chiar nu exista un motiv pentru care sa spunem ca esti de apreciat(probabil ca o fac cei ca tine). Nici nu vreau sa simt ca am valoare, pentru ca asta e tipic manelarilor; Simt ca sunt capabil de ceva(nu ca unii, stai linistit, nu m-am referit la tine, asa, la modul general). Zici @identitate si tragi apa! Cand ma gandesc la tine scap de orice constipatie.(acum simti si tu ca esti capabil de ceva)

  20. In sfarsit, dintre atatia utilizatori clarvazatori iata si un OCHI caprui EXPERT TPU, numit @Identitate a carui identitate /ne dezvaluie Echipa TPU/ nu se cunoaste…
    Ma intreb, de ce nu i se cunoaste identitatea utilizatorului @Identitate, nu si-a completat profilul la intrarea pe acest site?

    In rest, numai congratulations, desi eu nu m-am intalnit de loc cu el in discutiile noastre, sper macar de-acum in colo sa ma bucur de sfaturile sale de expert.

  21. Ce pot sa zic,decat fel;icitari,inca odata expertii nu se aleg dupa fundite parerea mea,totusi eu nu l-am vazut deloc pe Identitate activ,in fine Raluca stie ce sa faca!

  22. Totusi dupa ce criteriu l-ai ales? Majoritatea raspunsurilor dunt “stupide-210” :))

    Gabrielă tu nu esti prosta si nici Silvia ,Ursulik trebuie sa asteptam pana vor fi si alti utilizatori observati,deocamdata cred ca trebuie sa dam raspunsuri stupide pentru a primi titlul de “expert”

    Lora fata ai dreptate 🙂

  23. In fiecare zi apare un nou expert(in ce oare?).Si pentru ce l’ati ales?Sau doar ca sa fie site’u popular?Dupa ce criterii??Nu admirati ca are cam multe rasp stupide(cam foarte multe:))?Si cum nu’i cunoaste identitate ca este obligatoriu la inscriere:)?

  24. Asta de unde a mai aparut?! Se pare ca userii activi [ care merita] ,sunt luati peste picior!

    In fine felicitari identitate..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.