TPU Blog

identitateLui Identitate nu-i cunoastem identitatea, insa ne pare bine ca face parte din comunitatea noastra!

Ne place cum argumenteaza, ne place ca stie linia ce desparte ironia de jignire, ne place ca stie sa dojeneasca fara sa …scuipe coji de seminte in capul interlocutorului.

Ne place ca raspunde cu maturitate pana si pre-adolescentilor, reusind sa glumeasca fara sa batjocoreasca.

Ne place ca e inteligent. Sau, cel putin, noi asa il consideram 😀

Multumim, Identitate!

Echipa TPU.ro

95 thoughts on “Identitate este noul Expert TPU.ro!

  1. Poi daca avatarul tau este o imagine optica, identitatea ta top secreta, atunci e clar. Esti E.T. ! 🙂
    Nu inteleg totusi in ce pozitiei ai pozat de a iesit imaginea unui ochi uman. Oricum ! Trebuie sa ma inveti si pe mine pozitia aia, ca poate ma ajuta sa-mi perfectionez tehnica sexuala. 😀
    Probabil ai venit sa studiezi din atmosfera specimenele umane, numai ca trilurile duet dintre Guta si Salam ti-au defectat aparatura de zbor, si te-ai prabusit pe teritoriul celei mai mari gradini zoologice din lume: Romania. Barem acum ne poti studia de aproape, intr-un mediu “safe”, net-ul. Orice-ai face, nu ne rapi femelele ptr. experimente, ca s-asa d’abia ne ajung sa le schimbam saptamanal. Am ajuns sa schimb sotele mai des decat pe fete, asta ca sa intelegi ce vremuri grele infruntam. 🙁
    Din partea mea poti sa iei toti masculii din lume sa experimentezi pe ei, ca nu m-ar deranja sa am eu grija sa satisfac populatia feminina a planetei.
    Cu modestie, un pamantean valoros. 😛
    Felicitari, again !

  2. @Oana :X, aşa e. Îmi permit să spun că sunt cea mai inteligentă persoană pe care o ştiu. (sunt mai modestă şi decât DanSor şi otonis la un loc)

  3. De ce in ultimul timp cand este numit un expert trebuie sa se faca circ?
    Frate, parca s-a ales presedintele. Wake up, people! It’s just a site .. like many others !

  4. @tipu,
    Nu i-am vazut in filme.Doar una a jucat intr-un film,a facut o exceptie,ea fiind actrita de teatru si refuzand toate ofertele de filme.A facut exceptia pentru ca se regasea in povestea din film.Nu a mai aparut filmul pe marele ecrane,nici nu l-au mai turnat pe tot,asta pentru ca s-a suparat papa (celalalt) si a fost interzis pentru ca era prea real si “imoral”,fiind vorba de povestea a doua femei lesbi.
    Restul sunt din viata reala,nu ai cum sa-i vezi si sa-i intalnesti pentru ca ai alte ocupatii care fac sa nu te intersectezi niciodata cu asemenea oameni.
    Te-am invitat pe strada ca sa faci si tu ceva util,sa fii sofer cu adevarat,cu tot ceea ce implica traficul.Ce altceva puteai sa intelegi tu,decat ca te provoc la un concurs de viteza,doar asta e ocupatia vietii tale.Te invarti in cerc pe o pista in dorinta disperata de a arata ca esti bun si in speranta ca o sa iesi vreodata pe locul I.Asta fac cainii,se invart in jurul cozii dar macar ei sunt simpatici.
    Oricum,ar trebui sa stii ca in curse,dar si pe strada,constanta este cheia,nu viteza maxima pe anumite portiuni si ca soferii si masinile se vad cu adevarat in curbe,nu in linie dreapta.
    Bine,nici pentru ocupatia ta,cea de pilot de curse,nu as baga mana in foc.Se prea poate sa confunzi pista jocului cu una adevarata si,cum ai apasat atat de des pe taste,sa ai impresia ca totul e real.
    Repeti cam des,atat ocupatia cat si orasul in care stai,ceea ce e dubios.Fie nu e nimic real,fie (la fel de grav) cinsideri gresit ca locul in care stai te face sa fii “cineva”.
    In plus,nu e nici pe departe orasul tau si tara ta.In mod “bizar”,vorbesti romana.Esti ca Raducioiu care dupa o luna in Italia a revenit si vorbea numai despre “La NOI,in Italia…”.In acelasi timp condamni tot ce e in Romania,de parca nu ar fi tara ta.Sa condamni mereu,e f.f.f. usor,sa schimbi ceva,e un pic mai greu.
    Te identifici,gresit,cu tara in care stai,mai exact proiectezi tot ce e bine acolo in tine,de parca tu ai fi avut o contributie cat de mica la asa ceva.
    Nu ai ceea ce eu am,”identitate”,atat in ceea ce priveste propria persoana cat si identitate nationala,sunt roman,chiar daca am trait multi ani acolo si m-am simtit de multe ori mai acasa decat acasa.Numai ca,nu am uitat ca sunt roman,chiar daca multi nu ma credeau ca sunt roman si aveam nevoie de martori,tocmai din cauza celor ca tine care au “poluat” tara aia minunata si care au fost un motiv in plus sa ma intorc in tara.Ideea e sa schimb ceva,sa pot sa ma simt perfect “acasa” si aici.O parte am schimbat,si inca o fac,”grosul” abia urmeaza.
    Sunt curios,stii totusi sa vorbesti italiana?!Hai sa vorbim un pic in privat,sa ma convingi si pe mine…
    Si ai dreptate,nu pot sa ma aprecieze decat oamenii ca mine,ar fi culmea sa o poata face cei ca tine!

    @BRO-dau funditze la Kg&fac experti la gramada free,
    Pentru ceea ce faci tu exista deja Mircea Badea care e enervant de plictisitor (sau plictisitor de enervant?!)politicienii si multi altii…
    Ai un nivel de inteligenta suficient pentru a face si altceva,sa incerci sa schimbi ceva,la tine intai de toate.
    Oricum,ai o problema grava si tu (numai una?!),nu realizezi esentialul,nu e vorba de “experti” si atat ci de “experti TPU”,deci,logic,sunt cei care administreaza site-ul care au criteriile lor.Si,dupa cum bine vezi,dai degeaba “funditze la Kg”.
    Sunt “expert” in multe.Alege tu domeniul in care te crezi cel mai bun si “concuram”,nu garantez ca sunt mai bun decat tine acolo dar ma descurc.Daca e sa aleg eu domeniile,nu ai nici o sansa…

    @Oana :X,
    Sigur nu ai facut matematica cu tata daca asa reusesti sa calculezi “majoritatea”.Sau ai facut,nu ai trecut nici tu ani la rand si te razbuni pe mine?!Nici mie nu prea mi-a placut,dar ma descurc cat de cat,mai ales ca adunarea si impartirea,cele cu care afli majoritatea,se fac deja in clasele primare.
    Dar de ce nu ai spus din prima ce aveai de spus si ai dat-o in vrajeala cu felicitarile false si cu critica “moderata” din primul msg?Vai tu,sa nu-mi zici ca in 2 minute de la primul msg ai reusit sa calculezi “majoritatea”,sa iti dai seama cat merit,sa scrii al doilea mesaj si sa il si publici!?!
    Stii si tu sa calculezi cat de cat,cred,de fapt nu era nevoie,se vedea clar,fara calcule.Nu esti “decat” subiectiva si nu prea crede ca ti-e strain faptul ca am adunat peste 160 de “stupid” la o singura “intrebare”…
    Matematica e buna mai ales pentru gandirea logica,pe care recunosc,mai mult am mostenit-o decat am dobandit-o..Asa ca,data viitoare,ai rabdare cand scrii ceea ce vrei de fapt sa scrii,asteapta macar un pic de la primul mesaj,sa para cat de cat credibil!Mai invata!:P

    @otonis,
    :))
    Trilurile dintre Guta si Salam m-au indemnat sa “zbor” inapoi acasa,nu sa-mi defecteze aparatura de zbor.:D
    Pentru a perfectiona “tehnica” sexuala,nu trebuie sa stii pozitia in care am facut poza,nici macar pozitiile sexuale.Trebuie “doar” sa simti si sa iti dai seama ca stii deja totul.Sa renunti la tehnica si sa treci la “arta”,la simturi.
    Femeile nu le “rapesc”,gasesc in una singura totul.Daca nu o rapesc pe ea extraterestrii (sau altcineva) nu o sa mai “rapesc” nici macar una.
    Te-ai plictisi de moarte insa daca ai ramane singur cu toate femeile din lume!::D

    Ma bucur totusi ca exista si multi care au realizat ca nu e un concurs,nici aici,nici viata.
    Ceilalti,cam fara speranta,nu inteleg totusi de ce se crizeaza daca tot nu inseamna nimic,sunt un nimic dupa parerea lor.
    Nu ma atrag “titlurile” mai ales ca eram satul de invidia multor oameni,in realitate,fara sa fac sau sa obtin ceva special.E prima oara in viata cand ma bucur cu adevarat de un titlu primit,mai ales pentru ca am realizat ca m-am maturizat si mai mult si ma distreaza crizele unora,nu imi mai lasa deloc un gust amar.

  5. Bai @identitate, tu crezi ca eu stau sa-ti citesc tie visele? Tot ce visezi seara vii si imi scrii mie aici?:)) Esti nebun daca crezi asta! Am alte lucruri mai importante decat sa citesc memoriile unui PSIHOPAT. Nu citesc nimic din ce ai scris, pentru ca oricum nu ma cunosti, nici tu nu-mi cunosti indentitatea, asa ca vorbesti ca prostul in vant, de fapt, tot tu tragi acel vant. Hai pa! Si nu te mai obosi sa folosesti tastatura in afara de filmele xxx ce te reprezinta, parte din viata ta.

  6. @tipu,
    “Bai” sa le spui celor cu care ai pascut gastele!
    Te contrazici cam mult.La inceput mi-ai facut “caracterizarea” pe baza raspunsurilor mele,pe care le-ai citit.Daca nu le-ai citit cum te-ai prins cat de nesemnificativ sunt?!
    Si daca nu citesti ce scriu,nu urmaresti ce scriu,cum se face ca mi-ai dat de 2 ori “replica” numai aici?!
    Lasam la o parte “intrebarea” ta cu “femeia cu mustata” de care te-ai “indragostit” si de unde ti s-a pus pata pe mine…
    Nu iti cunosc datele de identitate,cele din buletin,identitatea nu ar putea nimeni sa ti-o cunoasca pentru ca nu ai asa ceva,ti-am mai spus.
    Cine esti,putin imi pasa.Am trait (si) langa oameni care l-au sfidat pe papa,l-am sfidat si eu,indirect la un moment dat si nu de dragul de a ne afla in treaba ci pentru viata noastra.Asa ca tu nu poti sa ai un impact mai mare decat un papa.Nu m-ar interesa nici daca ai fi Boc sau Basescu,proaste exemple de oameni puternici,e adevarat,dar asta e.Semeni mult cu amandoi,e adevarat,mai ales in ceea ce priveste “argumentele” pe care le folositi.
    Iti mai spun ceva ce sigur nu o sa intelegi pentru ca ti-o spun in italiana iar orasul “tau” nu e sigur Genova iar tu pilotezi masinute cu tastele.Dar poti sa folosesti dictionarele on-line…
    “Tra il dire ed il fare c’e’ di mezzo il mare!”
    Ed adesso…Vai a cagare!

  7. Felicitarile mele! Intr-adevar, nici eu nu stiam de tine, dar ti-am vazut raspunsurile si meriti ;).
    Nu lua in calcul spusele celorlalti. Tragand o privire prin profilul lor, vei vedea ca au alta perspectiva despre site(una mai ciudata, dar asta este!)

  8. Bai, @identitate, continui pentru ca imi place sa te stresez. Ca sa inteleaga toata lumea ce spun, pentru inceput iti explic cum sta treaba cu motorsportul si strada, pentru ca tu nu ai astfel de cunostinte(chiar deloc!). Citind postarea ta anterioara imi dau seama ca nici macar nu esti in stare sa-ti dai seama ce inseamna motorsport si circuit de viteza. Un om care stie despre ele, o sa-mi dea dreptate. Inteligentule(e doar o forma de adresare, nu ca ai fii) pe strada trebuie sa respecti regulile de circulatie si nu ai cum sa iei curbele ca pe circuit! Dar tu cum nu stii ce inseamna motorsport… Pe strada exista politie, exista oameni nevinovati si e un trafic prea aglomerat ca sa-ti arat eu tie cum se conduce. In schimb circuitul de viteza nu inseamna constanta, pentru ca asta se castiga intr-un campionat nu intr-o cursa. Inseamna setare si viteza. Tu pe un circuit habar n-ai ce inseamna frana, acceleratie, nu stii unde sa pui frana si cand sa accelerezi, nu stii ce inseamna trasa ideala, nu stii ce inseamna a depasi, cum sa depasesti si nici atat nu poti sa blochezi un atac, iar daca esti blocat(ceea ce ti-as face cu mare placere si cu multa siguranta), singura destinatie pentru tine este spitalul. Asa ca pe strada, nu imi pun mintea cu astia ca tine. Din pacate diplomele si trofeele te contrazic, nu stiu de ce dar si saptamana viitoare voi castiga si iti dedic victoria. Bravo ca esti roman in schimb eu n-am cetatenie de roman ci doar o mama romanca, dar iti spun o singura data si sper sa intelegi: VIATA MEA PERSONALA NU TE INTERESEAZA! Eu m-am referit doar la faptele tale pe acest site si te rog in continuare sa renunti la aceste atacuri la activitatea mea de zi cu zi, ocupatie, pasiune sau la familia mea. Suntem pe un site si conteaza doar ce facem aici, in schimb, lasa-ma pe mine asa cum sunt, un campion pe langa tine.
    Nu stiu de ce tot insisti cu acei oameni, acum nici tu nu esti deasupra mea cat timp ma tot stresezi ca vai cu ce oameni ai avut tu contact si nici atat nu esti departe de acel Raducioiu. Probabil ca ai lucrat si tu pe la vreun restaurant si acum te crezi seful restaurantului. E ceva tipic pentru astia ca tine. Muncesc in Italia ca sclavi si cand se intorc in Romania se lauda ca au fost patroni si au avut contact cu Padre Pio=)) Imi place Romania pentru ca e o tara f frumoasa, dar datorita unora ca tine si conducerea tarii care tinde spre incompetenta generala, astazi Romania este o ruina.Intr-adevar nu ma intereseaza sa schimb ceva in Romania, critic ce vad si nu cred ca sunt singurul care critica conducerea. Nu am spus niciodata ca Romania este urata, doar ca nu este condusa de oameni capabili de o schimbare generala, ci doar mentalitati comuniste(ca a ta) mentalitati de 2 bani. Probabil ca daca ai cunoaste identitatea mea, cea din buletin, te-ai convinge si de rezultate mele in motorsport si de tot ce iti spun acum, dar nu te astepta ca sa o afli(banuiesc ca nu te intereseaza, cum nici pe mine nu ma intereseaza indentitatea ta). Daca tot vrei sa vorbim de caini, te invarti si tu in jurul unui covrig, crezand ca daca il prevesti se va face mai mare. Ataci acelasi subiect plicitisitor si pana la urma nu stii ce vrei. Exact, nu ai sa vezi un om destept sa aprecieze un prost, cum nici eu nu te apreciez. Cred ca e mai bine sa-ti vezi varful nasului si sa nu te crezi prea superior pentru ca ai o diploma sau niste ani, nu vei ramane decat ceea ce esti, un nimeni. In schimb eu am tot viitorul inainte. Asa ca mai bine pune lacat la gura si nu mai comenta ca un catelus dupa ce a mancat un covrig vechi si acum cere altul. Fii sigur ca este tara si orasul meu, unde m-am nascut si aici vreau sa mor. Daca tu ai schimbat ceva in Romania, bravo tie(cu toate ca nu-mi pasa) Sa fim seriosi! Acum incepi cu astea… Deja ma apuca somnul. Lasa-ma, ai mai multe minciuni decat 100 de oameni. Nu stiu de unde le scoti, poate din burta. Daca tiganul cand ii este foame canta la biserica, tu scrii minciuni pe site. Dar sa-ti spun in mare parte cu ce oameni ai avut contact? Prin Sicilia sau Calabria, cam pe acolo gasesti de-astia ca tine. Inca un lucru, nu stiu cu cine l-ai sfidat pe Papa, dar aia sigur nu erau italieni, cum de altfel nici cei care te respecta nu sunt italieni. Pentru ca un italian adevarat nu ii suporta pe cei ca tine, cei care se crede stapanii pamantului doar pentru ca sunt ironici si mai ales iti arunca niste texte copiate de pe internet(fraza pe care ai pus-o si tu ca sa te bagi in seama cu italiana, pe cand as putea sa-ti vorbesc ore intregi si tot degeaba) Nu, nu stau sa-ti explic prea multe in italiana si nici atat nu folosesc dialectala(ai tot cauta pe internet), iti transmit doar atat, iti raspund cu aceiasi moneda si ultima data pentru ca ma plictiseste persoana ta. Voi incerca sa te ignor pe cat posibil si ar fi bine sa faci la fel. Oricum, pentru mine tu nu existi.
    La tua testa è una calamità naturale. Tu non capire niente perche sei un figlio di puttana, un bastardo. Stronzo… Vaffanculo con te!

  9. Bine ca stii tu matematica :)),hai stii ce sa incheiem,oricum titlul de expert nu ti se cuvine si punct!

    La revedere

  10. @tipu,
    =)) =))
    Ai scris cam mult avand in vedere ca pentru tine nu exist.
    Sper ca nu o sa spui si ca tatal tau e italian.:D
    “Tu non capire niente”?!:D :)) Si,hai raggione,”io non capire”,ma solo perche tu non sai parlare l’italiano!
    “Vaffanculo con te!”?!
    Cine ti-a tradus?”Google translate”?Ala stim ca e varza.Daca ti-a trdus un prieten spune-i ca e varza!:P
    Eu nu am facut altceva decat sa-ti spun ca “Intre a spune si a face e marea!”(tradus,fara adaptare).Apoi te-am trimis sa te bucuri de efectul meu laxativ pe care spuneai ca il am asupra ta,ca sa ma simt si eu util…
    La restul nici nu are rost sa-ti mai raspund.Daca nici nu esti roman,lasa-ne domnule in pace!Nu intelegi si deja am pierdut prea mult timp cu tine.Bucura-te de cetatenia ta si de titlul tau de campion…virtuale.
    Cum italiana nu o stii,iti spun in romana:”Daca taceai,filosof ramaneai!;)

  11. Nu va mai certati, domnilor ! Este o zi asa frumoasa, si e pacat s-o stricati certandu-va pe un site. Mergeti pe plaja, ca-i full de gagici, si macar voi sa le curtati, daca mie mi-a interzis ABUZIV gagica’mea. 😛

  12. sincer aici pe blog sunteti toti viteji si tari,insa in viata reala?lasati-o balta!Mai spuneti ca aveti si o varsta:|,dar va comportati mai rau ca niste copii de gradinita.Vai de voi!Sa va fie rusine.

  13. @Identitate fii atent: doi polististi stateau pe o banca in parc, la un moment dat banca s-a rupt, de ce? A cedat cel mai destept.
    Te rog eu, fii banca in parc…de ce asa discutii urate si inutile, fie ele si virtuale?!

  14. Mda, anonim are dreptate. Eu nu stiu italiana da stiu ce inseamna […] Asta apropo de ce spunea Lora si ce spuneam eu de alegerea expertilor, de cele mai multe ori fara noima. Poate ar trebui sa cititi mai bine postarile celor pe care vreti sa-i faceti experti, ca nu degeaba se minuneaza multi de alegerile facute. Poate daca nu-i ureaza o persoana felicitari, ar putea fi acuzata de invidie. Dar daca sint mai multi, asta da de gindit totusi. Ori sint toti nebuni, ori au dreptate 😉

  15. Super @Bro-dau…Kg…free, “ai cugetat adanc”, m-ai uns la suflet, cu ultima parte a interventiei tale.

  16. @Elena,
    Vezi bine ce interpretare da unul dintre “politistii” in cauza.In plus,nu e tocmai asa,cunosc politisti care nu sunt inteligenti,sunt geniali.Chiar si cei de pe strada au inceput sa se schimbe,enorm raportat la vechiile generatii (si alea cu exceptiile lor bune),nu doar in ceea ce priveste inteligenta ci si ca oameni.
    In plus,tocmai atitudinea asta ii face sa devina parlamentari,prim-ministri si sefi de stat,laudandu-se cu procentele lor “imense” dim masa enorma de alegatori activi (vreo 20 %),si alea obtinute prin diferite mijloace.Asa ca nu,nu cedez.

    @anonim,
    “Pasarica” ai tu nu eu,eu am gura si nu o inchid oricine mi-ar spune asta,exceptand dentistul,doar la el o fac “mai mica si mai mare”.
    Am scris in italiana pentru ca inteligentul de @tipu nu se putea abtine sa(-mi) demonstreze ca stie si sa(-mi) raspunda in italiana cu toate ca habar nu are.
    Si stiu italiana la perfectie.Te pomenesti ca ar trebui sa-mi fie rusine?!
    @bro,
    Nu stii italiana dar stii ce inseamna?!Ma bucur,dar am tradus chiar si eu ce am scris.Ce a scris @tipu nu am tradus pentru ca nu se poate reproduce aici,e un limbaj care spune totul despre el.E un ipocrit ca si tine,pretinde ca e “pilot campion”(si-a aratat si cupele chipurile) cand exista doar 2 romani,Mihai Marinescu si Doru Sechelariu (care au castigat ceva).Apoi pretinde ca Genova e orasul sau si ca doar mama lui e romanca dar habar nu are italiana.Doar daca ii citesti raspunsurile castigatoare se vede de la o posta ca minte,fiind pe rand peste tot,ba motociclist,ba pe la Breaza la inscriere la liceul militar…peste tot mai exact,chiar si pe la facultatile din Italia si “explica” total pe dinafara cum sta treaba cu ele desi habar nu are,mai “baga” si Genova si Bologna in nordul Italiei cand ele sunt toata ziua in centrul ei.[Italia e impartita in 5:N,C-N (unde intra si BO si GE),C-S,S,insulele]
    Unde nu mai poate sa fie “ARE UN PRIETEN” sau mai multi,unii castigand zeci de mii de euro lunar.In fine,ar trebui sa scriu vreo 3 zile incontinuu sa spun tot ce nu se leaga.
    Pe el as putea foarte bine sa-l vad fata in fata si o sa fac asta daca continua cu adresarea cuvintelor “frumoase”.Am tot dreptul sa solicit legal “desconspirarea” identitatii sale.In acelasi timp,am simt ca si tu ai intra in “silenzio stampa” daca as “pune mana” pe el.;)
    “Toti” s-au prins?!Care toti,tu esti “toti”?!
    Intri cam des ca sa ma “pui la punct”,folosesti orice postare a oricui ca sa mai spui ceva,am impresia ca iti cam arunci singur si mingi la fileu.
    Ai fost in stare sa-mi explici cum sta treaba cu circulatia fara ca macar sa ai permis de conducere,fiind biciclist (si ala ocazional).Ti-am mai spus,”Fa-te deputat Sandele!”
    Ti-am propus sa alegi domeniul la care te simti tu cel mai bun,sa-ti dau ocazia ca sa ma “dstrugi”.De ce nu o faci?!
    De fapt ai ales domeniul tau,cel de “mancator”…Degeaba insa,vezi prea bine ca exista “arma” impotriva mancatorilor:ARGUMENTELE!;)

    Eu vreau ceva si nu o sa astept sa mi-l dea altii.Ce vreau?Priveste!
    http://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ

    E ceva ce tu nu poti sa ceri,pentru ca habar nu ai de urmatoarea:

    http://www.youtube.com/watch?v=MNKInZjliLU

  17. Cum e aia cu..lauda de sine nu miroase a bine?!
    Imi e rusine cu voi,si n-ar fi prima data!Ce balacareala,in balta proprie!Unde va e bunul simt?si educatia de care “stiti” sa da-ti dovada?Nu stiu cum unii dintre voi aveti atata stima de sine,de unde mama naibii o aveti,ca si mie imi trebuie ceva si nu gasesc deloc .Dupa cum se vede,oamenii cu carte si cap nu posteaza la”vedere”,isi vad de treburile lor,ajuta pe cei care au nevoie,voi nu aveti altceva de facut decat sa va atacati,va roade invidia…sau nu,acum depinde cum vedeti…
    O comedie de joasa calitate,pe care stiti sa o jucati bine,daca si in viata reala faceti la fel….FELICITARI!,la mai mare!

  18. Ce-i asta? Ai inpresia ca sintem la concurs? Cine stie cistiga? Sa-mi aleg un domeniu sa te distrug? Ma faci sa rid mon cher. Traiesti cu impresia ca trebuie sa-ti dovedeasca cineva ceva, cu ce ocazie? Esti un nimeni, efectiv un nimeni. Daca esti destept si simti ca stii atit de multe incit oricine isi poate alege un domeniu sa te provoace ca tu esti in stare sa-i tii piept, demonstreaza ca esti destept. Fuga repede la emisiuni concurs sa cistigi premiile, poate mai e pe undeva vrei sa fii miliardar. Sau demonstreaza existenta antigravitatiei si toata lumea va recunoaste ca esti destept, fara sa mai ai interventiile astea penibile in care mi te lauzi ca esti destept. O sa ai numele alaturi de Newton, Einstein si altii si toata lumea isi va aminti de tine veacuri la rind. Mai iei si premiul Nobel, om te faci. Si n-o sa mai tina nimeni seama ca esti ingimfat, cu orgoliu de gradinita si obtuz. Toate defectele palesc in fata geniului tau… Sandel. Inteleg ca asa te cheama. Sandelica. Ce-i aia “intri sa ma pui la punct”? Nici in cot nu ma doare de tine. Incredibil cit te umfli in pene ca esti sofer, ca ai permis auto. Sa fim seriosi expertule. Obtinerea permisului nu te face automat destept, superior. Nu esti buricul pamintului, nu devii brusc profesor doctor emerit behehe in cine stie ce domeniu, doar pentru ca minune mare, ai reusit sa obtii permisul ala, marele tau motiv de fala. Sa nu uitam cum se obtin majoritatea permiselor de conducere la noi. Prin spaga. Sa ne amintim de maria sa Piedone care a picat examenul auto de citeva ori la Bucuresti si s-a dus repede in Arges unde a luat permisul (culmea, toate categoriile) dintr-un foc. Tocmai de asta sint atitia neaveniti si iresponsabili la volan si se intimpla atitea nenorociri pe soselele noastre. Si tu mi te lauzi cu permisul tau penibil? Atita te lauzi cu permisul ala, de parca L-ai apucat pe Dumnezeu de picior ca l-ai obtinut. Cit privestre despre afirmatia ta ca sint ipocrit, tare sint curios cum ai ajuns la concluzia asta, mai ales ca e clar ca nu-mi urmaresti postarile. Expertule. Ti-am mai spus ca vorbesti intr-una si habar n-ai ce spui. Vorbesti efectiv sa nu adormi, e modalitatea ta de a ramine treaz. Eu spre deosebire de tine, ti-am demonstrat ca esti ipocrit, atunci cind dadeai vina pe biciclisti pentru toate nenorocirile din trafic. Ti-am dat niste link-uri sa vezi iresponsabilitatea multor soferi care fac accidente MORTALE. Nu era nici un biciclist in zona sa se poata da vina pe ei. Ce ai raspuns? Ca nu te intereseaza. Asta-i ipocrizie mon cher, expertule. In fata dovezilor sa o tii pe a ta si sa spui ca nu te intereseaza dovezile. In realitate interventia ta de la intrebarea respectiva a fost total inutila si deplasata. Incercai sa gasesti un vinovat pentru iresponsabilitatea multor soferi. Majoritatea accidentelor se intimpla din cauza soferilor, nu a biciclistilor. Masini care intra in cladiri, care se rastoarna in ripe, care trec peste calea ferata ignorind semnalele acustice si luminoase, care intorc pe pod sau depasesc in curba, care feresc un taxi si urca pe trotuar unde omoara pietonii. In peste 90% din cazuri, nici nu sint biciclisti acolo sa poata da cineva vina pe ei expertule. Finalmente vad ca deja ti-ai pierdut controlul. Ce-i aia “mincator”? O scimbam pe limbaj de balta, incepem sa fim triviali? Esti EDXPRET ai uitat? Trebuie cel putin teoretic sa dai exemplu. Tocmai te lauda Raluca privitor la asta, te lauda ca vorbesti frumos :)) Ma faci sa rid, expertule in obtuzitate.

  19. citesc si ma minunez cum pot fi unii oameni…chiar nu inteleg pt.ce atata tam-tam pt.niste nimicuri practic;fiecare incearca sa fie mai presus si arunca cu noroi in cine apuca,ce aveti de castigat cu tiganiada asta?Ca asta e o tiganiada.Niciodata nu m-a interesat cine e expert,de ce,daca chiar merita.DAr vad ca unii sunt foarte frustrati,furiosi si unii nu stiu ce vor sa dovedeasca prin `inteligenta` lor covarsitoare.Nu este expert care sa nu fie criticat si luat la rost de parca el s-ar alege expert si in plus ce are unu si altul de castigat sau de pierdut ca x este expert sau y?Mie putin imi pasa ,decat sa ma cert cu lumea si sa critic ,mai bine dau un raspuns care sa fie de folos unei persoane.Si unii vor doar sa critice ,oare de ce inteligentii care critica pe fiecare expert ,de ce nu fac ei ceva bun pt.site ?!Se face ca tocmai cei care au mereu ceva de comentat,ei nu sunt cu nimic mai presus decat ceilalti.Oricine poate sa critice si sa caute defecte,oare e cineva perfect?DAca e ales vreun expert de ce sa caut eu printre raspunsuri si sa fac pe desteapta ca pana la urma poate nici eu nu sunt in masura sa fac asta.Fiecare cu parerea lui,insa mi se pare dezgustator ca de fiecare data sa vezi defectele altuia si sa nu te uiti la tine;in loc sa critici si sa vorbesti aiurea,sa faci pe atotstiutorul,mai bine da o mana de ajutor pe site si nu te uita in curtea vecinului.Nu generalizez,se stiu persoanele care fac asta.

  20. @BRO,
    Te cunosc mai bine decat te cunosc parintii tai!;)
    De ce esti ipocrit?!Nu e evident?!Pretinzi chiar ca stii ce inseamna cuvintele scrise de mine in italiana,desi recunosti ca nu stii italiana.In acelasi timp,nu traduci si pui […] insinuand ca eu as fi spus nu stiu ce.Asta e un motiv,mai sunt alte cateva sute de motive care imi permit sa spun cu mana pe inima ca esti ipocrit.
    Despre circulatie nu reiau,ti-am explicat deja acolo.Daca ai uitat,iti pun adresa si reciteste:
    https://www.tpu.ro/auto-moto/de-ce-uni-soferi-sunt-atat-de-nesimtiti-ieri-mergean-cu-bicicleta-pe-sosea-si-un-om-cu-un-nissan-navara-iesea-din/
    Ti-am spus si data trecuta ceva,prea subtil insa pentru tine.Cum insisti,trebuie sa-ti spun pe fata…
    Dar cata inocenta zace in tine!Deja ma rusinez ca am folosit un cuvant asa de dur („mancator”).Limbajul tau care e,unul elevat?!Ipocrit fiind,te controlezi cat de cat,nu ca nu ai insulta dar nu folosesti injuraturi,nu cu contul asta,pentru a pastra aparentele.
    Uite ce ai spus chiar tu (asta explica multe,inclusiv atitudinea ta anti-tpu,pe care o ai desi „filizofezi” toata ziua pe aici):
    https://www.tpu.ro/conversatii/citind-o-postare-recenta-a-unei-cunoscute-utilizatoare-intreaba-si-mandea-ce-parere-aveti-despre-cei-care-isi-fac-doua/

    (19 Iunie 2010 06:59 )
    BRO-a dreak gramatica cu nebunu care-a inventat-o a răspuns:
    Eu recunosc cu mina pe imina ca am doua conturi. Unul este asta pe care-l folosesc in mod curent si unul e anonim. A devenit anonim dupa ce mi-a sters Raluca contul pe motiv ca am raspuns unor provocari tembele. Sigur, provocatorii nu s-au ales decit cu mustrari.

    Deci,esti „finut”,nu?!Ti-a fost si sters contul.Mai ai (cel putin) un cont insa,deloc „anonim” pe care il folosesti fara retineri,injurand pe toata lumea ca un birjar si jignind gratuit.Ai incercat sa faci asta si cu mine,sa ma provoci,sa-ti raspund la fel si sa fiu „sters” sau macar ceva…
    Ultima tentativa e pe fata,dar nu chiar pe fata.E vorba de un personaj de o nulitate crasa care si-a construit o imagine de „pilot „italian”campion” pentru un impact „puternic”,dupa mintea lui.E atat de penibil de ma face sa plang,a fost in stare chiar sa zica ca in Italia biciclistii au nevoie de permis „de conducere” si asigurare si ca nu au voie sa circule pe strazi.:D
    De ce iti spun toate astea?Pentru ca:
    1.Atat tu cat si @tipu sunteti ipocriti,vorbiti fara sa aveti habar de subiecte pretinzand ca stiti perfect;
    2.Sunteti impotriva „sistemului” tpu.
    3.Luptati impotriva „analfabetilor” si a conducerii statului,cand voi sunteti facuti din exact acelasi aluat;
    4.Amandoi vorbiti fara argumete;
    5.Amandoi pretindeti ca sunt „un nimic”si totusi scrieti de o multime de ori si postari kilometrice ca sa demonstrati asta.Nu se poate,stiti prea bine,tocmai de asta sunteti atat de insistenti;
    6.Amandoi aveti ceva cu mine,aparent fara legatura…
    Lista e foarte lunga asa ca ma opresc.In mod „bizar”,o alta mare „coincidenta” e faptul ca @tipu e bucurestean ca si tine desi pretinde ca e „genovez”.De ce?Simplu!Printre altele,datorita lui „dupa” folosit aiurea in loc ‚de pe”,ceea ce fac doar unii bucuresteni!;)
    @Bro,sansele ca tu sa nu fii @tipu,sunt aceleasi cu riscul de sarcina in cazul prezervativelor:1%!
    (Aproape) Nimic nu e ceea ce pare!
    Imi cer scuze,dar sunt „sechele” profesionale.Nu ma indoiesc niciodata de simturi,nu pun botu’ la diversiuni si gandesc logic.Asta pentru ca am avut in nenumarate randuri confirmari practice,desi ei pretindeau contrariul.Esti un „pestisor” mic mic mic,pentru mine dar poti fi periculos pentru altii.Asa cum o faceam in practica,la munca,ma limitez la „depistari”,rar ajungeau pe mana politiei indivizii,asta pentru ca nimeni nu dorea asta.Era vorba de altceva,de descurajare.Ajungeau de fapt,deloc de mirat,romanii,nici aia toti ci doar cei de o nesimtire de neimaginat.”Nimic nu e ceea ce pare!” spuneam…Si nu iti imagina ca esti atat de „liber” pe cat crezi.Cineva te priveste (si nu doar pe tine) si nu doar aici,peste tot.Vrei sa-ti arat cu degetul politistii sub acoperire,capcanele,inclusiv masini special lasate ca sa fie furate?!Asta mai ales in Italia,aici mai rar.De fapt si la noi,dar la alt nivel,mai jos.Si nu e vorba nici pe departe de mine.Eu am renuntat de mult.Nu va caut,voi va bagati ca musca in lapte!Asa ca,inainte de a face ceva,gandeste-te cel putin de 2 ori!;)
    Esti obsedat,iar „@tipu”,daca nu a intrat la Breaza la Liceul militar,nu e pentru ca nu a facut nimic pentru ca era acolo obligat de parinti (daca era in stare sa se impuna,sa-si „sfideze” parintii,nu mergea acolo deloc) ci pentru ca nu a trecut testul psihologic,lucru deloc de mirat!

  21. Wau, mon sher, citesc si ma minunez. Deja mi se spusese ca ai o logica ciudata (asta daca nu as fi observat si eu), dar acum tu efectiv nu faci decit sa confirmi lucrul asta, spulberi orice indoiala. Dovezile prin care tu crezi ca-mi demonstrezi ipocrizia, nu fac decit sa confirme ca tu nu ai capacitatea de a sesiza ironia si iei totul ad literam. Chiar incepi sa ma amuzi. Mai mult de atit, vezi similitudini intre mine si Tipu? Interesant de stiut, dar chiar daca prin absurd ar exista, sa ajungi si la concluzia ca eu sint Tipu, chiar ca nu esti bun de detectiv. E prea trasa de par asta, nu ma asteptam sa-mi spuna cineva ca eu sint un alt user. Insa daca simti nevoia sa te lamuresti privitor la asta, poti vorbi cu Raluca, ea iti poate confirma sau infirma daca am sau nu mai multe conturi si daca as fi Tipu (asa cum crezi ca ai descoperit). Si daca vrei, pot sa-ti spun ce am spus de nenumarate ori pe site si daca citeai ai fi realizat cit de aiurea suna ce spui tu acum. Eu nu sint pasionat de masini, daca Tipu spune ca e pilot pe masini de curse, probabil ca e si pasionat de asta. Eu insa nu, nu ma atrag cursele de masini si nu sint pasionat de masini. In schimb as fi vrut sa devin pilot de aviatie dar nu poti daca porti ochelari 😉 Daca te oboseai sa faci pe detectivul cu mai multa seriozitate si nu in doru’ lelii, ai fi remarcat si asta, pentru ca am spus-o de nenumarate ori. Si culmea, vii si spui ca ma cunosti mai bine decit parintii mei. Spune si tu acum daca nu stirnesti risul facind afirmatia asta, mai ales ca de nenumarate ori ai vorbit despre useri fara sa stii ce spui si chiar ti-am atras atentia asupra lucrului astuia. Toata peroratia asta a ta de pina acum nu face decit sa stirneasca zimbete, chiar ca e harababura in mintea ta, chiar ca ai o logica ciudata. Mon cher, ai devenit hilar, sincer. Da-mi un motiv intemeiat pentru care sa te mai iau in serios si sa pierd vremea cu tine, dupa ce mi-ai insirat atitea gogomanii. Esti hilar omule :))

  22. Eu îl felicit pe cel ce a primit titlul, şi înclin să cred că adminii care au decis numirea lui nu au făcut-o degeaba.
    Ce vreau să spun este că sunt relativ nouă pe acest board, şi că am rămas uimită de râvna pentru acest titlu de expert. Pentru cei ce se ceartă ca la uşa cortului şi contestă deciziile administratorilor, să vă fie ruşine şi… GROW UP god damn it. ! Dacă scopul vostru în viaţă este să ajungeţi experţi pe TPU, comunicaţi-i acest lucru Ralucăi. Am văzut că e tare drăguţă şi promptă când vine vorba de a sări în ajutorul userilor. Dacă îi inspiraţi puţină compasiune veţi primi titlul şi poate veţi înceta cu acest protest patetic şi pueril.
    Lăsaţi o impresie de prost gust, şi nu doar userilor vechi ci şi noilor veniţi care nu pot decât să închidă browserul când văd atâta ceartă pentru un titlu virtual. Again… grow up and get a life!

  23. Nu poate fi acreditata ideea ca o critica este facuta neaparat din invidie. Sa fim seriosi. Interpretarea asta ca daca critici ceva inseamna automat ca esti invidios, este tendentioasa sau prosteasca, una din doua. Cel putin in ce ma priveste, l-am criticat pe Basescu si nu s-ar putea spune ca as dori sa fiu presedintele tarii. L-am criticat pe Boc si de asemneni nu se poate spune ca as vrea sa fiu premier. Am criticat toata clasa politica si nu sint politician. Am criticat medicii mdiocri, politistii corupti, vinzatorii prost crescuti etc. Am criticat de fiecare data cind ceva a fost in neregula. Cine spune “grow up” dupa care recunoaste ca nici nu stie despre ce-i vorba, ar trebui sa se maturizeze el mai intii. Sa-si dea cu parerea doar cind va avea o parere avizata, pina atunci doar sa se afla in treaba si sa se rezume doar la a lauda un lucru despre care oricum tot el spune ca habar n-are.

  24. Eşti amuzant. Cum poţi tu să compari deciziile preşedintelui sau ale guvernului cu decizia unui admin care pe site-ul lui PROPRIU şi privat a ales într-o funcţie care nu aduce practic niciun beneficiu material, unul din membrii comunităţii?
    Eşti clar o persoană cu prea mult timp liber, crescută în faţa PC-ului, sau care a descoperit PC-ul într-o perioadă periculoasă din viaţa lui(ori la pubertate, ori la vârsta a doua). Îmi menţin ideea, GROW UP!

  25. miss bee, concentreaza-te asupra subiectului. E ok sa-ti spui punctul de vedere, dar fa-o inteligent, nu doar sa te auzi vorbind. Era vorba de critici si nu de comparatii. Iar paleta de critici era mai larga decit cea descrisa de tine. Cit privesc supozitiile si sfaturile tale, sint deplasate avind in vedere ca nu stii despre ce vorbesti. Nu lansa ipoteze fara sa cunosti userii. Asta-i tot o dovada ca vorbesti sa te auzi spunind ceva.

  26. Indeed. Investitura acestui user ca expert TPU este un subiect controversat şi greoi, aproape imposibil de înţeles pentru un muritor de rând ca mine. Îmi pare rău că am intervenit, voi studia acest fenomen rar şi nemaiîntâlnit… după care, după ani de studii şi cercetări voi reveni cu argumente. Ne auzim după facultate.
    =]

    Gosh. :)) you`re funny.

  27. Pingback: RONNIE
  28. @Gabrielă

    asta e “defectul” meu principal: modestia…
    … stiu ca intr-o buna zi o sa ma dea “afara din casa”, dar asat e… imi asum responsabilitatea asta, daca e vreo responsabilitate la mijloc :))

    ne mai auzim 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.