TPU Blog

Dragilor,

Dupa o lunga perioada in care am recompensat fiecare Campion al Zilei cu un tricou, schimbam mecanismul, pentru a va putea oferi un premiu mai substantial.

Asadar, de astazi, 28 iulie, procedam in felul urmator:

– validam in continuare manual raspunsurile Campionului Zilei, iar acesta primeste un badge special pe profilul lui

– la finalul fiecarei luni, toti Campionii Zilei sunt inclusi intr-o tragere la sorti. Castigatorul primeste un cadou special gandit pentru el. Asta inseamna ca daca cineva isi doreste sa faca un curs de balet, sa aiba un anume joc sau sa invete sa deseneze, o sa incercam sa ne ocupam de asta ๐Ÿ™‚ Dorinta noastra este sa rasplatim implicarea in comunitate intr-un mod personalizat. La inceputul lui septembrie va vom povesti despre primul castigator.

Regulile pentru validarea raspunsurilor raman in continuare aceleasi.

 

Spor la raspuns.

__________

 

Daca ieri v-am sarbatorit si v-am urat la multi ani de ziua TPU.ro, astazi lansam o noua sectiune pentru voi: Campionul Zilei.

Ideea noastra este simpla: vrem sa recompensam utilizatorul cu cele mai multe raspunsuri utile intr-o zi oferindu-i un cadou: un tricou TPU.ro, care sigur va starni zambete. Marim miza, iar castigatorul saptamanii dintre cei sapte utilizatori validati (cu cele mai multe raspunsuri) va primi si o cana din partea noastra, cu acelasi design jucaus. Un utilizator poate primi doar un singur tricou din fiecare model pe care il producem.

La ce ne referim prin RASPUNSURI UTILE? Vrem sa vedem cat mai multe raspunsuri care-l ajuta cu adevarat pe cel care a postat intrebarea sa-si rezolve problema. Ele trebuie sa respecte regulamentul comunitatii, sa nu fie de natura conversationala, sa nu fie formulari de tipul “Nu stiu”, “Vreau tricou”, “Cauta pe Google” sau “La ce-ti trebuie tie asa ceva. Lasa-te”.

Utilizatorii care incurajeaza prin asemenea raspunsuri inutilitatea, trolling-ul sau spameaza nu vor mai fi luati in considerare la realizarea topurilor ulterioare si, in functie de ce au facut, vor primi suspendari sau contul lor va fi sters.

Ce fel de raspunsuri se iau in calcul? In numaratoarea pentru top intra primul raspuns pe care il acordati unei intrebari publicate in ultimele 3 zile, pentru ca ne dorim sa incurajam ajutorul real oferit in timp util. Reply-urile si raspunsurile repetate la aceeasi intrebare nu se iau in calcul.

Stim ca Topul comunitatii poate parea intimidant atunci cand va uitati peste primele pozitii, dar puteti fi cu siguranta campion al unei zile! Topurile sunt in continua schimbare, in functie de activitatea celorlalti utilizatori si se actualizeaza o data la 5 minute.

Cum tinem evidenta lucrurilor: pe prima pagina puteti vedea clasamentul general in functie de care se va acorda premiul. Clasamente similare sunt disponibile si pe paginile categoriilor. Dupa ce oferiti un raspuns, veti putea vedea pe ce pozitie sunteti si cate raspunsuri utile si de calitate ar trebui sa mai postati pentru a castiga tricoul. La numaratoare nu intra raspunsurile de la Trivia/Amuzante si Filesharing/Linksharing. Sub aceasta caseta aveti in continuare formularul de rating (multumiri tuturor celor care il completeaza) sau lista intrebarilor fara raspuns din categorie.


In sectiunea Campionul zilei vor fi afisate topurile pe zile, dupa ce vor fi validate de noi. Topurile de sambata si duminica vor fi validate lunea. Cat despre premii, expedierea lor se va face saptamanal prin curier, de indata ce primim datele de contact ale tuturor castigatorilor. In situatia in care doi utilizatori vor fi la egalitate pentru locul 1, ei vor fi afisati pe site in mod aleatoriu, iar castigatorul final dupa validare va fi acela cu o vechime mai mare pe site.

Daca sesizati probleme sau aveti sugestii prin care sa imbunatatim acest sistem, dati-ne un semn.

Spor la postarea de raspunsuri utile si-abia asteptam sa-incepem sa trimitem tricourile si canile frumoase, realizate cu ajutorul prietenilor de la epersonalizari.ro!

Alexandra – TPU

266 thoughts on “Tu esti Campionul Zilei pe TPU?

  1. Eu decoamndata sunt pe #1 si vreau sa raman asa platesc ceva la venirea premiului taxa de posta sau ceva in genu asta am 14 ani si nu stiu prea multe de astea

  2. @mijlsach, @johndoe2023: Va va scrie colega mea Cristina in aceasta vineri.
    @Carameloo: Castigi daca ramai pe locul I si dupa validarea topului si verificarea manuala a tuturor raspunsurilor postate de tine in ziua respectiva.
    @bumyzz: Nu platesti nimic.

  3. Vreau sa stiu si eu cand iau tricou ala sunt pe #1 in fiecare zi mai putin ieri si nu vad cand apar ca il iau vreau sa stiu repede azi 27.11.2013 daca se poate TPU

  4. Buna, spune-mi si mie te rog trebuie sa indeplinesc anumite conditii gen sa fiu user senior sau sa am o anumita vechime pe site?

  5. am iesit pe locul intai , vreau sa vad si eu daca o sa imi trimiteti un tricou sau este aceeasi amageala ,sa stai cat mai mult pe site si isa vezi cum toti analfabetii incearca asi ei sa comunice

  6. Da, apreciez interesul vostru pentru ordine si buna desfasurare a lucrurilor . Sa fiti sanatosi . Apoi ve-ti oferi tricou cand ve-ti putea , apreciez atentia voastra .

  7. @Alexandra TPU , eu am fost locul 3 ieri – 22.12.2013 , si vrau sa imi trimiti un mesaj privat unde sa imi pun datele personale, te rog :o3 Ca nu stiu unde sa dau mesaj privat la voi ๐Ÿ™

  8. Decci sunt pe tpu de azi de la 12 si am observat o chestie funny oamenii chiar dorm noaptea…sincer tricoul este tentant dar cana este irezistibila :)) orium sa devenim seriosi abia astept sa se termine ziua asta :)) momentan sunt pe locul 1 momentan…poate iau cana

  9. Deci am castigat cu o diferenta de 120 de raspunsuri fata de locul 2 nu am pimit nici un mail…nimic de genu “felicitari ai fost campionu zilei de 24.12.2013

  10. am iesit campionul zilei pe 26,28 si 31 decembrie + campionul saptamanii, cand voi primi premiile? sau nu se mai dau ?

  11. Si daca de exemplu vrem sa fim in top dar fara sa primim tricou se poate?Adica ajungem pe locul 1 dar nu vrem tricou.

  12. Salut am castigat tricoul ….acum ce fac ca nu am primit nici un mesaj de la vreun admin ceva plz some help???

  13. personal eu zic,ca e buna ideea dar mai multe chestii personalizate TPU ar fi mai fain.Sau mai multe modele de tricouri cu tpu

  14. Hei. As vrea sa stiu cand mai afisati zilele urmatoare(castigatorii). Ultima data e 5 fbruarie, cand puneti castigatorii p 6, 7, 8 …? Vreau doar sa stiu.
    Multumesc!!

  15. salut, am castigat in decembrie 3 tricouri, adica am iesit campionul zilei de 3 ori si o data campionul pe saptamane. ce se mai aude de tricouri? am primit o data un mail unde sa fie trimise tricourile insa nu am primit nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.