TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Eva1997
în 24 Martie | Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Ca microbiolog ( de exemplu Clinica Sante) trebuie ca noi sa luam sânge de la pacienți sau altcineva?

1
Răspunde Raportează
arianahahaianu
în 24 Martie | arianahahaianu întreabă:

Salut, eu am pe livret 012 ce specialitate este?

3
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 24 Martie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Am preluat noi lucrari cu firma si drept urmare deschidem santiere. Problema este că vine vara si probabil o canicula insuportabila. Cei care lucrati in domeniu, stiti ceva haine pentru reglarea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mxpmada
în 23 Martie | Mxpmada întreabă:

Salut, am o întrebare, merită să faci glovo sau bolt Food cu mașina închiriată și cat este pe săptămâna?

2
Răspunde Raportează
Daniel1981D
în 23 Martie | Daniel1981D întreabă:

Bună ziua, aș dori să știu ce pot sa fac, sunt nou in Belgia si nu înțeleg limba belgiană. Cand am ajuns la cazare m- a pus șefu sa semnez un document care imi zice ca e o asigurare si am semnat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emamuresan
în 23 Martie | Emamuresan întreabă:

Unde pot verifica dacă mai sunt angajat legal?

1
Răspunde Raportează
Arthurrrr
în 22 Martie | Arthurrrr întreabă:

Luni dimineață voi da proba de lucru la o fabrică,dar mi-a spus ca Luni sa vin fără barbă pe motiv că trebuie să fiu igienic, în fabrică chiar nu ai voie să porți barbă?

10
Răspunde Raportează
Kimeerin
în 21 Martie | Kimeerin întreabă:

Vreau să devin o asistentă social comunitar. Momentan sunt elevă, pe filologie. Vreau să știu la ce facultăți trebuie să aplic, cum să aplic (gen dosarul), și ce materii voi învața/ trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Martie |

Bună seara, am 17 ani în 3 luni fac 18, vreau să mă angajez pe timp de vară pe litoral, am vorbit deja cu patronul de la un local am discutat despre salar, cazare, etc a spus ca e bine ca nu mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
snowyy
în 21 Martie | snowyy întreabă:

Buna seara! intreb asta pentru tatal meu (el nu stie ca pun intrebarea asta aici dar vreau din suflet sa il ajut). Deci, el lucreaza la un restaurant tip fast food unde nu are un salariu prea bun din ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 20 Martie | antoniaidk întreabă:

Buna! Dupa aproape 3 luni de munca cate zile de concediu as putea sa imi iau?

7
Răspunde Raportează
ReallCTm
în 20 Martie | ReallCTm întreabă:

Buna, am gasit o agentie de recrutare romaneasca(RMC jobs) doar ca nu am gasit nicio recenzie despre ei nici pe lista firme, ei zic ca sunt in piata de 10 ani dar pe tiktok posteaza din 2024 si as vrea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MMMMM125
în 18 Martie | MMMMM125 întreabă:

Buna! In CV (la educatie) trec calificarea mea si bacalaureatul sau calificarea? Am terminat un liceu economic si acum sunt la facultate, dar am si diploma de calificare. Avand in vedere ca sunt la facultate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mglfuydyuo
în 18 Martie | mglfuydyuo întreabă:

Salut! Am un interviu pentru postul de laborant chimist la firma SGS Brazi.A mai lucrat cineva ca sa imi spuna despre progrram de lucru, colegi si cum este interviul?

1
Răspunde Raportează
Daniel2906
în 18 Martie | Daniel2906 întreabă:

În afară de Ejobs și Bestjobs, care mai sunt site-urile cu locuri de muncă relevante și pe care merită să cauți? Mulțumesc :)

6
Răspunde Raportează
BogdanIvasciuc
în 18 Martie | BogdanIvasciuc întreabă:

Buna TPU! Daca lucrezi ca mecanic auto, cum poți să ții minte cum vin înapoi toate piesele pe care le-ai demontat la mașina?

5
Răspunde Raportează
Necula_Liliana_1967
în 18 Martie | Necula_Liliana_1967 întreabă:

Unde găsesc arhivele Întreprinderii de Țevi Republica? Îmi trebuie o adeverință pentru grupa a II -a de muncă.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie |

Bună seara! Pentru admiterea la subofițeri jandarmi un criteriu este minim media 9 la purtare pe toți cei 4 ani de liceu. Datorită faptului că am și lucrat pe timpul anului, având carte de muncă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
tudorandrei08
în 18 Martie | tudorandrei08 întreabă:

Dragi soferi de camioane, as dori sa stiu ce doriti de la un spatiu public pentru voi: dusuri masini, de spalat, wc uri si altele de asemenea?

4
Răspunde Raportează
Gaman13
în 17 Martie | Gaman13 întreabă:

Bună ziua dacă am diploma de școală profesională și 47 ani mă pot înscrie la jandarmerie? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Alexandrubostanmare
în 17 Martie | Alexandrubostanmare întreabă:

Mereu am vrut sa fiu polițist în sas sau bsij, dar acum că am pe cineva în Sri care mă poate ajuta sa intru, eu as vrea la brigada antitero, dar nu știu dacă serviciul rămâne tot secret și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SincaMarian
în 16 Martie | SincaMarian întreabă:

Cate ore saptamanale sunt in clasa 12a de mecanica?

3
Răspunde Raportează
Ioana012
în 16 Martie | Ioana012 întreabă:

Inginerie industraiala si robotica UPB. Programul de studiu: Informatica aplicata in inginerie industriala. Parere despre aceasta? Cat de grele sunt orele si per total facultatea (pentru o fata), ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CiprianaAlicia
în 16 Martie | CiprianaAlicia întreabă:

Am o intrebare. Nu stiu ce facultate sa urmez, imi place partea asta de beauty dar stiu ca nu exista o facultate dedicata special pentru asta, in schimb exista cursuri. Sunt o fire care functioneaza ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ioana012
în 15 Martie | Ioana012 întreabă:

Unde te poți angaja cu facultatea de inginerie mecanică sau mecatronica sau inginerie industraiala si robotica UPB? Parere despre cele doua? Cat de grele sunt (pentru o fata), cat de viitor? Vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexBideneaua123
în 15 Martie | AlexBideneaua123 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare, in armata romana este adevarat ca ofiterii stau mai mult la birouri semnand hartii, iar subofiterii fac treaba de teren? Sunt clasa a XI- a si as dori sa ma indrept spre o ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AlinaElena19
în 14 Martie | AlinaElena19 întreabă:

Bună ziua, Eu am terminat Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, la București, în 2008. Sunt din Rm. Valcea. În 2023, am finalizat un master de 2 ani, pe administrație...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Aly79
în 14 Martie | Aly79 întreabă:

Buna ziua! am un job full time, si un copil mic, cum sa fac ceva bani in plus de acasa

3
Răspunde Raportează
Giuliano27
în 14 Martie | Giuliano27 întreabă:

Bună ziua. Optez să intru la SGP pe arma auto deoarece am categoriile C+e, îmi spune și mie care lucrează în domeniu cum e și ce salarii sunt în acest domeniu? Mulțumesc dau funda

1
Răspunde Raportează
AndRzv132
în 13 Martie | AndRzv132 întreabă:

Daca sunt la liceu de mate-info, pot intra la academie militara ca sa devin ofițer? Ce teste trebuie sa dau (ma refer la materie școlară) daca vreau sa intru la academie?

1
Răspunde Raportează
Alex3784
în 13 Martie | Alex3784 întreabă:

Hey bună, dacă în trecut am făcut videochat, mă mai pot face stiuardez?, nu am Făcut mult timp și nu mă dezbrăcam, am încercat de curiozitate, eu îmi doresc să fiu stiuardez în viitor...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Adi1987
în 13 Martie | Adi1987 întreabă:

Este riscanta meseria de agent de securitate / paznic?

6
Răspunde Raportează
Delia898
în 13 Martie | Delia898 întreabă:

Va rog să îmi spuneti dacă ați fost în situația asta, sau ce credeți despre a mea. Am fost vinerea trecută la un interviu la Burger King și mi- a zis managerul că luni o să mă sune cei de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnduCristy
în 13 Martie | AnduCristy întreabă:

Dacă am 22 de ani pot face seral? Am renunțat la sfârșitul clasei a 8 a la liceu pentru ca a trebuit să mă întrețin singur, și acum îmi doresc sa candidez la probe pentru postul de soldat militar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 13 Martie | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! Imi doresc sa devin inginer constructor sau inginer proiectant în construcții. Nu știu ce facultate sa aleg dintre cea din Iași, București sau Cluj. Doresc sa merg la una unde profesorii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eu29eu
în 12 Martie | Eu29eu întreabă:

Buna ziua. Am o problema cu pagina de publicitate Facebook,tot îmi limitează reclamele,nu reușesc nicicum sa ii dau de capăt. Nu fac publicitate interzisa, doar pag cosmetica.

2
Răspunde Raportează
Braunraluca
în 12 Martie | Braunraluca întreabă:

Bună. As avea și eu o nelămurire. Am terminat Limbi moderne aplicate în sistem Bologna și am absolvit master în Management educational. Întrebarea este dacă pot sa predau la nivel liceal cu acest...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stef200000
în 11 Martie | Stef200000 întreabă:

Vreau sa dau la pipp la Cuza. Stie cineva cate locuri sunt? Care este diferenta dintre pedagogia invatamantului primar si prescolar si pedagogie?

1
Răspunde Raportează
idhsnsm
în 11 Martie | idhsnsm întreabă:

Unde pot sa găsesc de munca daca nu am 8 clase?

3
Răspunde Raportează
Oana3233445558
în 11 Martie | Oana3233445558 întreabă:

Bună! Se poate să devin paramedic smurd fără a urma postliceala de pompieri/facultatea? Mă interesează dacă se poate doar prin cursuri sau cum pot ajunge asistent pe ambulanță?

1
Răspunde Raportează
Nobody001
în 11 Martie | Nobody001 întreabă:

Buna, vreau sa lucrez pentru amazon Germania, am vorbit cu dispecer, care ma si angajeaza, mi s- au cerut poze cu buletinul si cu permisul pentru inregistrarea la amazon, iar contractul il semnez ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elenasofia1233
în 10 Martie | Elenasofia1233 întreabă:

Care e cea mai buna facultatea de actorie din Romania și unde e?

7
Răspunde Raportează
lukatol
în 10 Martie | lukatol întreabă:

Stie cineva detalii de anto abi solutions? E legit? Vreau sa ma angajez si nu stiu nimic de ei. Urgent

6
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 9 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Nu știu ce o sa fac! Voi ce ma sfătuiți sa fac avand in vedere ca pana la 26 de ani nu am lucrat nicăieri și nici studii nu am sau permis? Am întrebat de nenumărate ori ce as putea lucra in străinătate...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Florina87
în 9 Martie | Florina87 întreabă:

Daca fac liceul militar este obligatoriu sa. dau la academia militara

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie |

Sunt la facultate economică de zi cu zi. Lăsând deoparte faptul că simt că abia o târăsc și urăsc materiile (o urmez doar că știu că dacă aș face ce îmi place aș locui sub un pod pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
R?DUCU6969
în 9 Martie | R?DUCU6969 întreabă:

De ce mulți nu angajează tineri la pază? Preferă să angajeze oameni în vârstă care consumă alcool în timpul programului?

14
Răspunde Raportează
connectedbylight
în 8 Martie | connectedbylight întreabă:

Buna,as vrea sa stiu daca la facultatea Spiru Haret din Buc, la științe juridice si administrative poti intra cu nota de la bac.Pe site nu gasesc info atat de detaliate. Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
lukatol
în 8 Martie | lukatol întreabă:

De unde pot sa gasesc loc de munca remote legit? Numai cgs Romania m-au contactat inapoi si vad ca au reviews foarte proaste

1
Răspunde Raportează
lukatol
în 8 Martie | lukatol întreabă:

Buna! A lucrat cineva la abi solutions? Am vazut un anunt pe olx ca job de magazin online si ma tot uit pe internet sa vad daca e legit. Suna prea bine sa fac 2400 fara sa prea fac ceva

4
Răspunde Raportează
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 7 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 8 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    13 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 15 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    13 răspunsuri
  • miraeeeeeeeeee
    trimisă acum 12 ore

miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! Am o situatie careia nu i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.946
  • Întrebări: 3.953.441
  • Răspunsuri: 17.656.180
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Moda

Moda

Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?

Start quiz
Categorii
  • 652.030 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.179 Conversaţii