TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Miky1223
în 8 Martie | Miky1223 întreabă:

Va rog sa ma ajutați dacă se întâmplă ceva grav că sunt o persoană fricoasa și nu știu cum sa o fac mai bună

6
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 7 Martie | bogdan4cognkac întreabă:

Salut! Ma puteti lămuri cu diferența dintre inginer constructor și inginer proiectant? Care s- ar merita mai mult în zilele noastre și ce diferențe de studii exista între cele doua? Mulțumesc ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
georgescuu
în 6 Martie | georgescuu întreabă:

Salut! Stiu ca mai sunt n persoane care au intrebat pe TPU cum poti sa fii medic pe ambulanta SMURD, dar vreau raspunsuri noi, daca se poate de la cineva care activeaza in domeniu. Intrebarea mea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Delia898
în 6 Martie | Delia898 întreabă:

Buna! As avea nevoie de un răspuns rapid! A mai lucrat cineva de aici la Burger King? Daca da, câte zile pe săptămână și care ar fi turele de lucru?

1
Răspunde Raportează
SincaMarian
în 5 Martie | SincaMarian întreabă:

Cate ore au toate materiile de clasa 12 de liceu tehnologic de inginerie cu exceptia modului?

2
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 5 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Ce parere aveți despre cariera de vlogger/influencer? Mie unul nu îmi place ce face Selly și cu trupa lui 5gang pentru ca din punctul meu de vedere canta versuri de prost gust și fără sens dar am...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Nicoleta1616
în 5 Martie | Nicoleta1616 întreabă:

Dați-mi va rog nume de cofetărie.

5
Răspunde Raportează
Gabi0012
în 5 Martie | Gabi0012 întreabă:

Bună ziua, as avea o întrebare. După cât timp îți poți da demisia ca SGP? Unii zic ca ai contract pe 4 ani alții ca poți pleca când dorești și chiar as vrea știu ceva concret! Mulțumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Floricica200000
în 5 Martie | Floricica200000 întreabă:

Hello dragilor, sunt persoană cu dizabilități și mi- aș dori sa am un venit în plus. Din cauza problemelor de sănătate nu am terminat nici măcar învățământul gimnazial, dar am dorință...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 5 Martie | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! As dori sa știu cât mai multe despre înscrierea la facultăți și diferența între cele cu taxa și cele fără taxă. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 4 Martie | bogdan4cognkac întreabă:

Salut! As doru sa știu dacă în ziua de azi merita sa mai faci facultatea de constructii. Ma refer la locurile de munca pe viitor ca și inginer constructor sau inginer proiectant. O alta întrebare,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ale_Alexandra_2000_SPCg
în 4 Martie | Ale_Alexandra_2000_SPCg întreabă:

Buna ziua! Am o nelamurire de care nu reusesc sa dau in regulament si in Metodologia de Admitere la Studiile de Masteriat din cadrul Academiei de Politie. Daca am terminat o scoala de politie penitenciara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emamuresan
în 4 Martie | Emamuresan întreabă:

Dacă fac un curs acreditat de ministerul muncii pot lucra în Europa cu el?

2
Răspunde Raportează
Andrei_Gherman_1996
în 3 Martie | Andrei_Gherman_1996 întreabă:

Știe cineva niște joburi în Suceava?

2
Răspunde Raportează
GeorgeGabriel20001
în 3 Martie | GeorgeGabriel20001 întreabă:

Bună ziua, am vreo șansă să trec medicalul la școală de poliție dacă cu câteva zile înainte de el o să fiu supus unei operații? ( Operatie ligament umăr)

2
Răspunde Raportează
Itscrisbih
în 2 Martie | Itscrisbih întreabă:

Buna, sunt clasa a 9 profil filologie la un liceu mediu si nu stiu ce vreau sa urmez mai departe.Imi place mult romana si informatica (tic)dar nu as vrea ceva cu materii reale (mate, programare, fizica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
siriusblack98
în 2 Martie | siriusblack98 întreabă:

Pentru cei care sunteti/ati fost in armata sau aveti pur si simplu cunostinte in domeniul asta, ce parere aveti despre o cariera in politia militara? Ma refer asa avantaje si dezavantaje. Deci vorbim ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristina10s
în 2 Martie | Cristina10s întreabă:

Daca am fost în Germania pe o perioadă scurtă de timp (o lună) și am fost angajata, mi- a fost deschis aok ul insa am întâmpinat niște probleme la locul de munca și am venit in România fără...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdyA1998
în 2 Martie | AdyA1998 întreabă:

Salut TPU, am înțeles ca la poliție se poate intra dacă ai tatuaje la vedere cu excepția de a nu a avea pe gât sau pe față. La jandarmerie este la fel? A intrat cineva cu tatuaje pe mâini la ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 1 Martie | Adi1987 întreabă:

Dintre toate anunturile cu locuri de munca niciodata nu am vazut anunturi in care sa angajeze: in politie, soferi pe tren, piloti de avion, pompieri, medici, preoti, astronauti nici nu stiu daca...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
999Abyss
în 1 Martie | 999Abyss întreabă:

Bună ziua! Am 21 de ani și aș dori să urmez cursul „Școala operatorilor" (Mașinist de utilaje pentru cale și terasamente) organizat de Bergerat Monnoyeur (reprezentanța Caterpillar) în România....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
George079363
în 1 Martie | George079363 întreabă:

Buna,sunt un baiat de 16 ani interesat de o cariera de jandarm.Intrebare mea este urmatoarea.Ce inseamna "incadrare directa"?

2
Răspunde Raportează
Delia898
în 1 Martie | Delia898 întreabă:

Ma chinui să găsesc un job part time de doua luni de zile in Suceava, va rog ajutor!

3
Răspunde Raportează
Elena990
în 28 Februarie | Elena990 întreabă:

Hei TPU, nu știu cum să încep. Acum sunt în liceu, clasa a 12- a (19 ani) și nu prea mă trage cheful să învăț pentru bac. Acum sunt la karate, lucrând la aspectul meu fizic și m- am apucat...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Vanilici
în 27 Februarie | Vanilici întreabă:

Ce firma de curierat (mancare) imi recomandati? Gen glovo, food panda, tazz. Si care sunt preturile pe comanda sau ora? Vreau sa livrez cu scuter electric personala si nu stiu la care firma e mai rentabil?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
olnedo
în 27 Februarie | olnedo întreabă:

Vreau sa merg la academia de politie dar nu stiu ce pot ajunge din aceasta facultate. Mi- ar placea munca pe teren si in actiune si la fel si SRI ul. Nu gasesc niciun raspuns la genul de intrebari pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimul13741
în 26 Februarie | Anonimul13741 întreabă:

Salutt, as vrea si eu sa merg la liceul militar dar eu m- am decis doar acum ca chiar vreau acolo. Acum intrebarea mea, este e prea tarziu? Mai am timp sa ma antrenez? Si media de la evaluarea nationala...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 26 Februarie | PVAAVU329 întreabă:

Salut. Unde găsesc o școală tehnică în vestul sau nordul Europei de unde să ies tehnician chimist? NU Facultate. Școală tehnică. Și să nu- mi spuneți că mai bine fac facultate. La facultate...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andrei_Gherman_1996
în 26 Februarie | Andrei_Gherman_1996 întreabă:

Cauta cineva fotograf/videograf sa-si faca echipa pe nunti?

3
Răspunde Raportează
Crisfian
în 26 Februarie | Crisfian întreabă:

Cat durează în prezent școala de subofițeri de pompieri? Auzisem ca se face 1 an jumate e adv?

1
Răspunde Raportează
Vladgion
în 25 Februarie | Vladgion întreabă:

Salut! scuze de deranj, am văzut că a început o nouă sesiune de admitere la postliceala M.A.I. iar din păcate am picat psihologicul pe data de 12 octombrie. știți cumva dacă aș putea încerca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SUSAMOGUS
în 25 Februarie | SUSAMOGUS întreabă:

Este obligat angajatorul să te plătească în ziua/zilele de probă?

14
Răspunde Raportează
BitchInRedDress
în 25 Februarie | BitchInRedDress întreabă:

Cat de greu (sau imposibil) e sa te angajezi la stat fara relatii sau pile?

16
Răspunde Raportează
Rafael019176437
în 25 Februarie | Rafael019176437 întreabă:

Salut tuturor am vârsta de 16 ani și nu știu ce să învăț sa cant la acordeon sau să devin frizer?

5
Răspunde Raportează
Delia65delia
în 24 Februarie | Delia65delia întreabă:

Buna! Unde se angajează part-time in Suceava 6 ore? Caut de extrem de mult timp și nu găsesc! Va rog mult, ajutor!

9
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 24 Februarie | EUeStEEu întreabă:

Salut! Ce opțiuni aș avea dupa bac pentru politie/jandarmerie/pompieri? Cea mai rapidă varianta, am tot văzut locuri scoase la concurs cu încadrare din sursa externa, academie de politie, academie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MMMMM125
în 23 Februarie | MMMMM125 întreabă:

Chimia alimentara este un domeniu bun in care sa profesezi? Este de viitor?

9
Răspunde Raportează
asaf12
în 23 Februarie | asaf12 întreabă:

Bună ziua! Păreri despre job la Selgros, condiții, raport muncă, avantaje - salariu... Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
manancaer
în 23 Februarie | manancaer întreabă:

Buna! Cer ajutor elevilor de liceu militar/ absolventi / cei care cunosc domeniul militar. Doresc sa ma inscriu curand sa dau probele, sunt la zi cu toate informatiile legate de admiterea intr- un asemenea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sara2
în 23 Februarie | Sara2 întreabă:

Ce salariu are un dispecer la o firma de paza în România, în prezent? Mă refer strict la cât ia în mână, mulțumesc. P.s. cineva care lucreaza sau are cunoscuți care lucrează, că din informații...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Straicu
în 23 Februarie | Straicu întreabă:

Salut, as dori raspunsuri din partea celor ce au absolvit / sunt in prezent studenti la o scoala postliceala de jandarmi. Puteti spune cum decurge o zi de la scoala? (intervale orare, cum se prezinta...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
tonyc7
în 22 Februarie | tonyc7 întreabă:

Un roman care ajunge sa studieze in SUA si care revenit in tara, se da mare ca a studiat in SUA, gasindu- si un job bun la Bucuresti, dezvoltandu- se continuu pe plan profesional, se poate considera...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ianisgerunziu23
în 22 Februarie | Ianisgerunziu23 întreabă:

Salut, am nevoie de o diplomă (certificat) engleză pe care să scrie nivelul (B2). Curs(în urma căruia să primesc diploma) sau examen online. Ce recomandați? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
7gabbriela
în 21 Februarie | 7gabbriela întreabă:

Bună! As vrea sa dau la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. E cineva care își poate da cu părerea despre cămine?

2
Răspunde Raportează
Delia65delia
în 21 Februarie | Delia65delia întreabă:

Buna! am aplicat la KFC, am mers ieri la interviu și doamna de acolo mi- a zis că o să mă contacteze ea. știe cineva cam cat ia să îți aprobe orarul și toate alea? Am mai fost la interviuri și...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
IonutMihut
în 21 Februarie | IonutMihut întreabă:

Salutare! Stie cineva unde ma pot angaja ca inginer pe platforma junior? Am terminat facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica in anul 2023 dupa care am lucrat pana in octombrie 2024 ca inginer la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 21 Februarie | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut,TPU.Ce discipline se preda la academia militara? Exemplu:matematica, fizica? Vreau răspunsuri de la cunoscători! Mulțumesc pentru răspuns!

4
Răspunde Raportează
Alex6546
în 20 Februarie | Alex6546 întreabă:

Dacă mă duc la liceul militar și iau diploma de bacalaureat pot să mă duc la facultatea de subofițeri la pompieri?

4
Răspunde Raportează
MTAndreea
în 19 Februarie | MTAndreea întreabă:

Buna! Știe cineva daca în cazul unui educator-puericultor necalificat este necesar vreun aviz pentru a putea preda, asta după promovarea examenului? Mulțumesc.

1
Răspunde Raportează
D?nu?a123123123
în 19 Februarie | D?nu?a123123123 întreabă:

Vreau sa dau la CTI UTCN. Credeți Credeți după ce termin sau in timpul facultății, am șanse sa ma angajez pe un post bun? Ma refer.cei de la ubb de la info o sa fie o concurenta serioasa? Sau facultățile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 7 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 8 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    13 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 15 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    13 răspunsuri
  • miraeeeeeeeeee
    trimisă acum 12 ore

miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! Am o situatie careia nu i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.946
  • Întrebări: 3.953.441
  • Răspunsuri: 17.656.180
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Moda

Moda

Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?

Start quiz
Categorii
  • 652.030 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.179 Conversaţii