| Elebor a întrebat:

Am un tovarăș care lucrează la McDonalds, susține ca el ca și Manager Adjunct (Gel) ia 65-70 mil pe luna fără bonuri de masa, este adevărat sau?

Răspuns Câştigător
| eliancodrut a răspuns:

Nici nu e mult. Salariu mediu net este 5328.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Brut, da.

| Frank51 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu cred că există vreun director să ia 7000 brut, eu iau aproape 8500 brut, asta ar însemna să am salariul mai mare decât al unui director.

| darrio2007 a răspuns (pentru Frank51):

A mai umflat si ăla.

| Frank51 a răspuns (pentru darrio2007):

Zici că prietenul lui a umflat salariul? Ți-am zis deja că nu cred asta. Un director e plauzibil să ia 7000 net.

| darrio2007 a răspuns (pentru Frank51):

Așa o fi.

| gabicoo a răspuns:

Posibil.

| Frank51 a răspuns:

De ce nu îți arată un fluturaș?

De posibil e posibil, cam ăla e salariul unui director la majoritatea companiilor.

Ai grijă ce "tovarăși" îți faci, ăsta pare suspect.

| LisaJulie a răspuns:

Daca a ajuns in functia aceea, probabil da

| eliancodrut a răspuns:

Adica 6500-7000 pe luna. Au trecut 20 ani de la denominarea leului si tot cu milioanele lucrezi? Lipsa de cultura.

| Elebor explică (pentru eliancodrut):

Ma scuzi, și din tine iasă cultura ca dintr un butoi cu gauri, pe lângă faptul ca nu ai fost capabil sa oferi un răspuns la o întrebare, ai ținut morțiș sa comentezi ceva pe lângă subiect, și vorbești de cultura.

| eliancodrut a răspuns (pentru Elebor):

Ce raspuns sa dau? Tu nici nu-ti dai seama ce prostii debitezi? Eu ma refeream doar la "cultura" celor cu milioane. E dureros ca dupa 20 de ani se mai folosesc asemenea aberatii. Si cei mai trist este ca unii tineri o folosesc.
Cat priveste raspunsul, nu sunt in tema cu acele salarii si la ceea ce nu stiu nu ma bag.