N-ai nimic de pierdut, din contra. Unele companii posteaza joburi pe anumite platforme dar nu verifica aplicarile sau nici nu le iau in considerare. Ori cel mult stocheaza CV-uri pentru viitoare perioade in care vor avea nevoie de mai multa forta de munca, deoarece joburile respective sunt postate de forma. Uite eu am lucrat cativa ani pentru Group Societe Generale si aplicasem pe Linkedin la un job in aceeasi companie dar pe alt proiect (era un salariu mult mai bun) si am primit cred ca la aproximativ 5 minute mesaj pe whatsapp de la o colega de la HR care vazuse aplicarea mea si mi-a zis daca intr-adevar vreau sa schimb proiectul, sa aplic direct pe site-ul companiei deoarece ei au o regula "nescrisa" prin care nu iau in considerare decat cererile inscrise pe site-ul oficial insotite de CV-uri in format PDF.
Nu poți aplica pentru că ambele site-uri te vor duce pe site-ul companiei unde aplici, și acolo îți va spune automat că ai aplicat deja la acel job.
Merge doar dacă aplicarea se face strict pe site-ul extern, gen ejobs sau linkedin, nu cred că aduce un beneficiu real, e mai degrabă neutru, hrul poate presupune că ai uitat că ai aplicat prima dată.
Salut. De ce ai face asta? Nu are sens. Încearcă, şi spune-ne şi nouă cum a fost. Dar o să îţi zică că deja ai aplicat a doua oară.
3namnumeanon3 întreabă: