anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu cam care este mentalitatea celor din armata, aft, politie?
Sunt oameni aerisiti la minte, cu un nivel ridicat al iq-ului sau bancurile despre acestia chiar isi spun cuvantul

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Orice padure are uscaturile ei. Ca in orice domeniu, vei intalni si oameni inteligenti, dar si cazuri in care realitatea depaseste orice imaginatie, inclusiv pe cea a raspandacilor de bancuri. Si acum sa fim seriosi, nu trebuie sa ai un IQ din foarte multe cifre pentru a trage cu pusca tarandu-te prin noroi sau pentru a tine de manerul unui pulan si a transmite prin statie viteza unui autoturism; grav este cand ajung protagonistii bancurilor sa gandeasca strategii de militare sau de rezolvare a unor crime. Isi mai aminteste cineva ultima mineriada, cand impresionante forte de ordine au fost masate pe Valea Jiului, transformata intr-o Posada contemporana? Sau cand ulterior s-au regrupat la Costesti, blocand drumul si lasand campul deschis, probabil siguri fiind ca de data asta minerii nu mai pot urca pe versanti? Ce ma mai distram cand ii auzeam acuzandu-i cu invidie pe liderii minerilor ca au recurs la tactici militare laughing.

| EUSIATIT a răspuns:

Daca ne luam dupa bancuri nu suntem aerisiti[tu?] dar care este problema? in toqate domeniile sunt oameni mai mult sau mai putin paerisiti] nu vad sensul intrebarii hAi da mi stupid.hmm

nony
| nony a răspuns:

Eu as vrea sa stiu care e mentalitatea lui Bill Gates...

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Cei mai prosti colegi pe care i-am avut in liceu ( nici macar BAC-ul nu l-au luat ) s-au bagat in armata.
Ce mai e de spus?
Dar asta nu inseamna ca nu sint si oameni educati.

| thealchemist a răspuns:

In general sunt idioti, cu citeva exceptii de care te vei bucura sa-i cunosti. eu zic ca proportia e de 99. 99% imbecili, dar pe de alta parte acei 0. 01% chiar merita efortul.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

In fiecare bransa sunt oameni ok sau nu. Si evident, in fiecare meserie exista oameni cu pregatire superioara, experienta sau incepatori. Daca sunt profesii unde un nivel de cultura este obligatoriu, asta nu inseamna ca nu poti gasi in orice domeniu oameni cu mintea deschisa.

| alexutzu00791 a răspuns:

Voi nu aveti mintestraight face, adica compari un soldat voluntar cu unul care a invatat toate integralele definite si nedefinite, sau nu stiu ce fizica, si mai faci comparatia intre un politist fara grad care tot ce trebuie sa faca sunt niste flotari cu un politist care a trebuit sa invete gramatica lb romane si engleze si poate si toata istoria romanilor. Tu stai linistit inca nu stii ce impact are societatea asupra ta daca tu crezi in bancuri.