| Iulia_Denisa_2001 a întrebat:

Bună, am aplicat la Operator flexibil,am primit mail cum ca trebuie sa completez verificarea identității, însă nu stiu cum sa fac asta. Este cineva care a făcut asta?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Operator flexibil in ce domeniu?
Ca de-i videochat, atunci poate fi chiar ilegal, doar ca sa-ti ia datele personale.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai cuminte ca sunt hakeri fura informatii reale si te trezesti fara bani in conturi.

| DandG2304 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Te trezesti fara bani in conturi daca dai TOATE datele de pe card si CONFIRMI ca vrei sa faci chestia asta cand te intreaba daca vrei sa le dai acordul sa iti acceseze informatia din telefon. Informeaza-te!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DandG2304):

Nu am pus eu intrebare ce te iei de mine?

| DandG2304 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Pentru ca alarmezi lumea fara rost cand nu stii concret ca doar daca dai permisiuni si datele de pe card poti sa ramai fara bani in cont. Asta fara a mai lua in considerare faptul ca in prezent 2FA este destul de des utilizat ca si masura de precautie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca esti in cautarea unui loc de munca programeazza un interviu real cu angajatorul nu online, mergi la sediul firmei îi cunosti personal pe sefi, si nu semnezi nimic daca nu esti sigură de ceva.

| DandG2304 a răspuns:

Buna! In pagina lor de contact au un formular pentru diverse intrebari si toate cele. Poti sa il completezi si sa le scrii acolo. Sunt legiti pentru ca si eu lucrez acolo si a trebuit sa fac verificarea identitatii in 2023, cand am inceput sa colaborez cu ei

| Dragosstpu a răspuns:

Ai grija sa nu fie inselatorie. Ar trebui sa aiba sediu firma la care aplici sa te prezinti. Asa faci verificarea identitatii. Nu trimitand poze pe email cu buletinul.

| DandG2304 a răspuns (pentru Dragosstpu):

Sunt firme din strainatate care angajeaza si in Romania, pe mod Remote, fara a avea sediu in Romania. Daca au sediu pe luna sa iti asigure o racheta pana acolo doar ca sa iti vada fata?