anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor! Vreau sa ma transfer de pe turism si alimentatie pe științe sociale dar nu stiu la ce materii dau diferente, pentru ca nu mi-au spus. La ce materii voi da diferente? Unii spun geografie, istorie, romana si engleza, iar altii desen, latina si muzica.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba personal, la secretariat!

| darrio2007 a răspuns:

Nu ți-au spus. Dar ai intrebat?

| annnaaazzw791 a răspuns (pentru darrio2007):

Da am intrebat si mi-au spus abia dupa 15… mi se pare mult prea tarziu

| darrio2007 a răspuns (pentru annnaaazzw791):

Asta e, astepti, daca astea sunt conditiile.

| Violleta2022 a răspuns:

Transferurile se vor putea face DUPA mijlocul lui august, mai precis cu incepere din 18 august pana la 30 aug2025, perioada in care trebuie sa te pregatesti pentru sustinerea diferentele de materii la care vei da examenele.
Interseaza-te la liceul unde vrei sa te transferi daca: ai media egala sau mai mare ca a ultimului din clasa respectiva si daca esti eligibil, fiindca in functie de medie vei putea merge la pasul urmator care-i sustinerea examenele de diferenta, stabilite de directorul scolii impreuna cu profesorii de la materiile respective.

Inca ceva: transferul se face DE LA un profil LA ALT profil, nicum "DE PE" un profil "PE" alt profil, ca nu te urci peste profile sau pe cladirea scolii. Asadar, ia aminte cand scrii cererea de transfer sa nu faci greseli de exprimare, ca risti sa fii respins din start.