Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 18 Mai 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Dacă am luat la o proba din probele de admitere de la liceul sportiv sub 1 dar la celelalte 10 și 9 mai pot intra sau nu
M- am decis ca vreau sa intru in jandarmerie, mai exact la BSIJ. Am 19 ani. Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez, si daca trebuie sa ma duc si la o scoala de jandarmi si sa o termin inainte...? (mai mult)
Cat de posibil este sa ma formez ca full stack developer sau alte meserii in it complet pe cont propriu si gratuit? Si sa ma pot si angaja desigur
Salut, as dori sa ma informez, daca cumpar o butelie de gaz corgon argon 80% 20% co2 ce materiale pot sa sudez mig sau tig? Scuzati de categorie si dau funda.
As dori sa îmi spuneți pentru cei care au terminat deja liceul și au trecut ceva ani ca sa dai bacul ce acte îți trebuie?
Hey lume, mă adresez celor care au colegi fumători. Astăzi un coleg de al meu fumător a mers la toaletă sa facă treaba mare, după ce s- a întors m- am dus eu si am observat ca mirosea la baie...? (mai mult)
Salut...Daca am avut nota la purtare intr- un modul 8 iar in celelalte 10, si media anuala la purtare iese 9, 60, iar in ceilalti ani am 10 la purtare, mai pot intra la academia de politie din...? (mai mult)
Salutare. Vreau in vara sa ma angajez, pe un salariu generos, dar fara prea mult volum de munca. Ce locuri de munca imi recomandati in afara de McDonald's? Initial ziceam sa ma angajez la McDonald's ...? (mai mult)
Salutare. Daca sunt licentiat in teologie si ma inscriu la master la psihologie, pot deveni psiholog?
Salut. Am nevoie de niste pareri, va rog. As vrea sa fac cursul de ''Tehnician Echipamente de Calcul și Rețele''. Vreau sa stiu, va rog, daca este o meserie de viitor. Tin sa mentionez faptul ca nu...? (mai mult)
Salutare! Aș vrea niște păreri și recenzii, mai detaliate, despre compania navală Histria Shipmanagement. Aș prefera să aflu de la persoane care au fost angajați la acea companie sau de la persoane...? (mai mult)
Bună TPU! Îndată voi împlini 16 ani, și vor începe școala de șoferi pentru categoria A1. Eu aș dori să fac ceva folositor cu motocicleta și as vrea sa fac câțiva bani folosind- o, și m-...? (mai mult)
Am gasit un anunt de munca pentru o fabrica productie garduri din beton, acesta avans salariu de 7000- 8000 de lei pe luna, avans lichidare. A mai lucrat cineva sau aveti cunostinte in ce consta ...? (mai mult)
Urmează să am interviu pentru angajare Luni, dacă mă întreabă motivul pentru care am plecat de unde am lucrat înainte, pot să- i spun că am avut probleme sau motive personale? Sau ce aș putea...? (mai mult)
Salut, după o alta întrebare aici, sunt decis sa urmez o cariera în domeniul feroviar si dacă ma poate sfătui cineva din domeniu despre posturi aveam în gând postul de mecanic de locomotiva sau...? (mai mult)
Tot am văzut în anunțuri de angajare depozit de logistică, dar fără să scrie ce tip de mărfuri manipulezi? Ce înseamnă mai exact depozit de logistică? E depozit cu produse alimentare care merg...? (mai mult)
Salut! As vrea sa aud o parere despre cum e specializarea ACH (amenajari si constructii hidrotehnice) UTCN Constructii. Cum sunt profesorii, examenele si cum e practica platita/neplatita. As vrea sa ...? (mai mult)
Am terminat facultatea si din pacate nu am facut modulul psihopedagogic. Acum as vrea sa ma inscriu la un master, am inteles ca la master didactic ar trebui sa am deja facut acest modul si nu ma pot inscrie,...? (mai mult)
Întrebare pentru studenții de la FSEGA, Filosofie UBB sau Informatică UBB – resurse utile pentru anul I? Salut! Mă pregătesc să urmez Finanțe- Bănci la FSEGA, iar ca pasiune, sunt interesat(ă)...? (mai mult)
Cât de mult e de învățat la cursurile astea de calificare de nivel 4? Alea care cer liceul. E evident că e mai mult decât la liceu și mai puțin ca la facultate, dar cât? La facultate ai într-...? (mai mult)
Stie cineva daca merita sa lucrez la tazz ca livrator? Nu dau ei masina nu? Trebuie sa o folosesc pe a mea si tot eu suport costurile de motorina?
Buna! Am vorbit la un restaurant pentru postul de ajutor de ospatar si m- a chemat din weekend ca sa vad care e treaba, mi- a zis ca o sa fie mult de munca, multe ore iar asta pentru mine nu e chiar ...? (mai mult)
Salut, TPU! As dori sa ma angajez la Glovo, insa, dat fiind faptul ca sunt elev si am bacalaureatul anul asta, as dori ca sa incep jobul ulterior. Ceea ce stiu e ca exista posibilitatea sa nu existe...? (mai mult)
Va salut, as vrea sa știu și eu sfatul sau părerea de preferat a cuiva ce lucrează in domeniul feroviar. Sunt un tânăr de 23 de ani ce ar vrea o cariera ca și controlor sau mecanic dar nu exclud...? (mai mult)
Bună! La pedagogic trebuie sa dai o proba de citit la prima vedere. Cine știe ce texte îți poate da și cât de mari sunt textele. Mulțumesc!
Este o problema dacă nu promovezi examenul de Bacalaureat în 2025? Se pot face bani și fără facultate? Ma tot bântuie gândul ăsta, ca fără BAC nu faci nimic.
De ce unii au loc de muncă și alții nu? Bună întrebarea mea este De ce? Unii au făcut școala direct pe domeniu ăla! Unii de ex un agent comercial, care știe tot tot, nu găsește un loc...? (mai mult)
Aveti idee cand s or scoate locuri in armata pentru SGP?
Salutare TPU.As putea sa imi dau demisia dintr-un loc fara sa anunț și sa trimit o cerere de demisie pe adresa de mail?
Cat castiga un muncitor la Enel (noul PPC )?
Salut. In ultima perioada imi tot caut de munca si la mine in oras nu gasesc nimic. Cam ultima solutie imi ramane sa ma duc in strainatate de preferat Austria ca asa as putea sa merg cu un pireten dar...? (mai mult)
Sunt la liceul profil filologie și as vrea sa dau la politie pe partea de criminalistica. Ce studii trebuie sa fac? Se poate sa ma duc cu acest profi (filologie)?
Bună ziua, am o întrebare pentru personale care au intrat la liceul pedagogic pe profil pedagogic. Cine poate să îmi explice mai multe detalii în legătură cu probele pe care trebuie să le dau?! ...? (mai mult)
Salutare, anul acesta vreau sa incerc din sursa externa la politie/jandarmi/pompieri si vreau sa stiu ce trebuie sa invat, nu gasesc ceva concret. Am inteles ca ar fi teste grila din gramatica/ortografia...? (mai mult)
Hei, ce job uri remote ați găsit? Și eu as vrea unul dar ideea e ca nu am experiență, ce recomandări aveți?
Buna seara la toata lumea, daca faci medicina la o universitate de top in Uk poti face rezidentiatul in Romania? Cat costa sa faci rezistentiatul daca ai o diploma de doctor din alta tara? In ...? (mai mult)
Bună! Termin în curând Facultatea de Istorie, specializarea Istoria Artei, și mi- ar plăcea să devin profesoară de desen. Am urmat și modulul psihopedagogic tocmai pentru acest scop, însă ...? (mai mult)
Hey. Știți unde as putea sa închiriez biciclete electrice pentru livrat la glovo?
Salut, am aproape 15 ani, pe 17 iunie fac 15 ani, sunt cls 8 dar vr sa merg la liceu si de asta trebuie sa merg la camin. As putea sa ma angajez undeva sau sa gasesc ceva din care sa castig un banut...? (mai mult)
Buna, vreau sa ma angajez in mall la h&m part time dar in anunt scrie ( consultant vanzari 20 de ore part- time perioadă determinată) poate sa- mi explice cineva cum e programul daca stie cineva va ...? (mai mult)
Salut! Aveți idee dacă se ia în calcul și clasa a 13- a pentru media la purtare în cazul în care doresc admiterea într- una din școlile MAI? Observ ca media cerută este de 9 și mă întreb dacă...? (mai mult)
Salutare. Am terminat facultatea de inginerie electromecanică si acum lucrez la un service autorizat. Dupa 3 ani de expierenta, pot deveni inspector itp?
Buna ziua, Poate sa imi spuna careva de ce cursuri am nevoie sa pot sa plec pe o nava comerciala? Am cateva calificari dobandite de electrician, electromecanic, maistru electronist. Am studiat siteul...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca atunci când îți este rău, ai diaree, febra si anunți la servici ca nu te simți bine, în momentul în care vii la servici cu concediul medical făcut pe o 1 săptămâna...? (mai mult)
O intrebare vă rog Pentru un prieten, se poate face Un curs de calificare de stivuitorist, cu minim 8 clase.
Bună TPU. Am plicat acum o lună la Ryanair, am făcut deja interviul on- line și am fost băgată într- o listă de așteptare pentru training. Știe cineva cam cat durează până te contactează?...? (mai mult)
Buna! Momentan sunt clasa a 11 a. M am inscris recent voluntar smurd. Intrebarea mea ar fi asa, ce ar fi mai bine sa urmez ca sa devin paramedic SMURD, scoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie...? (mai mult)
Salut, eu daca sunt din Bacau, pot sa dau la jandarmerie in Bucuresti prin incadrare directa/sursa externa?
Salut! Aș avea o întrebare pentru cei care chiar cunosc informații relevante și care vor să ajute. Eu sunt student în anul 3 la facultate și aș dori să urmez un program de master profesional în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Intrebjjj întreabă:
gllopel întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?