| 7389393929 a întrebat:

Buna! Am o mica întrebare.
Vreau sa dau la Mapn, la școală de subofițeri dar nu știu exact ce trebuie făcut și mai ales ce trebuie învățat.
Dacă e dispus cineva sa îmi explice pașii care trebuie parcurși as fi recunoscătore.

4 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Te-ai decis la ce specializare? Cauta pe Goagal numele scolii de subofiteri unde dorești sa mergi *( site -ul ) si ai acolo toate informațiile oficiale despre procedura de admitere!
Clar test medical, psihologic eventual o proba sportiva sau de aptitudini!
Oricum in primul an de chestii de baza *( Mate, Fizica ) nu scapi daca asta îți era gândul, materii de specialitate, limbi străine!
Dar vezi ca milităria nu este pension de domnisoare si daca NU te adaptezi la regimul militar si vrei sa renunti cam scoți niște $$$$ pentru cat a investit statul in tine!

| angel6lust a răspuns:

Vei fi controlat medical, psihologic și sportiv. Va trebui să dai probe și din matematică, fizică și o limbă străină. Matematica este M2 dacă nu mă înșel, precum cea predată la bio-chimie.

| 7389393929 explică (pentru MistarGoGu):

Basarab I
Politie militara
Dar problema mea nu e în școală, ma adaptez. Nu știu concret ce trebuie învățat, nu scrie ce și cum. Nici le grupurile de Facebook nu se explica, nu înțeleg. Unii spun ca psihologicul, medicalul, probele sportive și un test care include matematica și română pana în clasa a 8 a, ceea ce îmi este greu sa cred.
Nici nu am vreo cunoștință în acest domeniu.

| MistarGoGu a răspuns (pentru 7389393929):

Relax. Eu am trecut in 2003 prin Academia Tehnica Militara! Când încă se mai " invata " cate ceva! Și nu a fost asa horror! La subofiteri este " pension de domnișoare "!
Cat timp stăpânești romana & mate la nivel decent *( un minim 8 ) nu ai motive de teama!
Oricum in România in tot învățământul este o mare bulibaseala organizatorica... obisnuieste-te!
Eu nu mai sunt prin România de vreo 12 ani m. asa ca... am scăpat de chinuri!