| edytrandafir a întrebat:

Ce parere aveti despre un viitor in informatica? daca da, ce parere aveti despre automatica? se merita sa 'pierd' 4 ani din viata...in felul asta...

6 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Aveam si eu asta in cap la un mom dat, dar mi s-a parut prea static, prea plictisitor pentru o meserie, am ajuns la un nivel bun prea repede... Nu la modul ca nu sunt provocari, poti face chestii f faine daca nu te plafonezi la prima multinationala care iti da cateva sute de euro pentru 12 ore/zi de lucru lunar. Daca esti pasionat, ai mari sanse de reusita, cel putin la noi in tara nu prea raman oameni priceputi in nisa asta...

| Last1 a răspuns:

Indiferent ce ai invata nu ai pierdut nimic. totul e un castig pentru tine. adevarul e ca atunci cand gandesti asa si pui intrebari din astea, nu e invatatul pentru tine, nici informatica si nici automatica. du-te si bate mingea pe afara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contrar parerii generale, nu mi se pare prea de viitor(!). Dinmai multe motive: explozia productiei de informaticieni - prea mult pentru cat trebuie dupa parerea mea. La un moment dat se va ajunge la o saturatie. Adauga la asta tendinta evidenta de mutare a businessurilor in tarile ieftine (China India) sau chiar mai la est de noi. OK, pentru moment, 10-15 ani, nu cred ca vei muri de foame, dar ce e val ca valul trece; plus ca la 40 de ani nu te vad bine cu o asemenea meserie. Parerea mea... Dar da, mai ales daca vrei Romania, nu cred ca e o meserie rea, insa viitorul nu e atat de roz precum l-ar vrea unii. Parerea mea...
Si rocium ai de citit zeci de mii de pagini, care dupa 5 ani nu prea valoreaza mare lucru uneori. Programarea nu e asa de comoda...

| Letytzy@ a răspuns:

Nu mi se pare o pierdere de timp.Informatica e de viitor...happy

| astamicuta a răspuns:

La automatica inveti mult mai mult decat informatica si probabil mai putina informatica decat ai vrea. inainte sa alegi o facultate uita-te cu atentie la cursurile pe care urmeaza sa le faci, sa nu fi surprins/a in anul 3 ca o sa inveti despre electronica si motoare