| want2bMajestic a întrebat:

Credeti ca dupa ce o sa va finalizati studiile o sa primiti o slujba nasoala? fac referire la facultate

Răspuns Câştigător
| borsec a răspuns:

Ca sa ai o slujba buna dupa facultate trebuie sa incepi sa muncesti din facultate, trebuie sa acumulezi experienta, pentru ca asta e de fapt cheia. Poti sa ai tu 1, 2 facultati terminate cu master cu tot, dar daca nu ai ce se cere.
La orice interviu te intreaba ce experienta ai.
Iar dupa facultate nu o sa primesti niciodata un job de la cineva, trebuie tu sa te lupti sa il cauti.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am avut noroc si am gasit o slujba foarte foarte faina.

| psiholoaga a răspuns:

Nu neaparat, depinde ce inseamna nasol pentru tine. Foarte probabil sa nu te poti angaja in domeniul tau, mai ales daca nu ai si masterul. Si sa lucrezi in alte domenii, care poate nu au nicio tangenta cu formarea ta profesionala. Eu am terminat psihologia, insa pentru ca formarea necesita niste ani buni, intre timp lucrez in presa. Nu pot spune ca nu are tangente deloc, dar pot sa iti spun ca se castiga mai bine decat din consiliere psihologica. Asa ca poate iti faci rost de un job care sa nu fie pe domeniul tau, dar platit bine. Si, intr-adevar, trebuie cautat si insistat ca sa il gasesti, nu prea vin angajatorii cu joburile pe tava...

| jani a răspuns:

Din pacate este posibil...in ziua de azi se cam pune pret pe ce ai in buzunar...nu pe ce ai studiat...bineinteles depinde si de noroc... daca ai noroc si dai peste oameni care tin cont...cat de greu este sa faci o facultate...sigur va aprecia ceea ce ai an cap si nu in buzunar...

| JustMeFlory a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc! mai ales de cand cu criza asta economica se gasesc tot mai greu locuri de munca. daca vrei sa ai un trai decent in Romania, ori trebuie sa ai parintii bogati, ori daca nu sa lucrezi intr'un mediu unde se castiga bine si cu criza economica!

| JustMeFlory a răspuns:

Sau ar mai fii o scapare ca sa zic asa...sa poti pleca din tara unde vezi cu ochii(chiar daca este criza peste tot, pun pariu ca in alte tari se castiga mai bine)...happy

| dyanna a răspuns:

Eu sunt foarte optimista in legatura cu viitorul meu. sunt aporape (subliniez "aproape") 100% sigura ca voi avea viitorul pe care mi l-am "planificat". dupa ce voi termina facultatea ( cu tot ce cuprinde ea) imi voi deschide un cabinet stomatologic. asta a fost visul meu din totdeauna si sunt foarte sigura ca o sa-l pot realiza.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gasit greu o slujba dupa terminarea facultatii (cam dupa 5-6 luni). Si era, cum spui tu, NASOALA. Dupa 3 luni mi-am gasit alta si acum sunt inca agajat la aceasta firma.
Ideea e: DACA NU ESTI MULTUMIT DE SLUJBA TA CAUTA-TI ALTA. Si fi intotdeauna pregatit sa pleci de la slujba respectiva fara sa-ti para rau (de salariu, de colegi, de munca pe care o faceai).
Oricum eu iti doresc multa bafta sa-ti gasesti repede o slujba si sa fii multumit de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ca să ajungi să te angajezi unde dorești, trebuie să pleci de la munca de jos: capeți experiență, acumulezi recomandări bune, obții calificări, etc. pentru a urca sus în ierarhie.
Mult succes în carieră.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| anca_2841 a răspuns:

In general cred ca da, in Romania binenteles, deoarece daca nu ai bani este dificil darmmai intervin si altele precum norocul, cunosc destule cazuri asa ca datoria noastra este sa ne afcem treaba adica sa fim buni in meseria noastra iar restk mai vine de la sine zic eu