Abia ai terminat clasa a 9-a. Chiar este o problemă atât de arzătoare pentru tine ce medie trebuie să ai în anul II la medicină ca să-ți păstrezi bursa?
Bine că nu întrebi după câți ani de muncă poți să te pensionezi.
Pana mea, poate întreabă în numele altuia.
Mai bine previi decât sa tratezi? Vreau sa ma asigur de cat mai multe chestii înainte sa ma dedic complet admiterii, nu sa aflu pe urma ca îmi trebuie vreo medie imposibilă pentru a menține locul la buget, că nu am situația financiara necesară pentru a acoperi taxa pe mai mulți ani.
După cum vezi, nu întreabă în numele altuia, întreabă în numele lui.
Nu cred că maxima aia se aplică în cazul ăsta.
Dacă "vrei să te asiguri de cât mai multe chestii înainte să te dedici complet admiterii" vei găsi întotdeauna motive să nu te mai dedici deloc admiterii.
Dacă Rafael Nadal ar fi stat la 14 ani să se întrebe "dar dacă la 23 de ani am o accidentare gravă și nu mai pot să joc tenis 3 ani?" nu s-ar mai fi apucat niciodată de tenis profesionist.
Cat mai mare! Ideal ar fi sa nu dai la medicina dacă nu ai pasiune în special pentru biologie și chimie
Poți să intri pe Facebook pe grupul intreaba-ti colegii mediciniști și să cauți la postări, vei vedea mediile tuturor anilor și de taxa și de buget