| ElianaSc a întrebat:

Cum vi se pare ca merge piata muncii in Romania in 2025? Se fac sau nu usor angajari? In ce domenii si pe ce salarii?

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Piata muncii e cu du-te-vino la ora actuala. Adica angajari se fac cam peste tot, in special la munca fizica dar salariile nu sunt corelate cu rata inflatiei si preturile actuale. Salariile din fiecare domeniu n-am de unde sa le stiu ca nu lucrez in recrutari la dep. de HR dar le gasesti pe undelucram.ro daca te intereseaza asa in general.

| Solane a răspuns:

Se gasesc multe locuri in anumite domenii si deloc in alte domenii. Depinde ce pregatire ai.

| Frank51 a răspuns:

Merge prost, cam ca în orice altă țară din lume, pentru că economia lumii stă prost. Nu suntem într-o plină criză economică dar nici bine nu merge.

| unsimplubaiat123 a răspuns:

Foarte bine, dacă ești descurcăreț și poți să faci un bine societății prin munca ta, dar și foarte slab dacă nu ești bun de nimic

| Furnicuta000 a răspuns:

In retail e deficit de personal. La magazine mari gen Kaufland se cauta in permanenta. La fel si in restaurante mai ales fast food uri. Am vazut un pliant de la KFC unde spuneau ca nu au niciun fel de cerinta, primesc pe toata lumea.
La fel si meseriasi, in constructii, adica oameni care sa stie sa faca ceva practic. Salariile nu sunt mari pentru ca e inca considerata munca de jos, te invarti in jurul a 3000 lei. Dar de ex un electrician daca e priceput poate lua si 10.000 lei