| DeeaPustoaica a întrebat:

Participa cineva la concursul "fi o vedeta Disney"? Stie cineva detalii in plus pentru concurs? Si ce ar trebui cantat la auditii, melodia intreaga sau doar cat este si pe site-ul disney.ro,melodia aceea scurta care este si sub forma de instrumentala? Ajutor va rog!

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Intra pe www.disney.ro :D.

| DeeaPustoaica explică:

Mdas...stiu asta..ma refeream la altceva..in plus de ceea ce se spune pe site...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Tot ce stiu este ca trebuie sa canti o melodie din serialul Hannah Montana si ca un juriu va alege concurentii care merg in finala. Finala se va difuza pe Disney Channel. Daca vrei sa mergi, succes. Toate cele bune, sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am uitat acum si zice ca trebuie sa canti melodia Best of both worlds. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mi se pare ca acest concurs profita de drepturile copiilor. de exemplu in regulament scrie ca dpreturile asupra ORICARUI participantle are compania disney exclusiv. adica chiar daca nu te selecteaza nu ai voie pe o perioada de nu mai stiu cat sa participi la nimic. acest lucru a fost ascuns sub forma altei fraze. vroiam si eu sa ma duc dar mama mea este avocat si mi-a explicat clar cum sta treaba. da best of both worlds, dar presupun ca se poate si alta melodia cu conditia sa ai negativ/instrumentala.

| DeeaPustoaica explică:

Multumesc tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca trebui cantata toata melodia eu participat la concurs si am aflat trebuie sa semnezi un contract si apoi intri pe scenasi ai ocazia sa o vezi pe hanna montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai auditiile astea sunt de 2 bani oricum asta e parerea mea pentru ca cei care merg mai departe sunt cu pile asa ca... din prorie experienta ca si eu am fost la auditii dar din pacate am fost pe locul 2 deoarece acea fata a dat bani pentru a ajunge mai departe imi pare rau daca dezamagesc pe cineva dar asta e adevarul o auditie din romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa canti o melodie intreaga, da participa multi copi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am participat si trebuie sa canti toata piesa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La auditi trebuie melodia antreaga