| eldkfjisjx a întrebat:

Salut,am 17 ani și am nevoie de ajutor, vreau să găsesc un job part-time sau de acasă să lucrez dar nu găsesc, și sunt din ploiești. Mă puteți ajuta va rog? Am o situație mai dificila, iar bursa de la liceu nu iau.

5 răspunsuri:
| JohnnyBravo123 a răspuns:

McDonald's, Starbucks

| eldkfjisjx explică (pentru JohnnyBravo123):

Nu știu daca angajează daca am 17 ani, am întrebat la McDonald's o dată și mi s-a spus ca trebuie 18 ani

| aizen0567 a răspuns:

Cel mai mult unde te poti angaja este in domeniul Horeca sau Fast Food de ex McDonald's, Kfc etc sau te duci la evenimente la restaurante ca ospatar. De acasa e mai greu dar poti incerca dropshipping comanzi unul sau mai multe produse specifice de pe shein, temu etc, le faci reclama si le vinzi. Mai exista si varianta de babysitting si petsitting.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum ai putea tu sa-ti gasesti job de acasa daca tu nici liceul nu l-ai terminat, nici BAC-ul nu l-ai luat, neavand experinta in nimic?
Poti gasi joburi de muncitor necalificat la gradina de zarzavaturi din zona, la salubritate, prin constructii si in cazuri fericite la vreun McDonald.
Bursa de la liceu ai putea sa iei si inca una mare, daca ai pune mana serios sa inveti, fiindca numai premiantii pot sa ia burse de merit.

| gapb a răspuns:

Vorbeste cu un manager de restaurant si spune-i ca esti dispus sa lucrezi ca spalator de vase sau curatator