TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 17 Martie 2022 | TPU.ro întreabă:

Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia

23
Răspunde Raportează
Al3xandra95
acum 4 ore | Al3xandra95 întreabă:

Https://www.graiul.ro/2025/10/10/parinti- suparati- dupa- ce- invatatoarele- s- au- pensionat- iar- copiii- au- ramas- pe- mana- unor- dascali- fara- experienta/ Pe bune?! :| Și oare babele alea cu...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
7389393929
în 13 Octombrie | 7389393929 întreabă:

Buna! Am o mica întrebare. Vreau sa dau la Mapn, la școală de subofițeri dar nu știu exact ce trebuie făcut și mai ales ce trebuie învățat. Dacă e dispus cineva sa îmi explice pașii care...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie |

Seminarul teologic ortodox București postliceală? Cum este acolo? fiți sinceri. Vreau sa fac balneofizioterapie. Știu că orarul este dimineață fără taxă. Se face absolvire festivitate gen tocă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
farcry444
în 12 Octombrie | farcry444 întreabă:

În ziua de azi toți aleargă după bani, după mașini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer să am timp pentru mine, liniște sufletească și un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Maria1609
în 12 Octombrie | Maria1609 întreabă:

Din ce fac trapperii bani? Ma gandesc ca na ei nu sunt dati la tv si radio ca alti artisti, gen ei au bani doar din concerte? Sau fac bani cumva din piesele de pe yt, voi ce stiti? sau au bani din infractiuni...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
connectedbylight
în 11 Octombrie | connectedbylight întreabă:

Bunaaa, dupa ce termin clasa a 12a as vrea sa dau la facultate de psiho din Bucuresti, dar nu stiu daca se intra pe baza de dosar sau admitere, pentru ca informatiile pe care le am citit nu sunt concrete...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ion1989
în 11 Octombrie | Ion1989 întreabă:

Nu stiu de ce dar este foarte ciudat, am mai cautat anunturi cu locuri de munca si daca sun sau trimit mesaj de pe numarul meu de telefon original ori nu vor sa raspunda, ori zic minciuni din astea "Sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TeodorPivot
în 11 Octombrie | TeodorPivot întreabă:

Aș dori să vă întreb ce se întâmplă cu piața forței de muncă? Îmi caut aproape de un an de muncă pe cel puțin trei platforme (eJobs, BestJobs, OLX, am încercat și LinkedIn dar în zona...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Simona166
în 10 Octombrie | Simona166 întreabă:

Buna ziua! Tocmai am sustinut un examen scris de angajare pe postul de "ingrijitoare curatenie" la spital. Am luat nota 6.80. Ca sa fiu angajata trebuie sa sustin si o proba practica si un interviu in ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
comisarulX
în 10 Octombrie | comisarulX întreabă:

Salutare! Stie cineva daca cu calificarea 311306 Tehnician energetician/electrician poti intreprinde si lucrari pe care le poate face un 741102 electrician de întreținere în construcții si 741110 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei33445566
în 10 Octombrie | andrei33445566 întreabă:

Salut, a lucrat cineva recent sau inca lucreaza la electronic arts ca si game tester? As vrea sa ma angajez dar am auzit doar pareri impartite si mai mult negative.

2
Răspunde Raportează
Slayer22ZC
în 9 Octombrie | Slayer22ZC întreabă:

Salut, La postliceală Feg București orarul cum este se face dimineață sau după amiază și cât este taxă anuală? nu se menționează deloc în site.

3
Răspunde Raportează
pisicutamiauana
în 9 Octombrie | pisicutamiauana întreabă:

Vreau să știu dacă a mai fost cineva în situația alăturată mie. Am fost săptămâna trecută joi la interviu la Kaufland, vineri am fost 2 ore la un fel de "practică" la ei ca să văd dacă ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim2113
în 8 Octombrie | Anonim2113 întreabă:

Salutare, cei care sunteti mecanici, anul asta termin liceul si vreau ma duc ca ucenic mecanic auto, voi primul pas cum ati facut? Am fost la vreo trei interviuri si toti cer experienta

2
Răspunde Raportează
Cup?_Daniel_1992
în 8 Octombrie | Cup?_Daniel_1992 întreabă:

Salutare, grup! Vin la voi pentru a vă cere un sfat, un sfat pentru un seamăn în pană de idei. Ce idee de afacere îmi puteți da și mie? Eu sunt agent de poliție, nu am voie să fac nimic în...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Callon3387
în 7 Octombrie | Callon3387 întreabă:

Daca eu vreau la medicina si am realizat ca eu si chimia mergem aproape paralel, dar totodata iubesc biologia si simt ca o inteleg destul de bine, ar trebui sa dau la medicina?( am auzit ca nu se face...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mario789
în 5 Octombrie | Mario789 întreabă:

Salut, vreau sa ma angajez o perioada ca lucrător comercial la benzinarie. Este cineva care a lucrat în domeniu să-mi poată spune experienta sa precum salariul, programul, atributii, colegi etc?

1
Răspunde Raportează
Thomasselby
în 4 Octombrie | Thomasselby întreabă:

Pentru oamenii care au lucrat sau lucrează în magazine de Retail (Pull and Bear, 4F, Zara, Bershka, H&M etc), Ce înseamnă bonus din target-ul vânzări? Cât ați primit în plus la salariu?

3
Răspunde Raportează
Thomasshelby
în 4 Octombrie | Thomasshelby întreabă:

Pentru oamenii care au lucrat sau lucrează în magazine de Retail (Pull and Bear, 4F, Zara, Bershka, H&M etc.) Ce înseamnă bonus din target-ul vânzări? Cât ați primit în plus la salariu?

1
Răspunde Raportează
Ghiuru
în 1 Octombrie | Ghiuru întreabă:

Salutare! As vrea sa stiu daca as avea voie cu laptopul personal la Academia de Politie, Facultatea de Pompieri. Multumes mult!

2
Răspunde Raportează
farcry444
în 1 Octombrie | farcry444 întreabă:

Care credeți că e cel mai greu job din lume și de ce?

8
Răspunde Raportează
AndyMihai1999
în 30 Septembrie | AndyMihai1999 întreabă:

Vi se par 45.000€ in Romania brut pe an OK pentru un Single fara familie si copii?

8
Răspunde Raportează
Theo12398
în 30 Septembrie | Theo12398 întreabă:

As vrea sa știu unde ma ppt angaja la 16 ani in Iași? Caut ceva part-time de dimineața pana la 12-13 pentru ca am ore de după amiaza

23
Răspunde Raportează
AndyMihai1999
în 29 Septembrie | AndyMihai1999 întreabă:

In Romania income distribution ul si cofinantarea din parta angajatorilor e cronic inegala - change my mind Romania (la minimul existential) - 57% (low income) - 20, 8% (middle class) - 20,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
viorelman11
în 29 Septembrie | viorelman11 întreabă:

La vechimea in munca se pune si scoala profesionala?

10
Răspunde Raportează
Bogdan80
în 29 Septembrie | Bogdan80 întreabă:

Daca nu ai cum sa mai achiți facturile la locuinta din varii motive(nu ai documente sau bani necesari), instanta îți va lua toate averile și te va scoate in strada?

4
Răspunde Raportează
rusutureadenisa
în 28 Septembrie | rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
Eties
în 26 Septembrie | Eties întreabă:

Am o întrebare pentru persoanele care lucrează în centre comerciale. Care sunt salariile pentru un casier sau un asistent de vânzări?

4
Răspunde Raportează
Mih201
în 26 Septembrie | Mih201 întreabă:

E înregulă să sun la magazine și să întreb dacă fac angajări? Multe magazine au numărul de telefon public (bănuiesc că e al managerului). Știu că majoritatea cer aplicări pe site online dar...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Deeaa20919
în 24 Septembrie | Deeaa20919 întreabă:

Doresc să merg la un centru de excelență fiind de pe profil uman doresc să merg mai exact la biologie fiind clasa 11 oare ar fi ceva problemă? (Doresc să urmez medicina)Centru de Excelență fiind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 24 Septembrie | numesiprenume0 întreabă:

Salutare! Știe cineva cât este salariul unui începător fără experiență la Intersport? Angajatii sunt universali sau indeplinesc functii diferite(casier, asistent sala...)? Ce alte beneficii extrasalariale...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 23 Septembrie | AlexMaftei2001 întreabă:

Cat castiga on medie un curier la Fan Courier sau Cargus?

7
Răspunde Raportează
AndyMihai1999
în 23 Septembrie | AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
calinalex2008
în 22 Septembrie | calinalex2008 întreabă:

Ce salar are un gestionar la Sameday?

4
Răspunde Raportează
Iasmina27
în 22 Septembrie | Iasmina27 întreabă:

Bună ziua. Am o întrebare dacă e cineva de aici la medicina dentara. Știți cumva dacă in ultimii ani de facultate poți face stagiu plătit in clinici?

2
Răspunde Raportează
Mih201
în 22 Septembrie | Mih201 întreabă:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?

15
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 21 Septembrie | RobocopBuisness întreabă:

Am nevoie neapărat de o facultate ca să pot lucra în service de calculatoare sau smartphone-uri, sau există alte locuri de unde pot învăța?

5
Răspunde Raportează
Anonima1777llaja
în 21 Septembrie | Anonima1777llaja întreabă:

Hey TPU, am asa niste ganduri sa impartasesc cumva, si poate si un sfat, credeti ca obsesia fata de cariera poate deveni ceva distructiv? Adica nu e ceva ce nu- mi place sa fac, cand ma gandesc la ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
tigroiul726
în 21 Septembrie | tigroiul726 întreabă:

Bună ziua! Care este mai bun Glovo sau Bolt Food ca și curier pe Brașov? Avantaje și dezavantaje vă rog la fiecare!

2
Răspunde Raportează
farcry444
în 20 Septembrie | farcry444 întreabă:

Hey ce faceti, elencati- mi si mie meserii tehnice care are ca baza foarte mult studiu si practica, la care este necesara o pregatire particulara absoluta, printre care si talent, si pasiune multa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tonyc7
în 20 Septembrie | tonyc7 întreabă:

Cum isi atrage un agent imobiliar clientii? La ce modalitati recurge ca sa ii gaseasca si sa obtina profit de pe urma lor?

2
Răspunde Raportează
Mih201
în 18 Septembrie | Mih201 întreabă:

A lucrat cineva în magazine de haine precum Cropp, House, H&M, Newyorker, Zara, Bershka, etc? Cum e mediul? Cum a fost experiența? Se merită salariul? Cum v-ați angajat, ați aplicat online?

3
Răspunde Raportează
Gigi718
în 18 Septembrie | Gigi718 întreabă:

Salut, sunt clasa a 12a si vreau sa dau bacul si sa il iau cu o nota decenta, dar dupa nu stiu ce sa fac, merita sa te duci 4- 6ani la o facultate si dupa sa o termini si sa ai un salariu de 4000- 5000lei...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Elenaaa28
în 18 Septembrie | Elenaaa28 întreabă:

UMFST -> UMF CLUJ Buna! Se poate face transfer de la UMF Targu Mures la UMF Cluj? (Medicina generala)

4
Răspunde Raportează
tonyc7
în 17 Septembrie | tonyc7 întreabă:

Cat castiga minim un agent imobiliar in Bucuresti care e la inceput in jobul asta, deci fara experienta anterioara? I se ofera un salariu fix sau in meseria asta venitul lui e doar pe baza de comisioane...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Manugabi
în 16 Septembrie | Manugabi întreabă:

Un psiholog câștiga bine în România? Ma gândeam sa fac master în psihologie? Și din aia întrebam ca ma pasionează domeniul acesta

7
Răspunde Raportează
alondrakiss
în 16 Septembrie | alondrakiss întreabă:

Bună ziua! Ce pot face in cazul acesta, dacă nu mi se declară veniturile la ANAF?

12
Răspunde Raportează
Ralina2468
în 16 Septembrie | Ralina2468 întreabă:

Bună! A făcut cineva facultatea de drept? Cum e? Sunt la SN și vreau să ma transfer la SS, apoi să dau la drept. Cum e facultatea? Sunt in clasa a 11 a. Cum ajungi procuror, e greu?

3
Răspunde Raportează
Jwjjwje
în 15 Septembrie | Jwjjwje întreabă:

Bună! Am aplicat pe mai multe joburi în aplicația eJobs. Cât timp durează să fiu contactată? Care este procesul?

8
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 19 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am l?murit dac? ne controleaz? mesajele (Chat control). Moare lumea- n ?ara asta, sunt violate fete ?i uite c? nu pot s? le protejeze a?a. Nu vor ?i CNP- ul? Poate ?i grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 14 ore

szmotovio întreabă:

Am g?sit recent n telefonul iubitului meu cu care am o rela?ie de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje c?tre o coleg?...cum c? o a?teapt? cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adreseaz?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 12 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    10 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 10 ore

Peli75 întreabă:

Bun?. Am multe de povestit. Va zic c? ve?i avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, ?i eu m? consider o persoan? rea din punct de vedere social ?i din Mai multe puncte de vedere. n primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.928
  • Întrebări: 3.951.993
  • Răspunsuri: 17.646.598
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Ratatouille

Ratatouille

Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii