TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 17 Martie 2022 | TPU.ro întreabă:

Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia

22
Răspunde Raportează
Ionut_Bogdan_1999_OFMU
acum 14 ore | Ionut_Bogdan_1999_OFMU întreabă:

Salut TPU, am o mica dilema, lucrez de 3 ani ca si agent de turism dar deja a intervenit monotonia, castig binisor, undeva la 5000 de lei dar sunt perioade si perioade, as vrea sa fac altceva gen ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Batista999
acum 15 ore | Batista999 întreabă:

Merita asa mult sa te faci feizer sau sa ai propria firma? Castigi bine si nici bac nu ai nevoie daca ainfirma nici 10 clase

5
Răspunde Raportează
LoleaAdelin
în 16 Iunie | LoleaAdelin întreabă:

Salut, daca am avut in clasele 5-7 media la purtare 10, iar in clasa a 8 a am avut media 9, mai pot sa dau la poliție?

3
Răspunde Raportează
Roxana210198
în 15 Iunie | Roxana210198 întreabă:

Bună! Dacă am amsolvot liceul economic + licența pe economie generală + master pe fonduri europene + modul pedagogic grad 1 și 2, pot să fiu învățătoare sau nu?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie |

Bună, am nevoie de puțin ajutor/sfat de la cei care lucrează în domeniul biologiei/biochimiei. Anul acesta termin licența în domeniul Biologiei și aș vrea să știu ce pași ar trebui să urmez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 15 Iunie | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, daca un angajat în timpul programului răbufnește si lovește cu piciorul în scaun, urla ca nu mai vrea sa lucreze aici, își ia lucrurile si pleacă, el ar putea fi dat în judecata ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
contstersinteresscazut
în 15 Iunie | contstersinteresscazut întreabă:

Am observat de nenumărate ori — și din auzite, și din pățite, și de la cunoscuți — că unii patroni, când te duci frumos în biroul lor să le ceri ceea ce ți se cuvine (așa, ca un amărât...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
m07constantine
în 15 Iunie | m07constantine întreabă:

Buna dimineata, unde as putea posta anunturi sau unde as putea gasi o persoana de pana la 29 de ani sa demaram o afacere? am postat un anunt pe mai multe site- uri, deci imi scuze daca l- ati vazut...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
laptecucereale22
în 15 Iunie | laptecucereale22 întreabă:

Are rost sa aplic la acelasi job dar pe 2 site-uri diferite? E rau daca o fac?

5
Răspunde Raportează
Robert369
în 14 Iunie | Robert369 întreabă:

Salut! Am dat recent de o platformă care se numește www.germanjobs.ro – zic ei că e special pentru românii care vor să lucreze în Germania și că poți vorbi direct cu angajatorii printr- un chat...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Adi1987
în 14 Iunie | Adi1987 întreabă:

Deci sunt invidios pe oameni, sunt invidios pe cineva cand vad ca are un lucru pe care eu nu il am, daca il vad ca circula cu masina pe drum, daca il vad cu o fata, daca este la facultate etc. lucrurile...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
LumiM
în 14 Iunie | LumiM întreabă:

Bună, a lucrat cineva sau lucrează în Call Center pentru compania Kantar? Eu am avut proba practică și am avut fff mari emoții și urmează să încep munca și sunt sigură că iar o sa am emoții...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 13 Iunie | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Buna ziua, daca esti elev la ANP Targu Ocna pentru cunoscatori si esti exmatriculat sau te retragi de buna voie, platesti scolarizarea? Cum e la politie 3000 si ceva de euro?

4
Răspunde Raportează
IdD67
în 12 Iunie | IdD67 întreabă:

Bună TPU, am aproape 18 ani ( cateva săptămâni fac 18 ani ) am fost chemată la un interviu la lidl, credeți ca ma angajeaza?

10
Răspunde Raportează
CristinaCristina17c
în 12 Iunie | CristinaCristina17c întreabă:

Aș vrea să întreb dacă am făcut cursuri de unghii în Romania, un an am făcut unghii și vreau să mă duc în străinătate pe tir. Cum sa fac să merg la ele acasă să fac unghii?

7
Răspunde Raportează
Sam31
în 12 Iunie | Sam31 întreabă:

Dacă am terminat facultatea de litere pe specializarea PIPP și nu doresc să susțin examenul de titularizare, ce joburi aș putea să îmi caut care să fie foarte bine plătite? Care să nu depindă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Necunoscut3456
în 12 Iunie | Necunoscut3456 întreabă:

Hei, vreau să dau admitere la facultatea de inginerie economica industriala din Brașov. Ați putea să îmi faceți o scurtă prezentare a profilului, ce materii se fac... etc.

0
madalintuca1957
în 11 Iunie | madalintuca1957 întreabă:

Buna, vreau sa ma duc in armata ca soldat gradat profesionist doar ca am 8 clase in Romania si 2 Germania.Am diploma germana de 10 clase, este luata in considerare?

1
Răspunde Raportează
Alpha27
Întrebare recomandată în 9 Iunie | Alpha27 întreabă:

Stie cineva unde se poate face curs de operator CNC in zona Cluj?

1
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 9 Iunie | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, este adevărat ca în ziua de azi sa nu ai un loc de munca nu mai este o rușine, ci de fapt un lux pe care nu oricine își permite? Am văzut o știre despre cei cu ajutor social care au ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
angel6lust
în 9 Iunie | angel6lust întreabă:

Poți da la ANP dacă ai avut pneumonie la 3 ani și care nu a lăsat sechele? La MAI știu că nu se poate.

5
Răspunde Raportează
Babyah
în 8 Iunie | Babyah întreabă:

Cum pot să îmi găsesc un job bun în Germania?

1
Răspunde Raportează
suntdoarunom10
în 8 Iunie | suntdoarunom10 întreabă:

BUNĂ SEARA! Aveți prieteni sau cunoștințe care au fost la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din București sector 2 care au dat bacul și au intrat la vreo facultate? Mai ales dacă au fost pe profil...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogdan4cognkac
în 8 Iunie | bogdan4cognkac întreabă:

Salutare! Ce părere aveți de meseria de inginer proiectant în construcții? Va fi o meserie de viitor din care sa se câștige bine? Sau va fi o meserie depreciata și înlocuită în viitorul apropiat...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
CosmyCool
în 7 Iunie | CosmyCool întreabă:

Salut, există vreo specializare la facultatea de IT unde să poți învăța strict programul photoshop și alte programe de editare video(Premiere/After Effects etc). Văzusem ceva cursuri pe care ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonim65tf
în 7 Iunie | Anonim65tf întreabă:

Salut! Momentan sunt a11 a, trec a 12 a. Sunt foarte indecis, vreau sa devin asistent medical pe SMURD dar vreau sa fac și școala de pompieri dar și postliceala sanitara. Ce îmi sugerați sa fac...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciprian458
în 7 Iunie | Ciprian458 întreabă:

Bună ziua, mă numesc Ciprian și am 17 ani, momentan lucrez la un Mcdonald, mereu mi- au placut minele si cum se lucreaza in mina, as vrea sa incerc, sa stiu daca se mai lucreaza ca miner in 2025...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MiNedel
în 7 Iunie | MiNedel întreabă:

Am psihoza. Pot urma cursul de cosmetica?

8
Răspunde Raportează
denis17dw
în 6 Iunie | denis17dw întreabă:

Salut, as vrea sa-mi spuna cineva daca a lucrat sau lucreaza acum, ca reprezentant vanzari la decathlon, as vrea sa ma angajez acolo si as vrea sa stiu cum e.

0
Mihaela2023
în 5 Iunie | Mihaela2023 întreabă:

Bună TPU! Stie cineva cum pot obține o viză ca să stau în Dubai pe termen lung? Si ce locuri de muncă sunt acolo? Am prieteni care au fost în Dubai şi mi- au spus ca e un loc frumos şi nu există...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ancaanca2344
în 5 Iunie | ancaanca2344 întreabă:

Din postarea care am postat o ieri nu a inteles nimeni nimic. Am 20 de ani și sufăr de probleme grave de sănătate încă din copilărie: întârziere mintală și probleme fizice severe care nu au ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Elenamaria18elisa
în 4 Iunie | Elenamaria18elisa întreabă:

Bună ziua! Dacă am terminat o facultate pot să mă mai înscriu la postliceală(asistent medical)?

2
Răspunde Raportează
ancaanca2344
în 4 Iunie | ancaanca2344 întreabă:

Bună. Am niște serioase și grave și nu știu ce să fac. Până la 18 ani am avut o viață foarte urâtă, am stat la părinți că nu am avut unde mă duce, era să rămân pe străzi pe baza lor....? (mai mult)

32
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 3 Iunie | Andrei1903 întreabă:

Bună. Sunt în clasa a XI- a la un liceu din România, cu profil uman. Aș vrea să devin comisar în poliția britanică. Vreau să studiez în străinătate, nu în România. Am auzit multe despre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
kityux222
în 2 Iunie | kityux222 întreabă:

Bună! Am aplicat pentru un post la programul de internship de la michelin. Menționez ca am trecut de primele două teste, am fost și la interviul cu managerii și nu am primit nici un telefon (având...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mirz
în 31 Mai | mirz întreabă:

Buna! As vrea sa dau admiterea la umfcd in anii urmatori. Ideea e ca nu stiu nici chimie, nici fizica (poate doar bazele, din scoala generala), fiind pe uman si niciuna nu s- a facut cum ar trebui ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adi1987
în 31 Mai | Adi1987 întreabă:

Ce trebuie sa faci, ce trebuie sa ai ca sa poti sa fii un politist la o puscarie? Conteaza si varsta?

3
Răspunde Raportează
Arthurrrr
în 31 Mai | Arthurrrr întreabă:

Când merg la un interviu să mă angajez, ce să- i spun la angajator astfel încât să- l fac să mă i- a pe loc(adică să- mi zică ce acte îmi trebuie pentru angajare), sau măcar să mă bage...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Teo05
în 31 Mai | Teo05 întreabă:

Bunăă! Dintre balneofiziokinoterapie sau radiologie sau AMG care ar fi cea mai bună opțiune? (postliceală)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai |

Hei, TPU, dacă încă mă gândesc la ideea mea de ONG și nu pare prea greu de deschis asociația (chatGPT chiar ușurându- mi munca pe direcția asta :) însă lipsa de spațiu este încă problema,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VasyVasilica
în 30 Mai | VasyVasilica întreabă:

Dacă la ultimul loc de munca am stat 7zile și la penultimul 4 ani, când ma voi angaja din nou pot duce adeverinta de vechime și decizia de incetare de la penultimul loc? Ca noul angajator sa nu vadă...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Vghenta
în 30 Mai | Vghenta întreabă:

Ca jandarm, pot sa am piercing-uri?

3
Răspunde Raportează
Moldoveanuuuuu
în 29 Mai | Moldoveanuuuuu întreabă:

Salut! Am si eu o întrebare referitoare la Colegiul Spiru Haret Bucuresti, calificarea Asistent Medical Generalis; cum sunt facultatea, caminul si profesorii? Vreun absolvent pe aici?

0
lazarghj
în 29 Mai | lazarghj întreabă:

Imi spune si mie cineva de ce iau si astia slab pregatiti la politie? Ce se intampla? Ca am auzit ca iei 6000lei

20
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 29 Mai | Sawarekh întreabă:

Salutare, am aplicat la mai multe Agentii publicitare, de Branding, Graphic Design. Majoritatea mi- au spus ca nu e relevanta diploma ci e de ajuns doar portofoliu. Insa cu doi directori cu care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Teo05
în 29 Mai | Teo05 întreabă:

Bună! M-am hotărât să dau la o școală postliceală și nu știu pe care să o aleg. Postliceala de la Carol Davila sau cea de la Fundeni?

2
Răspunde Raportează
Maistru
în 28 Mai | Maistru întreabă:

Bună ziua, doresc să știu cum pot trece de la gradul de subofițer la cel de maistru militar auto având la bază școala de maistru auto.

2
Răspunde Raportează
Stefa0072004
în 28 Mai | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare, am fost ieri la un interviu de angajare la un restaurant din Bucuresti. Managerul sau ce era el mi- a comunicat sa ma gandesc bine. Ieri i- am dat 2 mesaje cu ideea ca, daca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai |

Buna! Eu am facut liceul cu profilul de tehnician veterinar si am atestat de tehnician veterinar nivelul 4. Este valabil acest atestat ca sa ma angajez la o farmacie veterinara?

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Adi1987
    trimisă acum 20 ore

Adi1987 întreabă:

Stie cineva care sunt toti pasii la scoala de soferi? Prima data mergi si cauti un instructor si dai proba de condus cu el nu? Si dupa dai examenul auto? Dupa examen faci din nou faci proba de condus?
    16 răspunsuri
  • Alexandru7890
    trimisă acum 19 ore

Alexandru7890 întreabă:

Bun? ziua.Acum 2 s?pt?mni am avut o problema cu spatele ?i mi- a trecut ma simt mai bine.Acum 1 zi am urcat pe munte pe vrful ciucas mai exact ?i ma doare fix cnd ?i pui minile n sold...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • DaciaRomania
    trimisă acum 10 ore

DaciaRomania întreabă:

Cine are dreptate Israel sau Iran? Sau niciunul nici altul? S? te bombardezi ca nebunii...
    13 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 18 ore

gllopel întreabă:

Salut! Ce se intampla cu Facebookul asta? De ce vor poze ca la infractori? Fata, lateral stanga, lateral dreapta... Dau vina pe boti, pe AI. Dar ei i- au creat, ei sa si- i tina sub control. Sau...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.937
  • Întrebări: 3.946.619
  • Răspunsuri: 17.610.768
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Andra

Andra

Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 651.467 Adolescenţi
  • 55.359 Afaceri & Financiar
  • 22.845 Artă şi Cultură
  • 72.368 Auto & Moto
  • 144.124 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.776 Carieră
  • 20.240 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.267 Conversaţii