Salutare Robert. Am membri ai familiei la jandarmi. Haide sa nu generalizam. Știi și tu scolioza (daca e severa) e un impediment.De ce sa ne mințim și să căutăm susțineri pe TPU? Daca nu e chiar gravă, și se mai poate remedia cu munca(din partea ta...și sincer te admonestez, pentru că ar fi trebuit să începi din timp cu extensiile și exercițiile de fortificare ale spatelui) sunt șanse. Nimeni nu îți face un RX la admitere in MAI. Deci poți trece peste că prin brânză, no worries. Dar când va trebui sa faci un mars de 20 km cu 35kg in spinare? Plus arma de 7 kg in fața plus accesoriile de pe vesta mole? Doar pistolul de la sold are 1.2 kg cu doua sectoare plus soclul/teaca. Atunci coloana ta ce va spune? Și când ți se va striga "Pas alergător cu ranița in spate"? Ce faci atunci? Între a dori și a putea este o diferență.
Răspunsul nu-l poți afla decât acolo, la proba medicală. Du-te și încearcă, poate ai noroc și te declară apt.
O întrebare am: ce armă are 7 Kg? Eu am fost AG-ist în armată și nici AG-ul n-avea 7 Kg. Avea doar 6, 3 Kg. În rest ai dreptate.
Paix întreabă: