| carinaromina a întrebat:

Salutare! Am o nedumerire în ceea ce priveşte facultatea la care m-am înscris. Am fost admisă la facultatea de medicină în Franța anul acesta. Aici, primul an de medicină este greu, deoarece sistemul este făcut în aşa fel încât 80% dintre cei care au intrat la inceputul anului sa fie eliminati, doar 20% avand posibilitatea sa continue. Din cauza stresului am decis sa renunt. Momentan le-am trimis documentele pentru a mă scoate din baza lor de date. Deoarece termenul pentru anularea inscrierii a fost 31 octombrie, eu trimițându-le documentele dupa aceasta data limita, anularea inscrierii mele implica interventia unei comisii care sa decida daca imi accepta sau nu anularea. Eu doresc vara viitoare sa ma inscriu la alta facultate, de data aceasta in Romania. Aş dori sa stiu daca o decizie negativa din partea comisiei imi influenteaza in vreun fel inscrierea la facultate in Romania. De asemenea, aş dori să ştiu daca m-ar afecta dacă ulterior decid să revin în Franța pentru studii. Mulțumesc frumos!

2 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nici pe departe. Ești liberă să faci ce dorești, nimeni nu te obliga sa urmezi o anumită facultate. La fel nu sta nimeni să te pună într-o bază de date, că vezi doamne ai renunțat la o facultat in Franța și ulterior, după un timp vrei sa revii din nou în Franța pentru studii. Ești liberă să faci ce dorești. Ar fi și culmea sa te constrângă anumite facultăți. Unii nici măcar nu se mai sinchisesc să-i anunțe. Pleacă pur și simplu. Baftă

| gapb a răspuns:

Cred ca trebuie sa dai in judecata facultatea din Franta pentru malpraxis impotriva studentilor si discrepanare sociala