Patronaj adica la fabrica de ce se duce multa lume cu bac la fabrica sau joburi necalificate sau calificate dar la privat in loc de politie care e de stat?
La politie. Oamenii nu merg ca cica n-au libertate. Daca ar fi sa o iau de la cap ma duceam la politie si nu in MApN. Au timp sa-si faca afacerile pe combustibilul, timpul si masina statului si apoi se plang ca pun bani de motorina din buzunar.
Nu inteleg cum nu ai libertate ca la psttonaj hordeică lucrezi si 6 zile pă saptamana si la politir te tin nărojii aia in jur de 8 ore
Încearcă, te rog, să scrii inteligibil! Bănuiesc ce ai vrut sa spui. Știai că la poliție, pompieri și armata n-ai voie să ai afaceri, n-ai voie să pleci din localitate fără aprobare și alte restricții?
Da, dar si sa lucrezi la patronaj hordeică multe ore?
Si crezi ca la militari (armata, politie, pompieri jandarmi) este normat 8 ore? Vise, tinere, vise! Pleci la serviciu si nu stii cand se intampla ceva si trebuie sa stai in continuare. Un accident de circulatie, un furt, un incendiu, o revolta, o alarma cu iesire, etc. Pana la varsta mea de batran am patit, am vazut si am auzit multe. Aia cu 8 este pentru ochii vostri, ai civililor. Oricum 8 ore nu inseamna libertate. Nu poti sa faci ce vrei, te lovesti de o gramada de idioti. Cand ti-ai dat demisia de la ei nu te mai intorci. La civili pleci de la unul ca nu-ti convine, te duci la altul. Totusi, pana la urma, ce este "Hordeică"? Nu vreau sa mor si sa nu aflu asta!
Hordeică inseamna sălbatic, fara creier
La poliție, acolo se câștigă ceva mai bine. Ai mai multe șanse să pui pâinea pe masă, și mai ales la bătrânețe.
saysayonara38 întreabă:
klau95 întreabă:
AndyMihai1999 întreabă: