| Lazarggg a întrebat:

Voi ce ziceti mai bine sa te duci la politie serviciu de stat sau sa ma duc sa lucrez intr o fabrica patronaj? Adica de ce credeti ca oamenii aleg sa mearga in patronaj in loc de politie?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce intelegi prin patronaj?

| Lazarggg explică (pentru darrio2007):

Patronaj adica la fabrica de ce se duce multa lume cu bac la fabrica sau joburi necalificate sau calificate dar la privat in loc de politie care e de stat?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La politie. Oamenii nu merg ca cica n-au libertate. Daca ar fi sa o iau de la cap ma duceam la politie si nu in MApN. Au timp sa-si faca afacerile pe combustibilul, timpul si masina statului si apoi se plang ca pun bani de motorina din buzunar.

| Lazarggg explică (pentru Salontanul):

Nu inteleg cum nu ai libertate ca la psttonaj hordeică lucrezi si 6 zile pă saptamana si la politir te tin nărojii aia in jur de 8 ore

| Salontanul a răspuns (pentru Lazarggg):

Încearcă, te rog, să scrii inteligibil! Bănuiesc ce ai vrut sa spui. Știai că la poliție, pompieri și armata n-ai voie să ai afaceri, n-ai voie să pleci din localitate fără aprobare și alte restricții?

| Lazarggg explică (pentru Salontanul):

Da, dar si sa lucrezi la patronaj hordeică multe ore?

| Salontanul a răspuns (pentru Lazarggg):

Si crezi ca la militari (armata, politie, pompieri jandarmi) este normat 8 ore? Vise, tinere, vise! Pleci la serviciu si nu stii cand se intampla ceva si trebuie sa stai in continuare. Un accident de circulatie, un furt, un incendiu, o revolta, o alarma cu iesire, etc. Pana la varsta mea de batran am patit, am vazut si am auzit multe. Aia cu 8 este pentru ochii vostri, ai civililor. Oricum 8 ore nu inseamna libertate. Nu poti sa faci ce vrei, te lovesti de o gramada de idioti. Cand ti-ai dat demisia de la ei nu te mai intorci. La civili pleci de la unul ca nu-ti convine, te duci la altul. Totusi, pana la urma, ce este "Hordeică"? Nu vreau sa mor si sa nu aflu asta!

| Hdeică a răspuns (pentru Salontanul):

Hordeică inseamna sălbatic, fara creier

| angel6lust a răspuns:

La poliție, acolo se câștigă ceva mai bine. Ai mai multe șanse să pui pâinea pe masă, și mai ales la bătrânețe.