TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
nukeyly
în 12 Septembrie 2024 | nukeyly întreabă:

B cat dupa stasul vechi. Ce tip de beton se toarna ca placa parter etaje in general pentru case pe mai multe nivele amprenta la sol 300mp. Dar la blocuri de 10 etaje comuniste ce se folosea fata de ce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MrSergio
în 12 Septembrie 2024 | MrSergio întreabă:

HEY TPU, ma intereseaza o instalatie elctrica Parter + mansarda cam 200 m2 cat costa? A mai facut cineva de curand?

3
Răspunde Raportează
SapaceanuCristian
în 12 Septembrie 2024 | SapaceanuCristian întreabă:

Cum pot face vinul rosu acrit baubil?

3
Răspunde Raportează
Broccoli
în 11 Septembrie 2024 | Broccoli întreabă:

Buna ziua, imi doresc sa imi cumpar un apartament cu 3 camere ( este primul meu apartament, nu am alte proprietati pe numele meu ) imi puteti spune va rog care este diferenta in momentul de fata intre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheCostumeCat
în 10 Septembrie 2024 | TheCostumeCat întreabă:

Buna, TPU! Mi- am luat un apartament, insa nu am luat in calcul faptul ca am un cazino cu pacanele la parter. Credeti ca o sa am probleme? Apartametul imi place foarte mult, vecinii super OK, ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Teodora11
în 10 Septembrie 2024 | Teodora11 întreabă:

Bună ziua. Aș dori să pun termopane la un apartment vechi. Ce firmă recomandați din județul IAȘI? ( pro / contra )

4
Răspunde Raportează
Windows2k
în 10 Septembrie 2024 | Windows2k întreabă:

Cât de important credeți că este montajul în Precadre Triotherm și utilizarea Benzilor de Etanșare pentru eficiența energetică a locuinței? Ați observat diferențe notabile în confortul și ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Septembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Pentru cei care ș-au pus panouri solare la casa care au fost urmările și costurile? A meritat?

1
Răspunde Raportează
Varga_Sandor_1965
în 8 Septembrie 2024 | Varga_Sandor_1965 întreabă:

Drujba husqvarna 450 x-torq se încalzeste foarte tare si nu pot regla relantiul, care poate fi cauza?

3
Răspunde Raportează
CordovanRaul
în 8 Septembrie 2024 | CordovanRaul întreabă:

Buna TPU, am o casa cu 2 camere și am avut o ușă prin care putea trece dintr- o camera in alta. Eu am închis ușa aia și acum va întreb și eu pe voi ce as putea sa fac sa nu se mai audă in cealaltă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mirela_Matei_
în 7 Septembrie 2024 | Mirela_Matei_ întreabă:

Am un var de culoare verde, ce as putea să combin pentru a mi ieși culoarea albastru închis?

3
Răspunde Raportează
a1doru
în 6 Septembrie 2024 | a1doru întreabă:

Un sobar in drobeta turnu severin? astept raspuns la 0728898648.

1
Răspunde Raportează
baga
în 6 Septembrie 2024 | baga întreabă:

Buna ziua Doresc la plantez leylandii Problema este ca exact sub locul unde doresc sa ii plantez este țeava de apa, care și aceasta ma rândul ei are imbinaturi. Ea se afla la o adâncime de aproximativ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AntonJana
în 6 Septembrie 2024 | AntonJana întreabă:

Bună ziua am o centrala Tkan1 35 kw la care din primăvară merge ventilatorul continuu iar la peleți nu se mai aprind singuri

1
Răspunde Raportează
a1doru
în 6 Septembrie 2024 | a1doru întreabă:

Salutare tuturor.stie careva un sobar independent,in Drobeta Turnu Severin, care se ocupa de curatarea sobelor de teracota? multam anticipat pentru raspuns.

1
Răspunde Raportează
fluture156
în 4 Septembrie 2024 | fluture156 întreabă:

Bună ziua! Vreau sa recondiționez o camera. Cu ce tip de vopsele se poate picta peretele pentru a face desene/scene pe el? Si de asemenea ce tip de lavabilă este recomandată pentru că ulterior să...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ionashcu
în 1 Septembrie 2024 | Ionashcu întreabă:

Salut! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea nedumerire. Daca vreau sa fac o anexa/dormitor in curte(o camera de hotel pentru invitati), 3x6 cu 2, 8h, din lemn, ce variante am economice...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 1 Septembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Ce spay-uri poți fi folosite pentru mucegaiul din camera?

3
Răspunde Raportează
Roxana690
în 1 Septembrie 2024 | Roxana690 întreabă:

Bună ziua, oare cam cât ar costa acum să renovezi complet o baie cam de 4 m²: cadă nouă (sau cabină duș), gresie și faianță pe toată suprafața, chiuveta nouă, toaletă nouă. Am cumpărat...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Magie2525
în 1 Septembrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, cum sunt lipite bucățile din lemn din care este făcut un dulap?

25
Răspunde Raportează
SascauCiprian
în 1 Septembrie 2024 | SascauCiprian întreabă:

Cat nisip si ciment imi trebuie pentru o sapa de 85 mp cu grosime de 7 cm?

7
Răspunde Raportează
Denispdg4
în 31 August 2024 | Denispdg4 întreabă:

Salut,vreau sa stiu daca afecteaza cu ceva daca inchid cainele(are 2 luni)intr-un țarc? (Este rasa cane Corso)

3
Răspunde Raportează
SaraVtmIova
în 30 August 2024 | SaraVtmIova întreabă:

Miam uitat iD de logare si parola si nu stiu cum sa ma conectez din nou la aplicatia neobt va rog cineva care stie

1
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 29 August 2024 | Rienmedire întreabă:

Buna! As dori in interiorul șuri mele, sa imi fac un spatiu unde sa imi desfasor activitatea in domeniul tipografiei, este o sura cu fundatie foarte solida, inauntru pe jos este pamant apasat, imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RaduAdi
în 29 August 2024 | RaduAdi întreabă:

Buna ziua am și eu podul la casa pe următoarele dimensiuni 18 m L și 4, 70 l, vreau sa podescesc cu scândură. Vreau sa știu și eu câtă scândură intra și câți metri pătrați vin? Menționez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonymous39045
în 29 August 2024 | Anonymous39045 întreabă:

Bună,aș dori și eu ceva recomandări pentru mobilă de bucătărie,living, și dormitor, ceva nu foarte scump?

4
Răspunde Raportează
sebicu34
în 28 August 2024 | sebicu34 întreabă:

Cati litri de vopsea lavabila imi trebuie pentru o camera de 12 metri patrati?

4
Răspunde Raportează
vodka020202020
în 27 August 2024 | vodka020202020 întreabă:

Roșiile trebuie copilite obligatoriu? Sau fac fructe și fără copilire

6
Răspunde Raportează
popapopica
în 27 August 2024 | popapopica întreabă:

Salut! Cu cat se inchiriaza o pivnita sub bloc? Caut sa inchiriez dar mi se para ca imi cere cam mult. E adevarat, nu e boxa improvizata. E pivnita facuta din constructie si inscrisa in CF- ul apartamentului....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
PirvulescuAneta
în 27 August 2024 | PirvulescuAneta întreabă:

Am primit comanda cu cuvertura de pat impermeabila și 2 fete perna! Soc total-fetele de perna lipsesc iar materialul este deplorabil.Nu este ca în poza.Rusine! Am plătit o groaza de bani pe nimic!

5
Răspunde Raportează
ViorelIonut
în 26 August 2024 | ViorelIonut întreabă:

Buna ziua! Am o întrebare va rog. Am găsit o broasca testoasa emys orbicularis adică europeana și are toate membrele dar piciorușele 2 și fata sunt mâncate adică n- are unghii sau lăbuțe în...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gygymiss
în 26 August 2024 | gygymiss întreabă:

Buna ziua. Trebuie sa ridic un balcon in fata la intrare că sa apere de ploaie intrarea principală în casa. BCA îl trebuie armat daca vreau sa montez pe el geamuri termopan? Sunt împărțite părerile...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Ana00000001
în 26 August 2024 | Ana00000001 întreabă:

Bună! Care sunt etapele după tencuiala casei în interior? Ce urmează în ordine cronologică după această procedură? Mulțumesc.

5
Răspunde Raportează
Rainner
în 25 August 2024 | Rainner întreabă:

Va salut, dragilor! Ce ati alege, casă cu curte sau apartament? Am reușit să strâng niște banii si trebuie sa iau o decizie... Mie personal imi plac amandouă însă am observat că din ultimii...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
mihaeladaria23
în 25 August 2024 | mihaeladaria23 întreabă:

Mi- am făcut o rezervare la un apartament care are și mașina de spălat. Azi am vrut să spăl prosoapele deoarece trebuie spălate și oricum nu le mai foloseam. Le- am pus în mașina de spălat și...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
deeaa7
în 24 August 2024 | deeaa7 întreabă:

Buna! am un tv horizon si imi ramane blocat pe o singura imagine, merge sa schimb canalele dar nu sa si vad. Ce e mai ciudat e ca pe yt sau Netflix nu pot sa vad nimic. am incercat sa ii dau reset dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andremo
în 23 August 2024 | andremo întreabă:

In afara de faina, zahar, orez, ce alimente nu va lipsesc niciodata din casa?

19
Răspunde Raportează
Eric016785
în 21 August 2024 | Eric016785 întreabă:

Salut! Am si eu o intrebare am un furtun care e prea mic ca diametru sa intre In teava. Cum fac sa maresc diametru la furtun un pic? Am inteles ca il incalzesc

2
Răspunde Raportează
Ana03maria
în 20 August 2024 | Ana03maria întreabă:

Stau într-o carsoniera si am niste gandaci de bucătărie, ma pueti ajuta cum as putea scăpa de ei?

6
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 20 August 2024 | Cipi1212 întreabă:

Din cauza schimbărilor climatice s-ar putea ca într-o zi să plantezi în propria curte, pomi fructiferi precum mango, curmal, citrice, avocado etc. Cum ar fi?

9
Răspunde Raportează
ConstantinVasile
în 20 August 2024 | ConstantinVasile întreabă:

Stie cineva daca exista o distanta minima care ar trebui sa fie intre stalpul de curent si stalpul portii? Sant in situatia neplacuta de a avea un stalp de curent foarte aproape de poarta si ma incomodeaza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Magie2525
în 19 August 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, dați - mi niște videoclipuri cu uși făcute din lemn și forme făcute pe ele - pe uși din lemn.

3
Răspunde Raportează
sweetys
în 18 August 2024 | sweetys întreabă:

Buna! Aveti idee daca exista si de unde pot sa iau praful acela(tot apare prin clipurile asiaticilor) care se pune in tigaie/oala, dupa ce gatesti, care se face un fel de pasta, astfel incat sa arunc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Off_Cosmin_1978
în 18 August 2024 | Off_Cosmin_1978 întreabă:

Bună ziua, am cumparat recent o casă, contorul electric este pe stalp in curtea unui vecin.Cum pot muta la limita proprietății pe banii lor? Eu sunt obligat sa depind de programul vecinului de fiecare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
cumdc
în 17 August 2024 | cumdc întreabă:

Salut! Poate cineva sa imi recomade o presa de scos semeringul de la axul de roata la o motosapa ruris 7cp am pierdere de ulei si vreau sa il dau jos sa il schimb pe Youtube nu am gasit nimic si cu surubelnita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 17 August 2024 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Am o motopompa de gradina racoldata la un put de vreo 10 m adancime iar aceata se dezamorseaza si nu ramane apa pe teava si poreste si nu scoate apa.si se amorseaza greu ce as putea cumpara pentru a ramane...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 17 August 2024 | LisaJulie întreabă:

Știți cumva un magazin de mobila cu saltele bune în afara de Dormeo și Jysk?

6
Răspunde Raportează
Levi123
în 16 August 2024 | Levi123 întreabă:

Salutare, ma confrunt cu o problema, la bucatarie sau baie nu stiu de unde tot apar carcalaci, daca cumva stiti cum pot scapa de ei cat mai repede, am incercat sa pun o solutie gel de la auchan, am dat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mircea22
în 15 August 2024 | mircea22 întreabă:

Salut. Unde pot găsi SN la o mașină de spălat rufe Heinner?

1
Răspunde Raportează
DnIon
în 14 August 2024 | DnIon întreabă:

Buna... stie cineva cum scap de țantari in conditii de casa?

3
Răspunde Raportează
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 21 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Jeguldesubunghii
    trimisă pe 10 Noiembrie

Jeguldesubunghii întreabă:

Bună dimineața! Mi- am adus aminte de o discuție vu partenerul meu legat de prietenii. Eu susțin și în ziua de azi că toată lumea poate să împrietenească cu toată lumea indiferent de sexul/genul...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 12 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.615
  • Întrebări: 3.952.986
  • Răspunsuri: 17.652.940
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Beyonce

Beyonce

Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.798 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.054 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii