TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
zattech
în 3 Martie | zattech întreabă:

DAU FUNDA. Am nevoie de un sfat! Peste ceva timp este ziua iubitului meu și aș vrea să îi cumpăr un parfum dar ideea este că el este foarte pretențios și rar găsește ceva care chiar să îi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
R?DUCU6969
în 3 Martie | R?DUCU6969 întreabă:

Agorafobia e o boală reală? Mi se pare stupid să îți fie frică să ieși din casă.

4
Răspunde Raportează
BitchInRedDress
în 3 Martie | BitchInRedDress întreabă:

Cum v-ati rasfata daca ati afla ca tocmai ati moștenit un miliard de euro? :))

14
Răspunde Raportează
Claudia5788
în 3 Martie | Claudia5788 întreabă:

Ce alegeti: geografia, biologia sau istoria?

3
Răspunde Raportează
Ambivert
în 2 Martie | Ambivert întreabă:

Voi știți Luceafărul cap coada? Eu cred că îți trebuie un IQ măricel sa știi cap coada!

6
Răspunde Raportează
IoanaElena7662
în 2 Martie | IoanaElena7662 întreabă:

Care sunt cei mai buni usseri de pe TPU? Am văzut un clasament dar nu mă pot lua după ăla pentru că mulți de acolo nu mai sunt activi de ani (Nu mă interesează topul) Sunt usseri foarte ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RAY
în 2 Martie | RAY întreabă:

Ce lista de dorințe ai face daca ar fi Maine ultima ta zi?

3
Răspunde Raportează
aledior123
în 2 Martie | aledior123 întreabă:

Ce părere aveți de persoanele care fac vrăji să se îndrăgostească altă persoană de ele?

5
Răspunde Raportează
Keegan
în 2 Martie | Keegan întreabă:

Cate chestionare ar trebui sa fac pe zi ca sa iau sala din prima? Și cu cât timp sa fac

2
Răspunde Raportează
Andrei9887andy
în 2 Martie | Andrei9887andy întreabă:

Buna TPU, luna vitoare urmeaza sa plec in Anglia, mai exact in Londra pentru 3 4 zile.Imi puteti recomanda ceva magazine de haine si papuci? Este pentru prima oara cand merg in Anglia!

4
Răspunde Raportează
albaersmuk
în 2 Martie | albaersmuk întreabă:

Deci am control parental din setarile iphone. Mama are iphone si gen ea poate sa imi blocheze telefonul. Am doar un minut pe insta. Cum il pot debloca? (Merge sa deblocheze cu o parola dar nu o stiu si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
idklolshy
în 2 Martie | idklolshy întreabă:

Buna! Nu cred ca e tocmai locul potrivit pentru a intreba aici, dar... daca stiti ce camine private mai au locuri disponibile in Cluj?

1
Răspunde Raportează
Claudia5788
în 2 Martie | Claudia5788 întreabă:

Va place Bucureștiul pentru cine l-a vizitat? Cum vi se pare viata acolo, oamenii, etc?

2
Răspunde Raportează
BitchInRedDress
în 2 Martie | BitchInRedDress întreabă:

E adevarat ca un barbat adevărat nu loveste o femeie indiferent de motiv, chiar daca femeia respectiva l-ar agresa/ataca sau i-ar distruge masina?

8
Răspunde Raportează
Cresta
în 2 Martie | Cresta întreabă:

A ajuns la Mintia acel transport agabaritic cu generatorul adus din America. "Generatorul gigant a fost transportat peste ocean, din Statele Unite ale Amerciii, apoi pe fluviile Dunărea și Tisa, ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie |

Hei, TPU, aveți idee dacă aplicația Temu are vreo funcție pentru a nu arăta ce sumă s- a plătit, să zicem dacă aș dori să fac un cadou cuiva și doresc să dau comanda direct acasă la cineva?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RAY
în 2 Martie | RAY întreabă:

Care este rutina voastră zilnica?

3
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 2 Martie | Furnicuta000 întreabă:

Stie cineva daca i-a fost sparta pagina de Facebook lui Mihai Bendeac sau daca psihiatrul la care merge i-a schimbat tratamentul? Ca tocmai a facut o postare foarte ciudata

3
Răspunde Raportează
IulianTanase
în 2 Martie | IulianTanase întreabă:

In afara de romance ce rase de fete va plac? Mie îmi plac enorm africancele si filipinezele si sunt mult mai frumoase de cat romancele cine mai e de acord cu mine?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie |

Voi mai rezistați la viața asta?! Emoțional vreau să zic cu tot ce înseamnă viața. Cu conflictele zilnice, cu certurile cu oamenii. Cu faptul că depindeți de oameni în permanență (nu- mi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
albaersmuk
în 2 Martie | albaersmuk întreabă:

Deci eu am timp de utilizare direct din setari (am iphone) si mama mea are tot iphone. Am 1 minut pe Instagram. Dupa ce trece un minut nu ma mai pot uita. Cum pot sa il deblochez pe ascuns (ca sa il deblocheze...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie |

Voi ăștia care susțineți că "destinul nu există", oare v-ați împlinit toate visele?! Ați reușit să schimbați chiar și imposibilul din viața voastră?! Ați obținut tot ce ați vrut?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie |

Hei, deci dacă azi mă uitam pe chiriile de la mine din oraș, dar nu erau multe iar proprietarii am observat că sunt mai mult bărbați, ce pot face ca să găsesc și eu o chirie nice și cu o proprietară...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie |

Buna seara, mai exista vreo șansă să se uite cineva la mine daca sunt urat? Mi am pierdut speranța deoarece până la vârsta de 33ani am fost refuzat de nenumărate ori de către domnișoare.Motivul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
albaersmuk
în 1 Martie | albaersmuk întreabă:

Stiti un gloss de buze stil rozaliu care luceste dar fara sclipici? Sa nu fie foarte scump

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie |

Îmi doream mult și eu să studiez medicina, la fel că verișoarele mele, mă vedeam medic/doctor pentru că îmi place, mă atrage domeniul dar nu pot din cauza anxietății severe și depresiei ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreibrb1
în 1 Martie | Andreibrb1 întreabă:

Stie cineva dacă angajații Dasko au parcări personale oferite de firma? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 1 Martie | Rockzstar întreabă:

Hola! am 14 ani, si sunt clasa a 8 a, fac meditatii si notele fata de anul trecut s au mai îmbunătățit (la mate) dar am dat un test gen evaluare nationala si am luat 4 si tatal meu imi reproseaza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ambivert
în 1 Martie | Ambivert întreabă:

Din nou m- au furat ăștia cu glovo, am platit 139 și pe bon arata 122! Cred că nu au avut toate produsele ce le- am comandat și mi- a pus că și cum mi- au venit toate produsele! A mai venit și...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
ReddY25
în 1 Martie | ReddY25 întreabă:

A vizitat careva Canada? Cum a fost?

8
Răspunde Raportează
1RealSoul
în 1 Martie | 1RealSoul întreabă:

Dece uni oamenii afirmă faptul că depresia "nu există" păi cum? să "nu existe" când trăim în era Depresiei și multor probleme reale Adevărate ce le cauzează oamenilor probleme de sănătate ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Stef4n2207ghy
în 1 Martie | Stef4n2207ghy întreabă:

Salut tuturor, am 18 ani și am luat decizia sa plec in Germania sa lucrez într- un depozit de fructe cu încă 2 prieteni și vreau sa întreb pe cei care au mai lucrat în domeniu dacă este greu sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stef4n2207ghy
în 1 Martie | Stef4n2207ghy întreabă:

Salut, am 18 ani și acum câteva zile m- am decis cu niște prieteni sa plecam in Germania într- un depozit de fructe și vreau sa va întreb pe cei care ați mai lucrat sau aveți ceva experienta ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexhan
în 1 Martie | Alexhan întreabă:

Buna seara! Daca merg la teatru imbracat in costum si palton, trebuie sa pun portofolelul in sacou sau in palton, iar atunci cand pun paltonul in cuier sa iau portofelul?

4
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 1 Martie | AnonimXnX întreabă:

O lista de filme cu dinozauri din 2020 - 2025 ca jurassic world?

3
Răspunde Raportează
Mikes1
în 28 Februarie | Mikes1 întreabă:

Cum te împaci cu ideea că nu ești destul de bun/nu ai standardele necesare pentru societate si accepți singuratatea

10
Răspunde Raportează
IonelIordachescu
în 28 Februarie | IonelIordachescu întreabă:

De cateva zile parca am ramas asa cu niste intrebari repetitive in cap care parca nu imi mai iasa din cap cand trebuie sa ma culc, deci am avut un vis in care luam pastile multe aiurea ca cica eram depresiv...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 28 Februarie | UnchiulRamiz întreabă:

Se impozitează câștigul la pariurile sportive?

3
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 28 Februarie | IonelFlorianUrzica întreabă:

De ce cântăreți precum Abi Talent și Gheboasa nu sunt atacați in media pentru versurile pe care le pun dar când Erika Isac sau Delia canta melodii cu tenta feminista imediat media sare cu gura la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eva1997
în 28 Februarie | Eva1997 întreabă:

Bună ziua! De ce îmi zice ca parola de la Facebook este incorectă când eu am scris numărul de telefon și parola corect?

3
Răspunde Raportează
RAY
în 28 Februarie | RAY întreabă:

Frica de moarte e de fapt frica de necunoscut? De ce simțim frica respectiva?

3
Răspunde Raportează
Claudia5788
în 28 Februarie | Claudia5788 întreabă:

Unde e mai frumos la munte sau la mare? De ce?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie |

Deci vorbeam cu amica mea și mi- a zis deodată, că până la urmă a decis să mai iasă cu încă un tip, la modul ca amici și cunoștințe doar, însă îmi spunea că i- a tot făcut ochi dulci...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Wrestlingbataie25
în 28 Februarie | Wrestlingbataie25 întreabă:

De unde ideea ca e clar ca daca esti adult nu mai ai timp de nimic? Uneori daca prinzi job de doar 8 ore dupa ai timp sa faci ce vrei, pai la scoala.dupa.alea 6 ore depinde de ce noroc ai avut, prinzi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Silvana2487
în 28 Februarie | Silvana2487 întreabă:

Ce va place sa faceți foarte mult în timpul liber?

6
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 27 Februarie | IonelFlorianUrzica întreabă:

De ce sunt implicati JK Rowling si Elon Musk atat de mult in politica si isi dau cu parerea atat de mult despre subiecte controversate? Ei sunt printre cei mai bogati din lume si totusi nu li se pare de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AlexandraAle121
în 27 Februarie | AlexandraAle121 întreabă:

Service iSTYLE este autorizat? Trebuiesc să-mi schimb bateria la iPhone și de-aia întreb. Am văzut pe net că sunt iSTYLE și Vox parca

1
Răspunde Raportează
RAY
în 27 Februarie | RAY întreabă:

Oare cei care se gândesc la sinucidere le este frica de moarte?

15
Răspunde Raportează
Eva1997
în 27 Februarie | Eva1997 întreabă:

Exista mai multe tipuri de cercetari în microbiologie? Cum ar fi microbiologie clinica și cea de laborator?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie |

Azi în drum spre muncă, în mașină, la radio auzisem despre cercetări făcute pe cupluri și somnul lor și spunea crainica de la radio că în urma cercetărilor s- a aflat că ar fi mult mai calitativ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 10 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 19 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.735
  • Întrebări: 3.953.156
  • Răspunsuri: 17.653.992
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii