Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
St virgina. dar pot ramane gravida daca el a spermat in mine p partea dorsala?
Cum poti schimba masina pe care o ai pe farmerama? dau fundita pentru cel mai bun raspuns a si ce jocuri mai stiti in afara de club penguin, stardoll, imvu, pandanda si altele...
Cum sa fac o revista?
Ce este "Masoni"? am auzit dar nu stiu ce inseamna.
Am decis sa ma omor :(:( Parintii sunt insuportabili imi interzic tot : Pc, afara, distractie, sa stau cu iubita... Nu ma lasa nicaieri. sunt un nimic nu vor decat sa invat ca sunt ei jmecheri si nu? (mai mult)
Buna\\\cine imi scrie niste sinonime la expresia "a taia frunza la caini". urgent dau fundita!
Daca ati putea folosi toata energia universului si ati fi egali in "puteri" ca si Dumnezeu, ce ati face? Cum ati transforma lumea? (precizez ca ati putea face ce doriti sa distrugeti sau sa creeati) Si...? (mai mult)
Buna! Intr-o zi nu prea m-a dus capu si... mi-am bagat o guma (mestecata) in buzunar si mi s-a lipit. Cum fac sa o mai scot? :S funditaaaa
As vrea sa merg la filmul:Piranha 3D, merita sa vad filmul?
Cum pot schimba fotografia de la acest cont?
Cine are cont ladypopular la nivelul 4-5 si nu poate avea grija de domnsisoara sa mi-l dea mie:D:)S-au sa mi-l imprumute daca doreste! Va multumesc sa-ti parola pe privat:)
Dati-mi si mie un link de la internet explorer... deci la mine nu mai merge, il deschid nu sta nici o secunda si se inchide, vreau sa ma uit la posturi TV online pe pc si nu pot numai cu internet explorer,? (mai mult)
Care sunt diferenţe dintre magie ţigănească şi Wicca?
3232 puncte (4105 in ultimele 7 zile)--- adica, ar trebui sa am cele 4105, insa imi arata decat 3232 ...de ce? nu ca ar fi foarte important dar as fii curioasa sa aflu.
Imi cer scuze pentru aceasta iesire dar nu mai resist.(pentru utilizatori fideli TPU) dragi copii terminati o data cu intrebarile stupide si mai lasati la o parte Halloween-ul ista ca nici nu ma intereseaza...? (mai mult)
Va multumesc la toti cei care m-ati ajutat cu prietena mea.Azi mi-am luat inima-n dinti si am sarutato.
Buna TPU >:D...? (mai mult)
! FUNDA! Buna TPU, Halloween-ul se apropie din ce in ce mai mult, si as dori sa imi, , impodobesc ´´ casa. Dar nu am idee ce as putea face, in afara de sculptarea dovlecilor si fantome din servetele...? (mai mult)
Va place? http://www.youtube.com/watch?v=ziIH3YE-Rng&feature=related
Cine poate sa ma ajute si pe mine sa descarc "counter strike "sa imi de-a un site sa il descarc dau funda! Pt ca prietenele mele se joaca si mi-au zis sa il descarc si eu sa ma joc impreuna...? (mai mult)
Care dintre aceste materii va place mai mult:Istoria sau Geografia? In caz ca va intrebati, mie unul imi place mai mult Istoria!
Ajutor! plang incontinuu de cand am plecat de la scoala va rog sa ma ajutati! :(( deci cand am iesit de la scoala era o fata catalina si fratele baiatului pe care il plac ( mai mic :D ) si inca o fata...? (mai mult)
Va rog imi spuneti cu ce fractie este egal numarul 3,(3)?
Va rog spuneti-mi si mie traducerea in franceza a propozitilor :Ma duc la cinema. si Ma intorc de la cinema.
Cine-mi poate da o idee,ceva de genul in a realiza un proiect pe tema Teribilismele modei:influenta vestimentatiei ,procesul de comunicare si etc!Multumesc si astept raspunsuri urgent!
Am o imprimanta samsung ML-1640.si am schimbat tonerul, iar acum cand vreau sa printez ceva imi scrie "BLACK TONER CARTRIDGE IS NOT INSTALLED". Nu stiu ce poate avea tot am scos tonerul din ea dar nu merge.Ma...? (mai mult)
De unde pot lua PES 2008 full?
Stiti careva vreun program de modificat poze care ma poate ajuta?:am niste poze de la o nunta si am trandafirul din piept invers...si as vrea sa'l intorc! Decat trandafirul.atat.mersi mult:*
Cine-mi poate da o idee, ceva de genul in a realiza un proiect pe tema Teribilismele modei:influenta vestimentatiei, procesul de comunicare si etc! Multumesc si astept raspunsuri urgent!
Cine stie sa'mi zica niste site'uri in care pot gasi comentariul doina de octavian goga? funda:X:*
Http://www.youtube.com/watch?v=d2UHLAyn5m0&feature=related cine stie cum se numeste melpodia are funda :)
Care dintre voi urmareste Digimon si Yu-Gi-oh? Care vi se pare mai interesant?
Cum ati descrie o lupta intre Hashirama Senju si Kabutomaru? Cine credeti ca ar castiga?
Siiii...intrebarea dumneavoastra pentru boboci este?
Am un punctaj bun pentru data care m-am inregistrat? Eu vreau sa stau foarte mult pe TPU dar nu reusesc=(( Cu ce ma puteti ajuta?
Cum pot sa o ajut o prietena? mama ei are pasiunea de a juca la apartate, pierde bani o gramda iar prietenii mele nu ii da prea multi de cheltuiala, haine etc.Cum poate mama ei sa se lase de jocurile...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari pentru voi: vreau sa imi cumpar un microcar(sunt in italia si asa se numesc masinile astea pe aici) ceva de genu asta http://www.google.ro/images?hl=it& cu=chatenet+...? (mai mult)
Nu mai conteaza...
Daca cainele veciunului de pe Barn Buddy nu are mancare, pot sa fur?
Ce parere aveti despre urmatorul citat:Cu cât avem mai puţin, cu atât dăm mai mult. Pare absurd, dar aceasta este logica dragostei. Maica Teresa de Calcutta?
Bună, puteţi să mă ajutaţi vă rog? Problema e că vreau să instalez windows-ul şi nu ştiu cum.(Dau fundiţă.)
Http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w& ob=av2e vreau mai multe melodi de la Justin Biber genul asta si ce daca im place va ofticati si are fane doar minore pentru ca voi ati crescut in alta muzica...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=H124111WwJM ce ziceti de matusa mea ar trebi sa fie si unchiu in cadru? O cheama leana si cristi mai da nu e in cadru bine nu se vede de fapt bine da ar trebi sa fie cel mai...? (mai mult)
Cine are chef sa dea comm'uri + fives pe hi5. Returez. si dau si fundita pentru cele mai multe :D. http://bombonikabombonik.hi5.com
incurand se apropie un concurs de desen NAUM nu stiu daca a ti auzit de el dar tema este SPERANTA- sinergii plastice adica profii ne au explicat ceva NOU! din viitor sau ceva nou combinat...? (mai mult)
In aceasta seara, Steaua-Pandurii! Cine bate? Pronosticul corect primese funda(exemplu:2-1)
Ce sa aleg dintre astia 3? http://www.toysmall.ro/jucarii/ro/138/wowwee-robotics/produs/1201/Robot-Joebot/ http://www.toysmall.ro/jucarii/ro/138/wowwee-robotics/produs/991/Robot-Robosapien/ http://www.toysmall.ro/jucarii/ro/138/wowwee-robotics/produs/995/Robot-Spidersapien/? Sau...? (mai
Nu am sunet de loc la pc, placa de sunet e onboard... ce pot face?
Dati-mi si mie un titlu la o compunere despre o drama traita
Daca am pus o comanda la avon vineri, azi ar trebui sa vina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?