Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Pro&Contra rromi? nu tot oameni sunt?
Credeti ca mai are rot sa incerc sa salvez o relatie in care el este oarecum indiferent?! si daca da cum sa fac asta?! Stiu ca a suferit mult dupa o fata cu care a avut o relatie de 2 ani... Oare asta sa? (mai mult)
Cum e cu cartela de 7 € care tine 2 luni? Am tot incercat sa activez oferte, dar sunt numai de 30 de zile. Imi poate explica cineva?
Stie cineva tratamente de albire a dintilor?! funddDDDddaaa; x
Sunt noua pe aici, vreau doar sa va rog sa ma ajutati si pe mine:(. Am avut o relatie de un ajumate cu un baiat o relatie cam aiurea pot sa spun.Nu sa purtat asa cum trebuia cu mine, dar eu mereu am...? (mai mult)
FUNDA! Am auzit pe cineva la radio unde am emis o perioada ca avea la mizul lui o voce care zicea : Cea mai buna muzica se aude cu Dee Jay Gaby. Cum pot face si eu asa ceva? FUNDA!
Imi dati si mie commuri pe hi5? plsz returnez http://teia-girl-97.hi5.com
mi-am facut un blog: ice-cherry-obsess.blogspot.com dar nu stiu ce nume sa ii dau. Momentan are un nume cam banal si vreau sa il schimb. Vreau ceva orriginal, de exemplu: never take it seriously
vreau si eu demonstratia la emotie de toamna de Nichita Stanescu ca apartine genului liric. Multam!:* funda>:D<
Buna seara TPU! Doresc sa slabesc. Aveti ceva diete? Voua cum v-a mers? Cat ati slabit si in cat timp? -Dimineata pot manca intre 8-11:30. -Pranzul il pot lua intre 16:50-19:00. Ce am voie sa mananc...? (mai mult)
BUna! Am intrat pe un site: http://www.moove.ro/ Pt a putea trimite sms-uri gratis. Dar acolo imi cere nr meu de telefon si alte date.Nu stiu ...sa bag nr meu de telefon si ce imi mai cere? Nu prea am incredere.Imi? (mai mult)
Hello TPU. O intrebare fara rost:d...Cum va cheama?:))
Nu inteleg ce are calculatorul meu. De la orice; yahoo messenger, TPU, facebook, blogspot... orice, daca incerc sa schimb poza, dau click pe browse si cand dau click pe poza respectiva mi se restarteaza? (mai mult)
Este vreo melodie pe care demi lovato o canta cu sterling knight? dau funda promit numai dati-mi un link cu piesa daca exista
Melodia: Barbie Girl este cu prostii? http://www.youtube.com/watch?v=G2WGfqfQ6HM
Stie cineva daca mai pot descarca 4story 1.6 in romana? dau funda
Ce mai poate insemna TPU in afara de Toti Pentru Unu? :) :-?
Am 12 ani si vreau si eu situri de jocuri! Nu mai stiu ce jocuri sa joc! Dau fundita!
Care melodia va place cel mai mult la Miley Cyrus! Dau fundita cele-i mai frumoase melodii:X:X
La ce scoala sunteti?
Cum pot sa vb cu unii jucatori de la echipe de fotbal pe chat?
Am auzit ca sa-ti albesti dintii, sa te speli odata pe saptamna cu SARE? e adevarat, pot sa folesesc sare sa-mi albesc dinti?
Cine vrea sa ii dau raspuns la o intrebare sper sa o stiu sa am si eu o fundita 1 macar
M-am indragostit de o poseta. Oare-i bine sa devii dependent de lucruri? Dar de oameni?
Sall.Cum pot sa imi schimb numele de la youtube de ex am M1hy10 si vreau sa il schimb cum pot? pls Funda
Hi.Care e site-ul cu pozele voastre favorite, cu wallpapers-uri etc. Mi le dati voi si va dau si eu...:D... voi primii
Bun, deci:este o fata [nu dau nume] care, cand m`a vazut penultima oara a inceput sa ma critice:"auzi da tu nu mai ai fata alte haine" chestia e ca de fiecare data cand ma intalnesc cu ea sunt imbracata...? (mai mult)
as vrea sa va intreb cate ceva despre haloween ...De exemnplu voi in ce va imbracati? Ce va place cel mai mult de haloween?:D:D Va rog nu doresc observatii daca vrei raspundeti daca nu nu
Ce putem face la o petrecere in pijama?
vreau si eu sa stiu cum pot trage filme pe dvd am incercat si-mi spune ca nu e compatibil pe cd pot doar pe dvd nu
Si de unde " 3 lulele, 5 surcele"?
Cati au tupeul si curajul sa isi lase id aici?[[daca ai curajul, lasa-l!]]dar hi5-ul?[[lasa-l daca ai tupeu]]dau funda!:P:P
De unde "teleleu Tanase"?
Care e vopsea e mai de calitate si a carei culoare dureaza macar 1 luna? Loncolor, Wella, Palette, Garnier sau Syoss? Ati folosit vopsea Syoss pana acum?
Cum imi pot indrepta parul fara placa? nu prea stiu ce sa fac pentru ca e usor ondulat la varfuri.
Poate ca e o intrebare cam stupida, dar: Ce va deranjeaza cel mai tare? Sa va fie cald sau sa va fie frig? Eu nu am nicio problema cu caldura, dar nu suport sa-mi fie frig (de aceea urasc iarna...? (mai mult)
Cum s-a numit filmul care a fost vineri seara pe pro tv de la 20.30?
:((. am ascuns in recycle bin niste poze cu gagicu.si am dat clean fara sa vreau pot face ceva sa le reformatez:(((?
Cum si de unde pot descarca teme pentru telefonul LG ku990i(VIEWTY) dau fundita! va rog ajutati-ma
Cine are nevoie de sfaturi, idei pentru ceva anume ma poate contacta la adresa postala: valerica.pantir@gmail.com astept cit mai multe intrebari.)
FUNDA! va rog dati-mi un link unde pot vedea episodul 22 sezonul 6 din grey's anatomy P. S vreau sa-l vad doar pentru ca e cu demi lovato dau FUNDA!
Pot baga pe Google poze cu mine? daca cineva cauta la imagini... numele meu de exemplu? se poate? DAca da CUM! dau funda
Hei TPU am nevoie urgent de ajutorul vostru.Am nevoie de un program de facut videocpiluri.
Va place melodia asta:X Uni-ca - Ai grija de sufletul meu ...este batuta. oare exista asa animale pe fata pamantului?:(funda
Cine este la liceu la filologie? Xoxo.
WTF TPU?! Ce naiba se intampla aici? Pune cineva o intrebare la misto ("Mai sunt virgina daca m-am masturbat cu matura?" sau "Daca am facut sex neprotejat cu 6 baieti deodata o sa nasc 6 copii?") si...? (mai mult)
Sunt Andreea.Sunt in clasa a 5-a.Mereu cand preda sau explica, profa de mate sta mereu cu spatele la mine si la colegii de pe randul meu.De exemplu, ieri, 09.10.2010, a explicat ceva.Eu, evident,...? (mai mult)
Cine a fost la concursul de matematica Panaitopol sa-mi sputeti si mie pareri(cat de greu a fost, timpul de lucru)fundita
Cine joaca ladypopular sa imi zica si mie cum as putea sa fac diamante in afara sa cumpar...va rooog:X:X fundita:)
Sunt clasa a VIIIa şi am câteva nelămuriri în legătură cu latina. Dacă ştie cineva gramatică, aş vrea să pun câteva întrebări. Trimiteţi-mi id-ul în mesaj privat. Mulţumesc. Promit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!