| cosmin2344 a întrebat:

Abia cand suntem pe pasul de a pierde ceva, realizam ce mult inseamna pentru noi.Ai incercat vreodata sa intelegi cum a gandit Dumnezeu atunci cand a inventat iubirea, ce oare sa fi avut de gand cu noi, muritorii astia de rand? De ce oamenii nu au curajul sa-si asculte inima, de ce nu abandoneaza o corabie care va pluti o viata intreaga in deriva? Cum poti trai alaturi de cineva doar pentru o situatie materiala mai buna si -ti renegi dragostea pentru care sau dupa care chiar si zeii jinduiesc? de ce nu avem curaj sa sarim, de ce nu ne desprindem de aceasta teama de a nu pierde? probabil k sunt subiectiv si vorbesc dintr-un punct diferit de vedere, poate ca nici eu inaintea faptului implinit nu as face acest salt pe care oricum nu-l voi putea evita, problema mare este k, ar fi prea frumos sa fie adevarat, k inimile sa poata trece peste ratiune, atunci cu siguranta am asista la divorturi in masa, si amantii si amantele vor inunda starea civila.Incerc sa uit, sa ma mint k nu merita, k oricum e o urata, ironia sortii insa, orice femeie vad, indiferent de frumusetea ei, o vad pe ea, ceva al ei, ochii nasul -parul si nu inteleg cum lucreaza mintea si inima in situatiile astea.am atat stapanire de sine inact ma retrag din mijlocul suferintei si privesc k un strain pe acest eu, care de altfel nu stie ce vrea. Ma gandesc, poate e doar neputinta de a o avea doar pentru mine, ea fiind maritata, si poate ca iubirea asta cu cat pare interzisa si periculoasa cu atat ma ispiteste mai tare, poate ca daca l-ar parasi pe el pentru mine nu as apoi demn de devotamentul si sacrificiul ei, poate ca voi inceta s-o mai iubesc, si ma roade cel mai tare cand observ oamenii cum isi sufoca iubirea cu cat timpul se asterne peste ei, candva iubeai femeia asta mai mult k viata ta, acum o lasi sa astepte ore in sir, pana ajungi acasa, indiferent, inutil, rece si mandru k cineva sufera pentru tine. vrei un premiu, ipocritule, candva varsai lacrimi amare pentru o clipita sau un zambet, acum esti un rege intr-o cetate cucerita si pe care cat de curand o vei parasi. poate ca si iubirea ei s-a consumat, dar e asa de greu sa te desprinzi de-o casa pentru o alta care nici nu exista macar. Acum k nu o pot avea, as face poate juraminte pe care nu le voi tine, dar stiu ca in clipa asta as face orice k ea sa fie doar a mea pentru tot restul vietii, si poate ca as fi demn de toata dragostea ei, pentru o viata intreaga...nu vreau sa obosesc ochii nimanui, simteam doar nevoia sa scriu si cineva sa citeasca, vreau k gandurile mele sa se risipeasca in spatiu.cu respect

Răspuns Câştigător
| persseuss a răspuns:

Intr-adevar e dificil, am cunoscut sentimentul, tot ce pot sa ti spun e
mult noroc.

1 răspuns:
| foxi a răspuns:

Sa perpetuam specia!

Întrebări similare