| tinkerBELL_2566 a întrebat:

Am citit zilele trecute pe net despre vrajitorii, mai exact cum sa legi barbatul de tine cu o picatura din menstruatia femeii in bautura sau mancarea lui.Si am ramas putin socata pentru ca nu m-as fi gandit niciodata ca unele femei ar face asta. Dar ca sa aflu spre uimirea mea, ca o amica i-a facut asta iubitului sau si acesta era innebunit dupa ea, o venera desi ea ii spunea pe fata ca il insala el nu putea renunta la ea. A incercat cineva asa ceva vreodata? Stiu ca e din strabuni chesti asta cu picatura de menstruatie...Deci stie cineva? functioneaza sau care e treaba?

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Eu stiu demult de practica asta si o cunostinta a dus la nebunie un barbat insurat cu chestia asta. Acu nu stiu daca o fi din cauza ca i-a pus menstruatie in cafea sau de la ce o fi... cert este ca el nuºi dadea ei atentie, era insurat. Dupa faza asta, o cauta disperat, a renuntat si la nevasta...

Eu n-as putea face asta... as avea remuscari daca as face-o.

38 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Haii fratee cum să-i pui menstruaţie în băutură/ mâncare straight face vomită tot dacă ar şti!

Iac.

N-aş face asta nici dacă m-ar înşela happy

FantaSZy.

| shtephie a răspuns:

O mare prostie!
De ce sa recurgi la asemenea metode oribile.In primul rand nu's de accord cu vrajitoriile si in al doilea rand este f urat chestia cu menstruatia! Doamne!
Daca faci chestia asta nu ins ca te iubeste, ci doar e sub vraja!
Deci n'ai nici o satisfactie!
Renunta la ideea asta si intalneste un baiat care sa te placa!

| Pho3nix a răspuns:

Mi se pare o prostie. Nu prea cred in asa ceva.
Harry Potter, unde esti?!

| lia a răspuns:

Mie mi se pare o prostie. De ce sa nu fii suficient de matura ca sa stii sa renunti cand trebuie? De ce vrei sa detii controlul incontrolabilului? Eu cred ca cel mai inteligent lucru ar fi sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul lor firesc. Pentru ca doar asa reusesti sa inveti cate ceva din fiecare experienta.
Nu am incercat niciodata asa ceva, ba mai mult, nici nu am auzit de aceasta practica. happy

| Duhovnicul a răspuns:

Haules baules, dar ce prostii scarboase si inumane sunteti in stare sa faceti pentru a tine un barbat "legat" ( nu e cumva caine? ). Ala de care vorbesti tu mai mult ca sigur e vreun papagal fara demnitate si respect de sine daca stie ca il inseala si mai sta inca cu ea. Iti garantez ca niciun barbat nu ar sta cu tine daca i-ai pune asa ceva in mancare sau bautura. Femeile... numai in vraji, zodii si bazaconii de-astea credeti, nici nu e de mirare ca barbatii sanatosi la cap si rationali nu vor sa stea cu voi.

| Duhovnicul a răspuns:

Pai nu te supara dar e destul de aberant sa pui o asemenea intrebare. Vad ca ai ales castigator un raspuns care e mai pe "placul" tau. Sa fim seriosi, menstruatia nu are alte implicatii in afara de cele biologice, studiind anatomia umana si fiind pasionat de medicina pot sa iti spun ca nu exista nimic in fluidele corpului omenesc cum ar fi in sange, saliva sau altceva care sa iti poata afecta gandirea si comportamentul. In cel mai rau caz persoanele care practica astfel de lucruri risca sa dea cuiva infectii foarte grave, iar cat despre link-ul tau, sincer vad oamenii disperati si inculti care cred in asa ceva.

| tinkerBELL_2566 explică:

Hei stiu ca poate parea o prostie, nici nu am zis ca as fi de acord cu asa ceva sau ca as incerca, dar credeti-ma ca am vazut pe iubitul amicei mele ce poate aceasta vraja...desi la inceput isi batea joc de ea si era indiferent, dupa ce a invatat-o bunica ei ce sa faca si a pus in practica chestia asta tipul era innebunit dupa ea.si au stat aproape 3 ani impreuna pana cand ea s-a saturat de el si i-a dat papucii. El inca si acum tine la ea desi stia cat l-a inselat si si-a batut joc de el. Poate o fi totusi ceva cine stiethinking

Toti cei care a-ti raspuns intrebarii mele m-ati inteles total gresit! nu am zis ca eu as apela la asa ceva pentru ca mi se pare inuman si prostesc.am zis doar ca am vazut efectul la asa ceva si v-am cerut o parere sau daca stiti ceva legat de asta.ATAT! nu mai sariti cu gura pe mine ca nici eu nu as face niciodata asa ceva.

Http://godessdiana88sex1.blogspot.com/......goste.html aici am citit despre chestia asta.plus ca stiam de la amica mea.si a fost de ajuns doar o data sa o faca ca tipul sa fie innebunit dupa ea

Am ales castigator cine mi-a oferit o parere despre chestia asta, nu cuiva care nu a facut decat sa jigneascahappymersi oricum ca te-ai deranjat sa raspunzi.

Si cred ca acesta este un site unde fiecare poate intreba ce vrea si ce gandeste... daca unii nu sunt de acord cu parerile sau intrebarile altora mai bine sa se abtina de la comentarii stupidewinking

Anonimule era o gluma ai cu id-ul nuhappy?

Hai ca ti-l daulaughing...acum iti scriu mesaj. da ti-l dau pe rivatlaughingwinking

Nu s-a intamplat in fiecare seara. pur si simplu cand i-a venit menstruatia a luat o picatura i-a pus pe mancare, se poate pune si in cafea si atat a fost de ajuns.

Da.cred ca ar putea iubi pe altcineva dupa ceva timp dupa trecerea efectului.La amica mea a tinut vreo 4 ani efectul cu tipul ala pana nu a mai suportat si el pana la urma a renuntat mutandu-se in alt oras ca sa uite de ea.De multe ori duce si la altele

Eu am mai spus, am vazut ca la amica mea chiar a dat rezultate si destul de repede.insa nu multi sunt de acord cu asta asa ca mai bine nu incercati pentru ca niciodata nu se stie ce intorsaturi poate lua situatia. v-am pupat

| Delia a răspuns:

Sunt doar mituri! Cine gandeste un pic logic, nu ar crede asa ceva nici in ruptul capului.Plus ca e scarbos de-a binelea. Oare cum ar reactiona un barbat daca ar sti ca i s-a facut asa ceva? Nici nu vreau sa ma gandesc.

| J0hn a răspuns:

Wow nasol... cum ar fi daca ti-ar pune o picatura de sperma in sucul tau? laughingrolling on the floor mai bine pune o lenjerie mai sexy pe tine si inebuneste-l decat sa o iei aiurea.hee hee ai grija

| anonim_9938 a răspuns:

Am auzit si eu
nu am incercat si nici nu o voi face
persoana care va fi langa mine va fi din iubire puratongue
nu stiu ce sa-ti zic daca merge sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TinkerBELL imi poti da id-ul tau?laughing te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e gluma big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vroiam doar sa te intreb "reteta" dupa care a facut amica ta faza asta prietenului sau. Nu de alta dar ma fascineaza chestiile astea, lucrurile babesti laughing i-a pus in fiecare seara sau cum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa presupunem ca poti sa afectezi un barbat asa... dar cum oare putem inversa vraja... ma gandesc? ramane saracu asa toata viata? poate iubi pe altcineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta,, vraja", daca se poate numi asa, intr-adevar functioneaza, este practicata demult...si e foarte periculoasa. Nu se utilizeaza doar pentru a innebuni un barbat, ci si pentru a-i face rau. Cunosc o amica care i-a pus iubitului (pentru a sti ca va fi al ei pe veci) sange menstrual in ceai, si de fiecare data cand ea avea ciclu, el avea mari dureri de cap, se simtea groaznic, vomita si multe altele. Pana la urma, lucrurile astea sunt necurate si cred ca la un moment dat, raul facut se intoarce inapoi.
Pupici, Diana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acest moment chiar m-am gandit ca ar putea functiona si in cazul meu dar ma gandesc ca nu vreau sa fac rau nimanui cu atat mai putin lui la dracu ca'l iubesc ma *** n'are rost nu mai vrea nu mai vrea daca as stii ca nu ii dauneaza poate m'as incumeta dar asa sad oricum eu cred ca functioneaza dar intr-un fel e o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar un baiat ce poate pune in mancarea/bautura unei femei ca sa o "vrajeasca"/"lege" de el? sperma? bai oamenilor sunteti penali.cum puteti crede aceste aberatii? sunteti bolnavi de acest efect "cocalaresc" cu care vau imbarligat asa numitele "Vrajitoare ale magiei albe/negre". oof oof oof

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TinkerBELL ne poti spune mai multe? eu sunt chiar curioasa...in cat timp isi face efectul si ce anume efect ar trebui sa aiba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate disperarea ne conduce spre multe actiuni.am aplicat si eu aceasta metoda si nu cu o picatura ci cantitate serioasa (asa am fost invatata)...asta acum aprox 2 luni.nu s-a schimbat nimic ba mai mult.in cat timp isi face efectul...deci eu cred ca e o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine eu vreau sa va spun din proprie experienta ca nu are nici un efect.eu am incercat acum 2 luni de zile, i-am pus menstruatie in cafea si in vin, l-am si descantat, totul sub bagheta magica a unei asa zise tamaduitoare.De atunci s-a indepartat de mine si se face fix 1 luna si jumatate de cand nu mai m-a cautat.deci?