Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 19 August 2025 sunt:
Există site uri pe care poți vorbi cu babe?
Dau fundă. Cum scap de anxietatea cauzată de faptul că trebuie să vorbesc cu persoane necunoscute pentru a- mi găsii ceva în genul unei prietene cu beneficii cu care să fac dragoste? Am pus anunțul...? (mai mult)
Luna trecuta mi-a venit de pe 20 până pe 25 iulie. Luna asta nu mi-a venit. E încă prea devreme?
Am o problema, imi place foarte mult sa intru pe sit- uri de video- chat si sa ma masturbez cu femeile acolo, nu stiu cum sa ma opresc, chiar si aici mi- as dori sa gasesc si ast msj in privat. Vreo...? (mai mult)
Ce vi se pare cel mai atractiv la o fată din punct de vedere fizic?
Am avut o relație de vreo 6 luni cu un baiat, ne înțelegeam foarte bine dar într- o zi m- a blocat pe Facebook şi pe nr de telefon şi eu nu înțelegeam ce are, când încolo işi găsise altă...? (mai mult)
Caut o fata care are chef sa ne jucam pe video-chat, disponibila vreuna?
Unde va place sa va terminati?:D
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Cu ce vă dați după ce vă epilati în zona intimă ca- să nu vă iritați? Eu de 2 ani de zile am evitat să mă epilez în zona intimă pentru ca mă irit extrem...? (mai mult)
Buna ziua, pe aplicație îmi apare că trebuia să îmi vina menstruația pe 15 august. Însă până acum nu mi-a venit. Este posibil sa fi rămas însărcinată?
V- am spus de logodnica mea, că m- a mințit de câteva ori că vine și nu a venit. Acum cică este într- un oraș apropiat de mine și poate să ajungă zilele următoare. Problema este că mă tem...? (mai mult)
Întrebare pentru fete. Fetelor cu ce vă epilați jos acolo fără a vă irita?
Ce ati alege daca ati avea urmatoarele 2 variante :cea mai urata femeie de pe pamant o viata sau cea mai buna femeie de pe pamant 10 minute si fara nici un contact sexual sau masturbare toata viata?
Bună fetelor, astea e o întrebare la care numai voi mă puteți ajuta. A- și dori să port chiloți tanga ca până acum am purtat doar boxeri, și a- și dori să văd cum se simte să porți tanga....? (mai mult)
Am o intrebare decat pentru femei.pe o scara de la 1 la 10 cat de,, curve,, va credeti? :))
Fantezii, dorințe sexuale? Curioasă eu… Incercăm să păstrăm un limbaj adecvat please!
Câți dintre voi ați experimentat activități sexuale BDSM?
Am o intrebare decat pentru fete. Care este cel mai mare atu pe care-l aveti (legat de relatii si baieti ) (care este caracteristica voastra cea mai dominanta,prima! )? (zambet,sani,cur, bani etc )
Acum 20 de zile iubitul meu si- a dat drumul iar apoi si- a bagat degetele in vaginul meu.Eram in ultima zi de ciclu sau in prima zi de dupa ciclu.Pe aplicatia de menstruatie scria ca voi ovula in cateva...? (mai mult)
Prietenul meu vrea sa imi faca sex oral.Problema e ca mie imi atarna labiile.Le am foarte mari.Imi e frica sa nu i se faca scarba si sa renunte.Ce sa fac?
Salut! Deci, daca un bărbat are in erectie 13cm, si se da pe penis cu gel pentru mărirea penisului, iar dupa ce folosește gelul un timp, ajunge sa aiba in erectie 19cm, iar marirea penisului in...? (mai mult)
Ce pot sa fac? Nu pot sa ma pun cu o fata pentru ca stiunca exista si altceva mai bun si tot asa cum pot sa gasesc pe cineva sa stiu ca nu m as mai uita la altcineva vreodata?
De ce fetele cred că noi vrem doar prietenie de la ele? Vorbește cu tine iar ea visează la prințul cel frumos
Bun, sa o zic pe scurt, am 32 ani, fara experiență sexuală sau cum unii o sa imi spuneți ratat si as vrea sa știu cum sa imi petrec restul vietii singur, ca nu mai am nici o speranță la vreo relație...? (mai mult)
Salut TPU. Întrebare pentru băieți. De cate ori va masturbati într-o zi si de cate ori ați făcut cel mai mult într-o zi?
Buna ziua! Imi place de un baiat, singura problema este ca el nu este homosexual. Vreau sa ii fac o surpriza in acest weekend, mergem impreuna la o zi onomastica. Vreau sa il prin in baie si sa ii ofer...? (mai mult)
Fetelor cam cate mesaje primiti de la băieți prin rețele sociale? Cam cate trimiteți voi?
Buna TPU As dori un sfat despre o situatie. Eu am 27 de ani si luasem o pauza de la orce fel de relati (approximativ1 an jumate.) Acum recent am inceput sa ies cu un barbat mai in varsta cu 10 ani ...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca un baiat nu mai este virgin? Adica gen si acolo jos dar si asa ca aspect gen la corp. Nu stiu, am auzit ca baieti daca nu mai sunt virgini au vicea mai griasa si sfarcurile tari gen....? (mai mult)
Fetelor, ce părere aveți? https://www.youtube.com/watch?v=2esu_RioDkg
Am avut relatii la viata mea, unele scurte, altele mai lungi, si toate m- au mintit la inceput ca vor ceva serios, vor copii, vor un viitor langa mine, vor familie, etc. Pe parcursul fiecarei ...? (mai mult)
Hey... Imediat împlinesc 16 ani și în fiecare zi simt tot mai mult că am nevoie de o prietenă. Multe persoane spun că este foarte simplu, să folosesc social media, totuși eu nu prea vreau ...? (mai mult)
Buna seara. Am fost inselat dar e mai ciudat, m-a inselat cu o fata.Nu stiu cum sa tratez situatia.Voi ati ierta?
Am cunoscut la muncă un băiat de 27 de ani însă nu prea mă bagă în seamă adică mă ignoră mereu şi preferă sa vorbească cu altele şi eu sunt supărată şi mă doare faptul că nu vb cu mine....? (mai mult)
De ce stau femeile pe aplicați de dating dar spun că nu caută nimic?
Vouă vi se pare că este o țeapă să te măriți și să te însori în ziua de astăzi? Mie mi se pare tare nașpa să depinzi de altul, ca după ce mori, el/ea să se recăsătorească și să...? (mai mult)
Salut! Vreau sa va întreb daca am penisul in stare erecta de 13 cm in conditiile in care am 12 an imi va mai creste daca ma joc cu el?
Ftelor,ce va deranjeaza cel mai rau in timpul actului sexual in prezent (la actualul prieten )?
Fetelor, cum ati fost convinse prima data sa faceti oral, cum s-a intamplat? (primul vostru oral )
Dau fundă! Vreau neapărat o prietenă (nu iubită) cu care să fac dragoste, dar îmi este prea frică de bolile cu transmitere sexuală. Ce să fac?
Salut! Vreau să merg prima dată la o curva. Vreau să știu ce nu e bine să fac la o curva. Și vreau să știu dacă e bine să îi dau limbi acolo jos sau nu. Vă rog fără răspunsuri...? (mai mult)
Salut! Am penisul de 16 cm lungime și 13 grosime. Menționez ca am 17 ani. Am șanse să îmi mai crească în lungime? Sau dacă știe careva niște creme sau pastile pentru mărire. Mulțumesc
Bună seara, am cunoscut o fata online din Nigeria, destul de drăguță la prima vedere suna non stop de- astea. Treabz este pentru mine nu ar fi o problemă să mă duc până acolo i am mai trimis...? (mai mult)
Bună seara! Vreau să vă spun ca am rupt legătura cu tipa din întrebarea anterioară pe care mi- a prezentat- o un coleg și prieten foarte bun, ei au fost la același liceu. Am pierdut timp prețios...? (mai mult)
Sunt zile cand pot sa ma concentrez dimineata pana seara si sa lucrez la calculator pana ma epuizez fara sa ma intereseze partea afectiva a situatiei mele actuale dar am si zile ca aceasta cand efectiv...? (mai mult)
Salut. Cum poți să o faci gratis dacă n-ai iubită și nu vrei să mergi la cele pe bani? Voi unde ați merge?
Vreau sa ies cu o fata (ne placem reciproc) dar nu stiu unde (Bucuresti)
Stie cineva în ce țară se află cei mai frumoși bărbați? La noi în țară sunt unii drăguți dar nu am văzut pe cineva care sa fie super frumos. Credeți că există vreo tară unde să găsesc...? (mai mult)
A mai pățit cineva să îi se întârzie menstruația două trei zile având ciclu regulat? Sau înainte de menstruatie să îi apară scurgeri albe?
Buna. Am intalnit un baiat aici pe TPU si cred ca m- am cam indragostit de el, sau macar as vrea sa am ceva sexual cu el. M- a ajutat cu o problema de natura sexuala iar cu ocazia asta ne- am si vazut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă:
IoanaG18 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!