anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

spuneti va rog ceva statusuri care sa aiba legatura cu aceea ca eu mereu il iert pentru ce face, sau pentru ce spune. i ofer mai mult decit primesc, ma comport mai bin cu el.ma tem mereu sa nu-l jignesc sau sa-l supar. ceva statusri care sa intelega.va rog.promit fundita si vot

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie thinking

-As da tot ca zambetul de pe buze sa nu iti dispara!

-Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fi in stare sa-mi faci rau? Ai fost!
-Vreau doar să fiu fata pe care o suni din când în când că te face să râzi, vreau să fiu fata lângă care ţi-ai dori să adormi.Copilul pe care vrei să îl protejezi!
-Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar,nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar.
-Fi atent! Sa vezi cum doare,ca o sa ma vezi nepasatoare!happy
-Ştiu că uneori te-am cam supărat, dar nu e vina mea că-s încăpăţânată.Dar niciodată n-o să spun m-am săturat, dimpotrivă o să spun mereu te iubesc!love struck
-Nu-ti mai bate capul,o sa treaca!
-Iubeste-o sincer,doar atat ea iti cere.Fa-o sa simta ceea ce altii n-au fost in stare sa faca, si-ti va da ea mult decat astepti.
-Lasa-ma sa cred ca sunt ingerul tau!
-Dar cu totii gresim, suntem oameni toti la fel.Si din noi doi, ba, doar tu te te speli de caracter.-Si e totul ok, insa ceva tot nu se leaga.As vrea sa plec asa de nebun in lumea larga.Ea insa ma opreste, are inima mea in piept.Si eu am inima ei de leu si d-asta stau drept.
Te rog,ia loc.Te rog,priveste-ma in ochi,adu-ti aminte:pentru tine-am bagat si mana-n foc! Si nu-mi pare rau deloc,sunt sigur ca a meritat.Te-am gasit si te iubesc, asa de mult am asteptat.
-Acum pot sa ascund fiecare lacrima ce-mi cade, ca am crescut.Cica sunt mare! Iar cateodata nu-mi permit sa arat ca doare!
-Cum e cand persoana iubita te ignora? Cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? Inima iti plange dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plangi!

Cateodata ma mai intreb :Unde esti? Ce mai faci? Cu cine te intalnesti? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor?
Asa ca ia-ma de mana, spune-mi unde am gresit si o sa ma schimb.Promit!
-Sunt milioane de ganduri care ma bantuie acum. Acum dupa o zi grea in care nu credeam ca ma vei dezamagi. Nu sunt suparata, sunt dezamagita.
-The story must be continued. ASA CUM VREAU EU!
-A doua oara n-o mai fac.Mi-am bagat mintile in cap!
-Faze din astea sa-i faci lu` mama ta!
-Intai doare,apoi trece.O saptamana plange,urmatoare **** si petrece. Apoi tot la ea se gandeste, putin mai rece, piatra-l trage-n jos findca inca o iubeste.
-Amintirile n-o lasa sa teaca peste.Nu se poate obisnuii cu gandul ca asta este.
- M-am saturat sa te astept!
-Ea nu te minte, nu te raneste, ea e singura care te iubeste.Si cand ceilalti te dezamagesc,ea e acolo pentru tine,te asteapta tacuta s-o iubesti.
-Si cand face pe prostuta,o alinti:iubii,ce ma fac eu cu tine?!
-Las-o sa cada,sa se raneasca, sa cada, sa simta ca traieste.Caci tu stii mai bine ca toti,ea intr-un sfarsit tot zambeste!
-Alba ca zapada e doar o poveste ca si celelalte povesti,printeso!
-Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja!
-Nu te bucura daca iti zambeste! Eu sunt fetita lui, si doar pe mine ma iubeste!
-Saruta-ma cum ai facut-o prima data!
-Tristetea dispare odata cu timpul!
-Daca ti la ea nu o fa sa sufere si fa tot posibilul sa mearga bine lucrurile!
-Doar 4:mi-am dorit,am avut,ai plecat,te-am uitat.
-Cica trebuie sa treci repede peste. Vorba vine!
-Atunci cand nu stie ce simte, atunci când greseste si minte, ofera-i doar dragostea ta.Atunci are mai mare nevoie de ea!
-E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu.
-Nu plange dupa un baiat, lasa-l pe el sa planga dupa tine.Ca fetele ofera si iarta, dar baietii primesc si uita!
-E vina mea ca am vrut sa te iubesc!
-De iertat, se iarta.Dar nu se uita niciodata!
-Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit.
-Te voi iubi la nesfarsit.Nu voi jura,dar iti promit!
-Te maturizezi greu si eu nu sunt mama ta sa te iert mereu.
-Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste-o, fa-o sa uite ca ai fost rece.
-Printeso te iubesc,chiar daca nu prea ti-am aratat! Pacat ca nu pot fi ce ti-ai dorii, oricat m-as straduii.Dar zi de zi fac tot ce pot ca tu sa ma poti iubii.Voi incerca sa ma schimb, si fi atenta la mine:mai bine mor decat sa stiu ca te voi pierde si pe tine!

| Gabriel_Puican_1991 a răspuns (pentru Buttercup30):

Ti-ai dat silinta happy frumos! fara partile cu Printesa laughing

1 răspuns: