| marianmarian0000 a întrebat:

Care este faza cu orgasmul fără ejaculare la bărbați? Ce beneficii există? Este recomandat? Corpul suferă?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Teoretic vorbind întârzierea ejaculări înseamnă mai mult timp de penetrare vaginala sau oral, trebuie sa fii bine pregătit cu experiență, dar exista creme care blochează receptori din zona penisului sau excrrtiti pentru așa ceva

| RAY a răspuns:

Ce benefici oferă? Sex mai mult, plăcere mai multa, daca ai probleme cardiace sau tensiune nu este recomandat, organismul suferă nu chiar suferă pe termen scurt, repet sa vezi de inima

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca nu este bine ca barbatul sa se excite maxim si sa nu ejaculeze fiindca testiculele ajung sa sufere, apar dureri ale lor, inflamatii si pot apare probleme de sanatet, de aceea este recomandat ca parida sexuala sa fie dusa pana la cap sis a existe ejaculare, ca organele sa se elibere de tensiunea acumulata.

| marianmarian0000 explică (pentru Violleta2022):

Am înțeles. V-am mai tot văzut răspunzând și la alte întrebări, spuneati chiar faptul că aveti o viață sexuală foarte bună, inclusiv copii. Voiam să stiu care este secretul. Soțul dumneavoastră se masturbeaza? Pentru ca eu o fac destul de des (și am dubii cu privire la acest aspect).

| Violleta2022 a răspuns (pentru marianmarian0000):

Intr-o casnicie fericita nu este nevoie sa te ascunzi si sa te masturbezi, fiindca sexul in cuplu vine ca o completare a relatiei, bucurand ambii partneri.
Masturbarea intr-un cuplu apare cand ori nu-i suficient sex, ori sexul ala nu este satisfacator si atunci partenerul care nu este satisfacut se preface pe moment dar mai tarziu se masturbeaza, ca sa se poata elibera.

| marianmarian0000 explică (pentru Violleta2022):

Deci spuneti ca atât dumneavoastră, cat si soțul nu va masturbati. Cam cât de des este raportul sexual? 3-5 ori pe săptămână? Mai des? Mai rar? Pentru ca eu am impresia că dacă nu ma masturbez, nu pot rezista asa mult în timpul sexului. Adică îl privesc ca pe un antrenament. Ce risc?

| Violleta2022 a răspuns (pentru marianmarian0000):

Aceste intimitati nu te privesc pe tine si nu se pun online.
Fiecare cuplu face ce doreste in intimitate.

| mihai69 a răspuns:

E greu de obținut pentru un om normal. Trebuie mult antrenament, voință etc.
Sau mai e varianta cu „injaculare" (ejaculare retrogradă), dar... Ce rost are?
În fine, yoghinii spun că astfel se păstrează energiile corpului, dar nu e ceva dovedit științific. Nu e nici recomandat, nici de evitat. Tu alegi cum te simți mai bine.
Corpul sigur nu suferă, la un moment dat tot o să scape de excesul de sămânță, prin poluții.

| doctorandus a răspuns:

Nu are beneficii. Mituri taoiste sau hinduse (pseudostiinta).

Sublimarea alchimica a spermei... nu exista.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu despre ce faza vorbesti, insa ai grija ca daca nu ejaculezi frecvent cand faci activitati sexuale, testicolele tale vor avea de suferit. Nu exista nici un beneficiu dovedit stintific despre aberatia asta. Ai grija de unde iti iei informatiile. Verifica-le daca sunt de incredere si daca au ceva doveditor acreditat de medici buni in domeniu.

| Anonim4505800000 a răspuns:

Asta e o iluzie. Nu există orgasme fără ejaculare la bărbați. Dacă nu ejaculezi, nu se mai numește orgasm, ci doar masturbare sau sex fără finalizare.