1 kg burta de vita(prefiarta si proaspata)
4 oua
150g smantana
1 bucata hrean
2 bucati morcov
1/2 telina
1/2 pastarnac
10 "catei"de usturoi
sare
1 bucata ceapa
boabe de piper
otet
1/2 oase de vita(proaspete)cu putina grasime pe ele
leustean verde
preparare:
se pune burta de vita la fiert
dupa 1 ora si jumatate se pun si oasele
la ora a 2 se pune zarzavatul(hreanul, morcovii, telina, pastarnacul, ceapa, boabele de piper, usturoiul tot zarzavatul sa fie intreg)
la ora a 2 si jumatate se scoate burta si se taie fasii subtiri
apoi se scoate zarzavatul si osul de vita la ora a 3
se pune burta taiata fasii in oala
si se mai lasa o jumatate de ora
la sfarsit se pune smantana(100g), oulele batute "bine" si otetul(dupa gust)
se presara leustean verde deasupra
Frate, ce a ajuuns Romania asta... o ciorba de burta la capitolul dragoste si sex, ar trebui sa se numeasca "dragoste si mancare"
Baiatulsinguratic întreabă: