| DreamaGirls98 a întrebat:

Ce e ala un preludiu?
Funda pentru. cel mai bun raspuns!big grin

14 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Este chestia aia care o fac femeile sa nu se simta curve. gen vezi domne am facut dragoste, nu sex.
de asemenea e lucrul care trebuie sa-l eviti cand barbatul e beat.

| qLoveSmileღ a răspuns:

Esti nascuta in 1998, nu?

N`ar trebui sa te preocupe scoala? xd

| Heather2001 a răspuns (pentru qLoveSmileღ):

Daca nu sti sa-i raspunzi la intrebare, de ce dai astfel de raspunsuri tampite?

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru Heather2001):

" Daca nu sti sa-i raspunzi la intrebare" dragutsa, eu stiu ce e ala un preludiu, dar de ce ar trebui ea sa stie de astea, daca are 13 ani? Raspunsuri tampite dai tu. :*

| Heather2001 a răspuns (pentru qLoveSmileღ):

Eu am 11 si totusi stiu.Nu e treaba ta ce varsta are.E normal sa fie curioasa. Felicitari, ti-am raportat raspunsul.

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru Heather2001):

Felicitari! Nu-mi pasa :* N-am spus nimic vulgar sau gresit. " felicitari " ai raportat un raspuns care nu este gresit. happy

| alyzee a răspuns:

Wow si eu care credeam ca barbatii sunt cei bulversati de cuvantul acesta, in fine.
Preludiu: toate actiunile ce se desfasoara inaintea actului sexual propriu zis si care conduc la acesta. Adica sarutari, mangaieri, dezbracat, masaj, petting, etc, cam tot ce se face inainte. Pentru femei, preludiul este o parte foarte importanta in actul sexual pentru ca o ajuta, atat psihic cat si fizic sa se pregateasca, de asemenea in timpul preludiului se produce si lubrifierea vaginala care ajuta penetrarea.
Ceea ce se intampla dupa actul sexual se numeste postludiu, acesta se intampla in momentul in care femeia isi doreste sa stea cuibarita in bratele barbatului, sa fie mangaiata si sa i se spuna cuvinte de dragoaste. Postludiul la barbati insa e foarte diferit, se intampla atunci cand se intoarce cu spatele si incepe sa sforaie.

| gygeana a răspuns:

Preludiu sunt acele clipe perecute cu persoana iubitha pana a incepe contacu sexual. Acele managieri saruturi care te ajuta sa numai fi cripsat. Daca ai noroc sa gasesti un baiat calumea si care sa stie ce face te poate duce il al noualea cer numai dintr-un preludiu.Cu ajutoru lui poti avea o partida excelentahappy

| MasterYoda a răspuns:

Preludiu sau preelodia = perioada dinainte de... / dintre... (Rucar si Bran)

| Prapacea a răspuns:

Preludiu = mulțimea mișcărilor reunita cu mulțimea cuvintelor pe care le face/spune o femeie pentru a transforma o linie curba și maleabilă într-o linie dreaptă și rigidă
Această definiție se găsește și în manualul de matematică de clasa a 7-a

| AR1373 a răspuns:

Parte introductivă a unei compoziții muzicale mai ample sau prefață.

| misssknow a răspuns:

Bun esti cam micuta dar hai uite preludiul e momentul dinaintea partidei de sex acele sarutari si mangaieri etc... care sunt menite sa te faca sa simti o dorinta de a face dragoste de a te excita si de a te simti si mai bine decat daca ati incepe direct

| Himera a răspuns:

E intervalul de timp alocat pentru incalzire inainte de campionat sau maraton.

| oncemore a răspuns:

E normal ca un copil sa stie si despre asa ceva...eu am 14 ani si stiu tot ce ar trebuie...preludiul este ceaa ce faci inainte de a face sex.iti spun mai multe daca imi dai cerere de prietenie(toate curizitatile tale mi le poti spune mie). toti ceilalti care te-au criticat cred ca nu stiu nici ce inseamna sex rolling on the floor

Întrebări similare