Pentru mine iubirea e sentimentul in care doresti sa dai totul. Cand oricat de mult ai darui, nu ti se pare suficient si consideri ca e loc de mai mult. E atunci cand incepe sa-ti pese de cineva mai mult decat de tine insuti si decizi sa-l pui pe primul loc in toate. Si totusi, iubirea e singurul sentiment din lume care consider ca n-are definitie. Pur si simplu se simte, fara prea multe cuvinte. E sublim! Chiar daca doare de multe ori, e geniala
Iubirea nu cred că are o definiție.Nu există iubire perfectă cum nu exista nici oameni perfecții.
Nu cred că ar putea cineva să traiască fară sa iubeasca.Aici nu mă refer doar la jumătatea ta, mă refer la natura, la pasiuni, la vise.
O zi frumoasă îți doresc.
Dupa parerea mea, iubirea este viaţă. Şi dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Daca traiesc pentru a avea un scop in viata, atunci vreau ca acela sa fie gasirea iubirii adevarate, iar daca nu o gasesc, prefer sa mor incercand. Iubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există.
Credeti ca iubirea implica mai mult durere si tristete sau fericire si implinire?
Imi pare rau ca spun asta, dar iubirea pentru mine inseamna o mare prostie.