anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti? La ce varsta este cel mai potrivit sa faceti dragoste? Fundita si restul VoOt!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna,de obicei momentul cel mai potrivit sa iti incepi viata sexuala e atunci cand te simti pregatita,dar totusi conteaza sa fi pregatita atat fizic cat si emotional,sa fi alaturi de o persoana in care ai incredere si ai o relatie serioasa sa nu ajungi sa regreti pasul facut.
Nu exista o varsta anume, fiecare se dezvolta diferit, eu una am inceput la 16 ani jumate,atunci m-am simtit pregatita si fizic si psihic,in plus am facut-o cu persoana iubita si nu regret.
Nici sa o faci la o varsta prea frageda deoarece corpul este in schimbare,este in crestere si trebuie sa fi pregatita si sa fi informata,in plus sa stii cum sa te protejezi corespunzator, deoarece desi sexul iti aduce placere, iti poate aduce si multe neplaceri.

11 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

16-17

| mona a răspuns:

Nu este o regula cand trebuie sa faci...o faci cand crezi ca ai cunoscut persoana potrivita, ca sa para ceva mai special

| TeIubesccc a răspuns:

Atunci cand te simti pregatit/a. dar totusi sa treci pragu` de 16 ani

| Cherry a răspuns:

Nu exista o cea mai potrivita varsta pentru lcuru asta.Trebuie sa facem asta cand suntem pregatite pentru asta si cand logi, avem cu cine, nu cu primul care ne iese in cale.Normal, sexul nu este atat de bun daca se intretine la o varsta mai mica de 16 ani.

| mrszilike a răspuns:

Nu exista varsta cand tu simti ca vrei sa faci dragoste daca ai prieten atunci faci cand simti ca esti pregatitahappy

| RaBiOsA a răspuns:

Nu mai devreme de 17 ani. Parerea mea. Eu mi-am inceput-o si am aproape 18 ani fara un pic. Nu te grabi de mica

| AnaEindragostita a răspuns:

Cand esti pregatit/a

| skzstyle a răspuns:

Sincer nu stiu, fiecare are caracterul lui, fiecare are o decizie diferita, oricum mai tarziu de 14 ani.

| sixteen16 a răspuns:

Intre 16-18

| Tasha_8785 a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta fixa.Fiecare persoana o face atunci cand este pregatita si simte ca vrea cu adevarat.

| LaryssaCrazy_1865 a răspuns:

Pai cand esti pregatit de asta.Dar ar fi mai bine pe la 18 ani. Dupa mine nu merita de la varste fragete pentru ca iti pierzi copilaria si nu merita! Sper ca am te-am ajutat!happy