| Crocodinozaurul a întrebat:

Cei ala retardat? serios nu scrie in DEX, nici pe google translate banuiesc ca e ceva de genu pentru categoria asta

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un retardat e o persoana care face gesturi anormale vorbeste cu multa lipsa de ortografie, se dezbraca in public, etc.

| ShowTim3 a răspuns:

Cineva ca ala din poza ta, exemplul perfect happy

| Laviy a răspuns:

Nu te-a facut nimeni? Lasa ca te fac eu. Retardat e cineva ca tinewinking daca sti sa cauti intr-un dictionar sigur gasestiwinking

| BlackNights a răspuns:

RETARDÁT, -Ă adj. (și s.m.f.) (Franțuzism) Rămas în urmă; nedezvoltat din punctul de vedere al intelectului; întârziat mintal; înapoiat; retardatar. [< retarda].

| Ţiiţţţu a răspuns:

Redus mintal

| Fragolita a răspuns:

"Retardat" inseamna... o persoana care nu gandeste normal. Ceva in genuwinking

| Sedativ a răspuns:

RETARDÁT, -Ă adj. (și s.m.f.) (Franțuzism) Rămas în urmă; nedezvoltat din punctul de vedere al intelectului; întârziat mintal; înapoiat; retardatar. [< retarda].

| Valeee09 a răspuns:

Cred ca esti un pusti de vreo 10 ani care a ajuns pe TPU dintr-o intamplare si nu are ce face.

In sfarsit. Un retardat este o persoana care are deficiente in gandire, un redus mintal.

Daca te-a facut cineva retardat sa stii ca te-a jignit nu ti-a facut un compliment!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii tu sa cauti, dovada: http://i.imgur.com/ejTZO.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Crocodinozaurul: stiu ca nu te-a numit nimeni ca fiind retardat. Doar mama ta te-a facut asa pentru ca faci trolling? Ce sa ii mai reproseze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu cred ca tu esti mare destept happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll.

| FamOuSs a răspuns:

Retardat = intarziat mintal, inapoiat