Trec cu vederea ca ai scris extrem de corect ( si eu fac greseli ). Daca scrii o scrisoare de ajutor nu cred ca inteleg aia ceva. Dar ca raspuns TIPAAA si da din maini si picioare. Daca te duc unde va sa zicem si ai un tel ascundel cat mai bine si pe drum incearca sa reti niste chesti legata de drumul parcurs ( cat timp ai mers, cat de repede ai mers, zgomotul de afara ) cand ajungi da un sms familiei cu tot ce ai vazut pe drum si tot ce ai auzit asa politia te ajuta.
Incepi sa strigi sa te zbati sa atragi atentia pers din jurul tau
si cum a spus si ingeras ascunde telefonul si sa ai norocul sa fie pe silentios sau sa nu sune deloc ar fi minunat
. Incerci sa lovesti pers respectiva chiar daca e mai puternica. cand vz ca nu mai ai cf stai un timp cuminte pentru a`l pacali si dupa cauti o scapare. Tot timpul trebuie sa fie o cale de a scapa trebuie doar sa o gasesti
. Sa speram ca nu o sa ti se intample asa ceva
.
Buna, pai sunt destul de folositoare raspunsurile date de cei mai jos, dar v-ati gandit daca fata nu are telefon?!
Si nu are cum sa sune/sa dea sms la nimeni!
>.
Buna! uite iti spun experienta mea si poate asa te ajut mai mult. mi-am pastrat calmul desi e foarte greu in asemenea situati, am pastrat telefonul care spre norocul meu era pe silentios, dupa ce l-am pacalit am inceput sa-l lovesc si spre norocul meu ca era constient ca daca ma va lovi voi ramane cu semne si poate sa ajunga la puscarie, nu m-a lovit ba mai mult mi-a promis ca voi ajunge teafara si nevatamata daca nu voi anunta pe nimeni si asa a fost. sper sa nu ti se intample niciodata pentru ca e o experienta ingrozitoare, desi nu mi-a facut nimic acel las nu e placut sa traiesti cu o asemenea experienta.
incepi sa strigi cit de tare poti pentru a atrage atentia oamenilor sa inerci sa iti ascunzi mobilul cit de bine poti ca sa poti telefona, si la orice ocazie sa incerci sa fugi