In general chestiile astea le faci inconstient... putini oameni citesc astfel de articole si pun in aplicare "tehnicile de agatat".
Lumea tot nu intelege. Am fost informata despre ce presupune sexul, conceptia, masurile contraceptive si protectia de bolile cu transmitere sexuala pe la 10 ani. Am citit Marquis de Sade la 13 ani. Majoritatea copiiilor fac tampenii mari (gen: copii) din cauza educatiei deficitare. Te plangi de copiii din ziua de azi? Daca esti din '94, esti copil pe langa mine. Fa tu copii, creste-i cum vrei.
Nu mai folosi clisee stupide, de felul "ce sa facem democratia! ". Preferai sa traiesti in epoca in care nu exista protectie impotriva bts si sarcinii?
Pe de alta parte, poza de profil releva exact ce aspiratii inalte ai. Vrei sa fii profesor universitar. Nu?
Draga mea, nu te roaga nimeni sa comentezi! Nu ma intereseaza cati ani ai tu, dar pentru mine, copii din ziua de azi nu mai au cap! Nu am zis ca sunt "matura"! Asa ca nu ma "baga" pe mine in aceeasi oala cu alea de 12 ani!:*
Corect e copiii. Cu 3 i. O sa-ti aduci aminte de conversatia asta cand vei avea copii.
În sfârșit, se gândește cineva și la băieţii prea îndrăgostiţi!
Drăguţ din partea ta, bravo!
Salarii prea mici. Plus ca micile rautati pe care le comit dezinteresat, din timp in timp, vor deveni o permanenta. ^___^
Multumesc mult.Acum stiu clar ca AikkoxD e indragostita lulea dupa mine!
Pai si atunci cum facem sa fim prietene cu un baiat fara sa ii dam acele semne adica nu exista prietenie intre un baiat si o fata?
Bun articol! bravo, postarea este foarte buna, un bun sfat de urmat, asteptam si alte articole la fel de bune
Multumesc Pentru Articol E Super Tare! Eu Am Aflat Azi Ca Ma Plac 2 Fete Fara Sa Stiu
Foarte tare multumesc pentru articol, multumesc si mai astept articole de genul asta, tine-o tot Asa!