Dacă are bani, maşină. Da poate cu siguranţă.
Asta vor majoritatea, bani, să ai servici să ai şi maşină.
Nu prea le interesează dragostea.
Oricum frumuseţea e subiectivă.
Poate fata X să îl vadă frumos şi fata Y urât.
Deci este subiectivitate mare când vine vorba de frumuseţea unei persoane, sau mai bine zis de aspectul unei persoane.
Să privim lucrurile dintr-o perspectivă cât mai reală. Marea majoritatea nu vor dragoste. Deci, există şi fete care gândesc raţional şi vor dragoste dar sunt pe cale de dispariţie într-o societate din ce în ce mai bolnavă ca a noastră, pe jumătate eşuată când vine vorba de tineri în mod special şi nu numai.
Din păcate banul dictează. Bani =,, dragoste" cu ghilimele de rigoare. Aşa funcţionează societatea actuală cangrenată.
Eu am o vorbă italiană de la un prieten de al meu în vârstă.,, finiti i soldi finito l'amore"
Sau mai bine zis ai bani, de muncă va fi în relaţie cu tine, nu prea ai sau nu ai, la revedere.
Cum am mai spus, fizicul e primul lucru care conteaza, parerea mea. apoi caracterul (pentru unii) si banii (pentru altii). aveam insa o profa de mate in scoala generala, faceam meditatie cu ea. sotul ei nu avea un ochi si nu era prea atragator, in schimb ea chiar era frumusica. ne-a zis mie si celorlalti copii care erau cu mine la meditatie, ca el deja nu avea acel ochi cand s-au cunoscut iar pentru ea nu a contat deloc fizicul, ci inima sotului ei. si aveau un apartament decent, nu erau bogati, ca sa zici ca l-a luat pentru bani. acum nu stiu, posibil or exista si oameni pe care intr-adevar nu-i intereseaza fizicul. Dar sunt foarte putini.
Am mai zis într-o relaţie nu cotează doar sexul ci înţelegerea, dragostea. Sunt multe aspecte. Este foarte urât să stai cu cineva doar pentru sex să consideri ca fata X este jucăria ta sexuală şi să profiţi de ea.