| yama a întrebat:

Daca ati fi fata, si ati fi primit un astfel de mesaj (sms) ce ati crede? la ce v-ati gandi?
I want to kiss you on the cheek and then turn all red, just like a kid.
I want to hold your hand in mine and it's going to sweat because i'll be nervous, just like a kid.
I want to look in your eyes and be speechless because of the emotions, just like a kid.
I want to say "i missed you" when i see you, just like a kid.
I want to say "i'll always love you", just like a kid.
Because this kid loves you so much that he would never change in an adult.

10 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

Ca te iubeste! din traducere asta este, scopul cu care a fost trm stie doar acea persoana!

| yama explică (pentru costel24ro):

Scopul mesajului era ca tipul o iubea pe tipa tongue si nimic altceva

| KimBianca a răspuns:

Ce dragut love struck. Eu una as fi impresionata love struck

| xXdoareuXx a răspuns:

Pai sigh nu stiu ce sa cred ori ar fi genul de sms "trimite-l la X persoane si daca il veti primi inapoi de X ori atunci pers X te iubeste sau etc" sau cineva chiar te iubeste si te-ar iubi orice s-ar intamplat pentru ca iubirea ce ti-o poarta n-o sa se schimbe niciodata love struck

| yama explică (pentru xXdoareuXx):

Nu era genul de sms cu "trimite bla bla bla". Nu stiu daca sentimentul era/este reciproc....eu am trimis mesajul

| eatpraylove a răspuns:

Mie mi se pare cute, adica mie chiar mi-ar placea sa primesc un astfel de mesaj, si oricum daca stam si ne gandim fetele sunt innebunite dupa poetry de fapt depinde de la fata la fata, dar oricum e foarte sweet

| yama explică (pentru eatpraylove):

Si mie mi se pare foarte cute, de aceea l-am si trimis. Dar intrebasem pe cineva (o fata chiar) si mi-a spus ca vezi domle e o porcarie si chestii din astea.
Nu toate sunt innebunite dupa poetry....foarte putine

| oaneoane a răspuns:

Pai ce sa cred...ca are o mica problema; nu stie sa vorbeasca romaneste! si nici sa scrie

| yama explică (pentru oaneoane):

Mesajul era pentru o fata din alta tara, de aceea e scris in engleza. Foloseste un pic de creier.
Si ce nu stiu sa scriu ma rog?