Poate ca n-am primit un buchet de flori si am primit altceva.
Da, faptul ca nu as fi primit nimic de ziua mea, m-ar fi pus oarecum pe ganduri...
Esti sigura ca stia de ziua ta? Unii mai sunt uituci...
Nu. Dar nu pentru că nu ţi-a dat un buchet de flori ci pentru că tu rezumi totul la asta. Întreadevăr poate te aşteptai la ceva de la el, dar dacă nu ţi-a dat nu e motiv pentru care să vă despărţiţi. ceva de tipul : De ce te desparţi de mine? Tu : pentru că nu mi-ai cumpărat flori. Aha. Baftă!
Poate nu are baiatul bani de flori. E criza si pe langa asta nu toti da bani pe flori
.
Superficialitate... adica daca relatia e ok si na omul nu avea bani, nu crede in cadouri, era plecat, avea treaba, a patit ceva etc, asta e motiv de despartire? Bine nu mentionezi daca e rece in general si asta e doar un plus; daca relatia are si alte probleme, comunicati, iar daca te deranjeaza ceva spune-i lui, nu noua ca nu comunici, el nu are de unde afla ce se petrece cu tine.
Ziua mea a fost acum o luna si iaca nu am primit flori (mai ales ca sunt alergica si imi pot provoca o criza de astm- deh, mai ghinionista eu asa) si nici altceva pentru ca nu intr-un cadou sta o relatie; mi se pare aiurea sa dai ultimii bani pe un cadou care se poate dovedi inutil pe termen lung, cand mai bine iesi in oras, te duci undeva etc. De fapt in afara de o tarta de la colegele de camera nu am primit nimic din cauza conjuncturii, dar asta nu inseamna ca renunt la prieteni sau la relatia mea; conteaza ca au fost acolo cand am avut nevoie de ei; ma rog, este mereu Craciunul
sper ca glumesti, dar poate omul n-o fi avand bani, nu te-ai gandit? si i-a fost jena sa spuna...
Nu e placut. dar nu e un motiv de despartire. Poate nu avea bani [ ehh. e criza!
] si se va revansa el mai tarziu
poate cu ceva mult mai semnificativ.
Da. poate nu a avut bani sa iti cumpere, poate iti da altceva sau poate nu iti da nimic nu conteaza atat de mult cadourile
Una mica si materialista.
Normal ca merita sa-l tii prin preajma, pentru ca nu cadoul conteaza, ci prezenta.
bafta.
Era vorba de amant, stia ca e ziua mea si si-a motivat gestul cu -nu vreau sa afle sotul-. Dar sotul a ras de mine si a zis ce amant e si asta care nici o floare nu-ti da.
Poate nu a avut bani sa iti ia nimic.
te-ai gandit macar ca poate el se simte mai prost ca tine?
poate s-a gandit in fel si chip ce sa iti ofere si i-a fost jena sa iti confectioneze ceva, el singur(ar fi fost sweet)
gandeste-te si la asta inainte sa iei decizii aiurea!
in plus de ziua ta cel mai frumos cadou ar trebui sa fie dragostea lui.
Atata timp cat exista iubire intre cei doi normal ca da, da doar nu sta totul intr-un buchet de flori.
Da te'ai gandit ca poate nu a avut in acea zi bani?
de ziua mea nici eu nu am avut parte de un cadou dar nu m-am suparat
m-a trezit in cel mai placut mod
se compenseaza
Pai iubirea nu consta doar in cadouri dupa mine...eu de exemplu nu i-a luat nimic iubitei mele de ziua ei dar ea nu s-a suparat fiindca ma iubeste si eu la fel si daca pentru tine e important sa iti trimita cadouri sau cevade genu atunci inseamna ca nu il iubesti ci esti cu el doar asa din bulan
Daca nu ti-a dat flori, dar totusi ti-a zis la multi ani sau ti-a luat altceva merita sa-l tii "prin preajma". Dar daca nu ti-a luat altceva si nici macar la multi ani nu ti-a zis zic sa-i spui pa-pa si la revedere.
Eu zic ca da poate nu avea timp te cumparaturi sau cine stie...
daca e un prieten bun nu merita sa il lasi balta pentru un gest ca asta important e ca nu a uitat
"Da... ca poate iti da altceva". Deci GG
) de ce puneti intrebari din astea tampite? El ar trebui sa nu te mai aive prin preajma
Cum sa zici asa ceva? lol...
Petrumiencraft întreabă: