anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu mananci cateva zile mori? sau macar lesini. intreb pentru ca imi doresc foarte mult sa morrr

20 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, e adevarat ca poti muri daca nu mananci, dar nu in cateva zile, est un proces mai lung.Depinde de organismul fiecaruia, poti sa nu mananci o luna-2 si sa nu mori, depinde. Da, se poate sa lesini pentru.ca organismul este slabit.Sa mori de infometare este foarte aspru, este un proces lung si te chinui pe termen lung, organismul slabeste, pierzi din putere, etc. Poti sta luni intregi fara mancare doar ca este foarte greu sa rezisti si sincer mi se pare cea mai absurda cale de a iti lua viata.Si viata e frumoasa, nu te gandi la moarte si nu incerca sa te torturezi in asemenea hal; iti dai seama ca nu mori asa usor din lipsa hranii si nici nu poti muri daca nu mananci cateva zile, nici vorba.Totusi, organismul trebuie hranit ca sa functioneze cum trebuie.
Lasa moartea, traieste-ti viata asa cum e ea, sunt multeeee persoane care sunt pe pat de spital care lupta cu moartea si isi doresc foarte mult sa traiasca si tu, care sigur esti sau tanar/a, iti trece prin cap astfel de prostii, poate din cauza unei iubiri neaimplinite sau certuri cu familia ori prietenii.Revino-ti!

| mgtow a răspuns:

Omule daca tu iti arunci toata apa din frigider si mancarea macar las-o la un boschetar sa aiba ce sa manance saracul si apoi te bagi in pat intr-o saptamana mori dar e dureroasa moartea

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu vei muri pentru că nu vei rezista să nu mănânci pur şi simplu. Dacă vroiai cu adevărat să mori alegeai variante mai inspirate, de exemplu uită-te la ştirile de la ora 5. Dar tu nu vrei asta tu vrei doar să atragi atenţia asupra ta. Crize adolescentine? Baftă!

| Pacala a răspuns:

Cat de prost/proasta esti... well. nu-i nici o paguba daca vrei sa mori. Da` eu tot raportez intrebarea ta catre un administrator.

| Marijuana a răspuns:

Tu iti doresti sa mori, dar gandeste`te la cei bolnavi, pe ultima 100 de metrii care ar da orice sa mai traiasca macar cateva zile sa fie alaturi de cei dragistraight face

| Ioana2518 a răspuns:

Nu vei muri. Dar vei lesina. Si nu vei putea sa nu mananci decat daca nu ai ce manca. Ca asa te va razbii foamea si iti zic sigur ca nu ai cum sa te abtii doar daca nu ai nimci in frigider si nici bani ca sa te duci sa-ti cumperi mancare de la un magazin.

| pwp a răspuns:

Dc iti doresti sa mori?
viata e frumoasa(uneori) si merita traita!love struck

| StefanStyle94 a răspuns:

Gandeste-te bine daca vrei sa mori...Esti un las? Orice problema ai avea, lupta, nu te da batut.Nu mai poti da timpu' inapoi daca faci greseala asta.Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute si fi increzator.Multa baftawinking

| Ionutzz97 a răspuns:

Dc iti doresti sa mori?

| bianka93 a răspuns:

Pai...nu vei muri.vei rabda doar foame si vei fi slabit. dar tot ceva vei manka pentru ca nu vei rezista fara sa mananki chiar nimic. dar dc vrei sa mori?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Incearca furadan, demonstratie facuta de insasi Madalina Manole.

| me_3408 a răspuns:

Sigur ca nu mori, si chiar daca, ai vrea sa nu mananci ca sa mori, o sa iei tu ceva de mancaree, oricum sunt cai mai bune de a scapa de probleme, si o intrebare ca asta nu ar trebui pusaa pe TPU!

| mymy a răspuns:

rolling on the floor Intrebari din aste nu se pun pe TPU dar ma rog hai no clar ca mori straight face

| CHILIPIR a răspuns:

Nu e o varianta moartea, sunt o multime de variante mult mai bune decat cea aleasa de tine, dar daca vrei neaparat macar fa-o public sa te vedem si noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu cati ani ai de vrei sa mori?! Nu ai sa mori! Ai sa traiesit, dar ai sa slabesti ai sa ajungi ca o umbra si ai sa ai probleme de sanatate si ai sa regreti.Si daca vrei sa mori ca ai probleme.pai sa mai si mori este culmea ghinionului! Viata e frumoasa orice ar fi ai rabdare.Sunt atatia oameni care vor sa traiasca. Ai maini? Ai picioare? Ce mai vrei? Mai iti trebuie niste minte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai si iop mi-am dorit odata sa-mi iau gatu...da...totusi nu-i kiiar asa d simplu
nu se rezolva asa problemele.winking:-p

| Alexyyyyszz a răspuns:

Dece vrei sa mori? nu meriti meriti sa fii fericita! Ioana prietena ta

| alexer a răspuns:

rolling on the floor lol... nu mai manca ca e criza.))

| ღBlueAngelღ a răspuns:

De ce vrei sa mori? Trebuie sa traiesti. Sigur ca poti sa mori daca nu mananci, doamne fereste! Acum depinde de organismul fiecaruia.

| Banannaaa a răspuns:

Daca vrei sa te omori incearca si tu sa te impusti. e mai putin dureros si mult mai putin chinuitor! Baftahappy