Pentru ca femeile sunt fraiere si iau in seama faptul ca prostii si proastele si cei fara caracter le condamna, se considera insultate prin prisma faptului ca ceilalti condamna ceva ce nu ar trebui sa condamne.
Pana la urma si daca una se duce cu mai multi ce? E dreptul ei, nu mi se pare nici o problema asta. Ce, un barbat cand se duce cu mai multe face ceva rau? Ca si barbatii tot cu femei fac de fapt.
Meriti sa fi insultat doar daca ai facut rau altuia, atunci da, infractiuni in general, abuz psihic, etc, violenta nejustificata.
Eu si daca as avea o gagica prostituata nu m-ar deranja, aia e o meserie si atat, acasa e acasa. Si in Germania sunt prostituate maritate care lucra cu carte de munca.
Chiar bravo lor ca muncesc in felul lor si fac bani. Ca si asta e o munca pana la urma sa faci sex la comanda.
Deci eu chiar le apreciez pentru ca isi castiga banii singyre. Apreciez orice om ce munceste, nu conteaza ce. Si videochat la fel, si instalator, inginer, sofer, etc.
Si aia ca se vinde, pai si la patron nu te vinzi? Doar ca te vinzi pe mai putin, muncesti mai greu si mai mult dar si bani mai putini, tot te vinzi.
Eu cand am fost la o prostituata in ian 2008 am mai stat de vb cu ea intre reprize ca luasem o ora, avea 31 ani, zicea ca deja avea doua garsoniere cumparate, fata avea ASE-ul nu era o proasta.
Deci isi facea un viitor ca viata era grea. Se vindea dar macar stia pe ce, e doar un exemplu.
Isi placea pensie, asig medicala si tot. Mai auzi "frumusetea se duce", pai si pana se duce trebuie sa ai bani destui sa o duci bine pana la 101 ani daca esti fata desteapta.
Ca asta e avantajul, faci bani multi intr-un timp mai scurt mai ales daca erai cum era asta fara peste.
Mentalitatea e mai proastă decât a oricărui om de pe platforma asta. "Eu si daca as avea o gagica prostituata nu m-ar deranja, aia e o meserie si atat, acasa e acasa."... Cu alte cuvinte, n-ai avea nicio problemă cu faptul că gagica-ta te înșală, atâta timp cât o face în timpul programului de lucru, ci nu acasă. Felicitări, dragul meu! Tocmai ai atins un nou ideal de prostie! "Ca si asta e o munca pana la urma sa faci sex la comanda." - tu ești genul de lingău care ar spune și despre un criminal în serie că muncește, prin faptul că e greu să omori atâtea victime în mod consecutiv. "Deci isi facea un viitor ca viata era grea." - de fapt, tocmai asta NU făcea. Își ruina complet ani din viață cu ceea ce e mai ușor de făcut. Nu e atât de greu precum crezi să faci sex, mai ales din perspectiva unei femei. Gândește-te la asistentele medicale care muncesc de dimineața până seara și sunt nevoite să ajute fiecare pacient și să liniștească fiecare prieten apropiat, chiar și în condiții tragice. Asta înseamnă muncă, nu să stai cu picioarele desfăcute timp de 5h pe zi (doar nu crezi ca muncesc zi de lumină prostituatele). "Si aia ca se vinde, pai si la patron nu te vinzi?" - NU! Analogia ta e dezastruoasă și nu are nicio treabă cu lumea în care trăim! Doar pentru că există și cazuri în care mulți aleg să se "vândă" ieftin pentru câteva beneficii, asta e altceva. Nu compara un om care muncește 12h pe zi într-o hală sau o simigerie și abia reușește să se întrețină, în timp ce o prostituată face mai mulți bani pe 2 activități sexuale. "sa o duci bine pana la 101 ani daca esti fata desteapta." - mă tem că ai înțeles complet greșit sensul acestei vieți! Ideea nu e cât trăiești, ci cum trăiești ceea ce trăiești! E vorba de calitatea vieții pe care o ai mai mult decât durata efectivă. "Apreciez orice om ce muncește, nu contează ce." - hoții deștepți de asemenea muncesc din greu ca să nu fie prinși, dar asta nu înseamnă că e bine în vreun fel ceea ce fac. La fel e și cu prostituția. "Si in Germania sunt prostituate care lucra cu carte de munca." - există doar 2 variante aici: ori soții lor sunt peștii, ori sunt ultimii papagali fără **** în pantaloni. Susținerea ta directă față de prostituție nu e o laudă și meriți să fii insultat pentru asta. Prostituția însăși este ilegală și imorală din toate punctele de vedere. Nu o să intru în detalii despre câte riscuri de îmbolnăvire există în cazurile de sex întreținut cu prostituatele, dar cu siguranță se încadrează la *RĂU*, nicidecum la bine! "Ca si barbatii tot cu femei fac de fapt." - e o diferență colosală între a primi și a da **** cuiva... atât literal, cât și simbolic. Sper că te-am lămurit că tot ceea ce ai spus este o elucubrație incomensurabilă!
"faci bani multi intr-un timp mai scurt mai ales daca erai cum era asta fara peste" - banii nu îți vor cumpăra demnitatea, stima de sine și respectul înapoi! Sunt o grămadă de curve prin tabloide care trăiesc bine mersi prin Malibu sau Dubai și pe care majoritatea le văd doar ca pe niște jucării sexuale. Probabil argumentul tău aici ar fi același pe care-l dădea Charlie Harper în serial: "Au muncit mult pentru a deveni obiecte sexuale!", dar una e să spui asta într-un sitcom de comedie și alta e să o spui în cadrul unei discuții serioase legată de moralitate.
Revenind, desigur... acelor curve nu le pasă de cum le văd no name-uri ca noi, dar ține minte că la finalul vieții, oamenii vor ține minte mai mult ceea ce ai fost decât banii și faima pe care le-ai avut, pentru că în sicriu suntem cu toții la fel! Dacă toată viața ta ai fost o curvă, exact asta își vor aminti oamenii despre tine și aici se trage linia. "Chiar bravo lor ca muncesc in felul lor si fac bani." - ești extrem de ignorant și superficial dacă tot ceea ce ai înțeles tu din viață e că trebuie neapărat să faci mulți bani, chiar și cu prețul stimei de sine! "Pana la urma si daca una se duce cu mai multi ce? E dreptul ei, nu mi se pare nici o problema asta." - de asemenea, e de dreptul tău să te automutilezi cu un briceag în fiecare noapte, căci ești stăpân pe corpul tău, dar totuși nu o faci pentru că știi că astfel de fapte vor avea consecințe grave! În altă ordine de idei, nimeni nu respectă o "ușuratică", dimpotrivă! Se pare că n-ai înțeles nimic din moralitatea individuală. "Pentru ca femeile sunt fraiere si iau in seama faptul ca prostii si proastele si cei fara caracter le condamna, se considera insultate prin prisma faptului ca ceilalti condamna ceva ce nu ar trebui sa condamne." - da, adevărul e că aceste persoane sunt "pline de caracter" de altfel. Probabil tu ai vrea să primească statuie în piețe publice și să se facă și un scor: prostituata care s-a *** cu cel mai mare număr de bărbați, să primească onorariu de eroină a patriei! Cred că tu așa îți imaginezi în capul ăla al tău sec!
De mult prostitutia era perfect normala, dupa un timp religia a condamnat-o, au avut smecherii scopurile lor pentru care au bagat-o la imorale si tu ai picat in capcana.
E imorala de ce? E ilegala de ce? Trebuie sa aduci argumente, nu prin prisma religioasa. Sa vedem ce ai sa spui.
Pai vandut inseamna oricum ai da-o, ca iti vinzi si timpul si altele pentru bani. Orice ai munci iti vinzi timpul in primul rand, energia, consumul psihic, deci oricum vinzi ceva. Ca nu e usor sa stai la comanda sa faci calculatoare, sau sa proiectezi case, ori sa vinzi la patiserie, sa stai la casa, sau sa faci sex nu stiu cate ore pe zi chiar daca zici ca e usor.
Nu e usor chiar daca nu e munca fizica, pentru ca poate nu ai dispozitie sa faci chestia aia atatea ore, asta egal uzaj psihic, consum timp. Asta e la orice munca. Deci sunt munci diferite toate de fapt in felul lor.
Sunt de respectat toti, de la femeia de servici pana la academicieni, isi castiga banul in felul lor, aduc aport in societate in felul lor, nu fac rau la nimeni. In afara de infractiuni, violente, comportament urat, lipsa caracter, nimic nu e ilegal si imoral.
Vad ca e o industrie necesara in societate, nu stiu ce ilegala si imorala e, ca functioneaza al naibi de bine treaba. Aduce bani la buget in vest, lumea e multumita, deci e utila. Chiar s-ar inmulti violurile daca nu ar fi. Ca si videochat, multi is contra pe gura, real stau calare pe el si gusta asta din plin pe tot globul, deci e nevoie si de asta ca ofera oamenilor ce vor, dar si asta aduce bani la buget, deci contribuie la buget ca sa avem noi sistem social bun, invatamant fara taxe, sistem sanatate bun, zic in vest unde chiar beneficiezi de taxe.
Deci una peste alta ajuta chestia asta. Din moment ce la nivel mondial merge f bine, inseamna ca este nevoie de asta, altfel s-a fi dus aceasta industrie. Dar na, alti deschisi la mine stiu sa beneficieze de asta, sau mai rau, aia de condamna tot folosesc prostitutia si videochat-ul.
Si asta pentru ca natura barbatului asta este, genetic e facut sa f cat mai multe, de aia are testosteronul sus, deci natura chiar asta a vrut! Deci zici ca natura e imorala si ilegala ca a format cererea, iar apoi ca a venit oferta iar nu e bine. E f bine ca s-a facut un echilibru.
Ba chiar nu e bine, is prea putine prostituate, de aia preturile sunt f mari.
In Germania e 75 euro ora la Frankfurt, sunt si romance. In timp ce un neamt cu sal mediu net ia cam 15 pe ora net.
Mie mi-a luat in 1999 octombrie una la Braunschweig 50 euro scurtul, deci 75 euro acum mi se pare binisor ora.
Nu am zis sa traiesti 100 ani, am zis doar ca idee ca viata care o mai are o va trai bine daca e fata desteapta si face economii, normal ca, conteaza cum traiesti, dar o sa aiba din ce trai fara probleme, iar nu conteaza ce spun niste fraieri despre ea, nu va lua in seama tocmai ca e desteapta, nu o atinge ce zic niste oameni fara minte.
Va avea calitatea vietii cat traieste ca are din ce, la batranete 97 % depinde totul de bani mai multi ca la tinerete, mai ales ca ai si medicamente de luat, de dus la medici, etc. Sa vedem pe ceilalti cu pensii de cacao ce vor face, care si aia au muncit in felul lor, ca nesimtitii de smecheri nu stiu sa remunereze munca omului cum trebuie ca sa se imbogateasca din ea.
Eu zic ca multi condamna din invidie ca astea au lovele. Zic de alea destepte care nu dau grosul la pesti, care-s pe cont propriu. Asa cum e si in vest unele au si studii superioare dar isi fac banii fetele, unele chiar lucra ziua si noaptea fac asta. Au mintea deschisa si profita de asta, realizeaza ca nu e nici o problema.
Iar cu a da si a lua e tot sex, nu conteaza ca o iei sau o dai, e cam tot aia, ce mi-e ca dai, ce mi-e ca o iei.
Tu nu compara criminalii si hotii care fac rau altora cu prostitutia care nu face rau altuia, nu exista comparatie, normal ca nu poti aprecia infractorii. Am si precizat ca de condamnat e doar daca faci rau altuia, in rest nimic e de condamnat.
Imbolnaviri nu au loc daca exista protectie, la nemti sunt verificate, etc.
Deci alte argumente ca nu e morala si legala? Legala e peste tot in lumea civilizata.
O relatie nu se rezuma doar la sex, sex poti face cu cine vrei, conteaza cu cine te intelegi, comunici, te respecti, te ajuti la greu, cu cine ai ceva discutii, pasiuni comune, nu ma deranjeaza ca face sex unde face daca cu mine este in ordine. In momentul cand relatia imi este afectata, atunci fiecare pe drumul lui.
Numai oamenii ingusti la minte ar insulta pe unul deschis la minte care nu condamna prostitutia, ca uite nemtii nu o condamna, doar noi esticii condamna, noi ramanem incuiati pe veci la cap dar vrem sa ajungem ca vesticii economic, nu merge cu asa minti inguste.
Noi condamnam si LGBT, noi esticii suntem in urma cu 5000 ani si asa vom ramane ca si rusii, ca si aia gandesc la fel pe axa asta.
Depinde ce adevar semnifica. Daca ceva e adevarat nu inseamna neaparat ca e benefic, malefic, moral, imoral, etc.
Adevar, adevarat inseamna conform realitatii, dar termenii "adevar", "adevarat" pot fi si subiectivi.
Pentru că face aluzie la ceva considerat foarte imoral la vremea în care oamenii începeau să mai înjure.
In biblie apar cuvintele
Eu nu consider cv imoral
Dacă e singură, nici eu, dar zic că societatea considera prostituția imorală când începea lumea să înjure mai mult.
Amu` lumea nu prea mai folosește `curvă` și `tîrfă` în sensul literalmente, am întâlnit mai mulți oameni care le folosesc ca un fel de `proastă`.
1. Biblia a fost adaptata si scrisa in de-a lungul a sute de ani de zeci de persoane, ca mai apoi sa fie tradusa, dar intre timp au aparut si alte versiuni ale credintei mama care au mici modificari ale propriei "Biblie", iar ce variante sunt pe internet nu putem spune daca este sau nu credibila sursa decat de la B.O.R
2. Orice cuvand ce in limba natala face referinta cu o caracteristica considerata imorala se considera si cuvant a fi imoral. Cand spui cuiva un cuvant ce nu este in egala masura cu legea morala atat scrisa cat si nescrisa, atunci este considerat jignire.
3. Exista exceptii dintre cuvintele obisnuite jignitoare cat cele regionale. De exemplu, sa ii spui unui locuitor ce vorbeste ungureste in Romania ca este ungur, aici evident este vorba despre trecutul si ura intre 2 popoare neavand o referire la sintagma generala ca jignire.
Pe scurt, in subiectul cu aceste doua cuvinte, se face o comparatie intre ce reprezinta semnificatia cuvantului si o persoana, la fel cum in Biblie putem regasi cuvantul "prost", dar sa fi prost este mai bine decat sa fi o c**va datorita simbolisticii sale.
înainte să fii curva ești om.
ține de respectul de sine (cel ce jignește) și respectul față de ceilalți.
doar să auzi cuvântul ăsta din gura unui bărbat, îți faci întâi o idee despre el și apoi despre ea.
la fel pot fi "prost" etc…
un gentleman nu le folosește indiferent de interlocutoare.
idem și pentru doamne.
poți jigni fără să folosești cuvinte vulgare te asigur.
Sunt considerate înjurături. Poți spune un adevăr despre aceste persoane, folosind spre exemplu termeni precum "prostituată" sau mai frumos "damă de companie". Când folosești acele cuvinte, se presupune că jignești persoanele cărora li te adresezi astfel.
Bine eu personal nu consider că e ceva imoral și că moralitatea este, nu vad nimic greșit în a face sex cu alți bărbați
E foarte trist dacă nu vezi nimic greșit în a fi "prostituată". Aici nu e vorba de a face sex cu alți bărbați într-un context de "one night stand", ci de a face sex cu alți bărbați în mod regulat, în schimbul unei sume de bani! E o mare diferență!