Nu, fetele nu cred ca noi vrem doar prietenie de la ele, ele stiu ca vrem sex de la ele si gagicareala. Din start cand unu abordeaza una, ele iau in calcul ca de aia le abordeaza.
Se conving ca ai vrea doar prietenie doar daca dupa destul timp nu ai intentii de gagicareala, atunci da. Si daca ai ocazia sa arati asta si mentine relatia sa vada ce cum daca te-ar vrea si ea de amic.
Buuun daca vrei sa ajungi la 57 Kg, ca la 1, 60 m cam atat trebuie sa ai, eu am 63, 3 Kg la 1, 7 m inca dar nu stiu cat voi mai putea avea atat ca ma cam ia des papatu de la tratamentul cel nou.
F bine ca faci sala si te si ajuta pe depresie! Eu m-am lasat in 2013 ca imi facea rau, dupa antrenament se amplifica raul ala din creier, inainte nu era asa, dar am facut din 2007, nu ma ajuta pe depresie insa.
Trebuie gasite solutii, am pus problema la medici eu, trebuie sa mancam orice si sa nu ne ingrasam, alta solutie NU exista realist vorbind, macaneala cu stilul de viata sanatos nu functioneaza si nu va functiona in societatea actuala sub nici o forma, chiar medicii observa si se mira de ce, dar le-am explicat eu de ce.
Exista doar trei solutii si deloc a patra, sa fie clar, o zic dur dar adevarul, solutii care sa functioneze pe scara larga, nu la putini care aplica stilul sanatos de papare:
1 - Sa se faca produse cu aceiasi textura si gust care au putine kcalorii la nivel de legume la 100 g pentru a putea fi consumate la liber fara probleme. Se poate si acum avem indulcitori noncalorici dar si grasime noncalorica numita Olestra, medicul cu care discut eu pe FB a probat ciocolata cu asta si a iesit la 90-100 kcal una de 100 g in loc de 600, are acelasi gust cam ca Milka. Ei se intalnesc si cu cercetatori, au acces la multe.
Insa nu se comercializeaza aceasta grasime sau produse cu ea pe motive tampite.
2 - Tunarea organismului sa metabolizeze altfel grasimea si zaharul dar sa mancam produse clasice.
Deja avem, inhibitorii de SGLT-2 care scot zilnic un 60-80 g glucoza prin urina si pierzi un 200 kcal, glucoza care nu iesea altfel.
Avem Xenical care inhiba 30 % asimilare grasimi, mai pierzi si acolo ceva.
Avem dar inca necomercial inhibitori de KHK, enzima ce metabolizeaza fructoza, ketohexokinaza, si deja de juma de zahar ai scapat, iese afara toata, nu mai faci ficat gras, nu mai iei kcaloriile.
3 - Reductorii de pofta de mancare gen Saxenda Wegovy si Mounjaro, scad foamea, implicit si pofta (pofta vine in urma unei foame mascate, placerea o simti mai intensa ca sistemul de recompensa se accelereaza cand ai foame), asa ca automat mananci mai putin si din alea clasice de la sine fara sa te abtii.
Nu o sa mai mananci cine stie ce prostii ca nu prea le vei mai simti gustul, nu iti mai plac.
Ori combinatie intre cele 3 metode. Altfel nu se va schimba nimic niciodata.
Sedentarismul este consecinta tot a societatii de azi, trebuie sa traim cu el, nu avem ce face, si sa nu ne faca probleme si merge si asa.
Dieta e cheia la greutate 80 %, 20 % e miscarea.
Nu putem sa ne intoarcem cu 1000 ani in urma pe stil de viata atat timp cat cauzele sunt prezente, prostii pe toate drumurile, joburi, pasiuni ce duc la sedentarism.
Ce vor ei prosteste este sa combata efectul, deci cumva un tratament simptomatic, ceea ce nu functioneaza, si se vede.
Sunt zdrențele care profită de tine și le place sa îți bată joc
Îmi pare rău
Mie nu-mi pare rău? Fără suferință existenta nu are sens, asta e prima lecție s vieții, trebuie sa vrei, nu să aștepți ajutorul social
Simplu, asta i-ai dat de inteles din prima
prin felul de a o aborda, ai vrut sa ' o cunosti' sa fiti prieteni, discutii platonice. ii spui cat mai repede ce anume vrei.
daca nu mai vorbeste cu tine dupa, aia e, mai bine decat sa pierzi nu stiu cate saptamani sau luni
Tu ești curul vaci )))) mai văcar cu diploma
RAY întreabă: