anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt ATAT de singura?

18 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Dar cat de singura ai vrea sa fi? Daca nu ATAT, atunci cat?

Sau nu ai vrea sa fi singura?

Esti sigura ca nu ai vrea sa fi singura?

Ce vei face daca nu vei mai fi singura? Daca iti va fi dor de singuratate? Atunci macar de libertate?

Da-ti singura raspunsul!

| alin567 a răspuns:

Stii sa socializezi?

| Bittersweett a răspuns (pentru alin567):

Bineinteles..si sunt si awsomeblushing

| alin567 a răspuns (pentru Bittersweett):

Baga oleaca id alyn_war

| Sensiman a răspuns (pentru alin567):

Oleaca? laughing ce inseamna cuvantul acela?hee hee

| PotcaPădurii a răspuns:

Da mere.Iesi afara si fa-ti prieteni daca tot a dat singuratatea peste tine.

| Bittersweett a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Crezi ca e asa de simplu. nu pot sa ma leg de oameni pe strada" vreau sa fim prieteni". trebuie ceva mai mult de atat.

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Bittersweett):

Si ce vrei sa-ti fac eu? Pe internet oricum nu gasesti solutia. Baga-te si tu intr-un grup de desen, sau un cerc de literatura sau macar iesi si tu la o bere, poate te bagi in vorba cu careva...

| XatomisX a răspuns:

Si eu sunt singur vrei sa fim impreuna big grin?

| Bittersweett a răspuns (pentru XatomisX):

Desigur, la cartela de 50 de euro.straight face

| SakonSIUkon a răspuns:

Pentru ca nu ai idee cine e alaturi de tine in fiecare clipa.

| millyca a răspuns:

Atat cat? Esti un fel de "fetita cu chibrituri", inteleg.

| Bittersweett a răspuns (pentru millyca):

Nici chiar. dar de ceva vreme m`au uitat "prietenii". si altii se pare ca nu imi pot face.

| millyca a răspuns:

Motivele pentru care te-au uitat prietenii sunt de natura sociala, cel mai probabil. Marirea distantelor dintre indivizi este un fenomen care ne afecteaza pe toti si are drept cauza inclusiv existenta site-urilor de socializare. Acum, de ce nu iti poti face prieteni este mai greu de intuit. Probabil ca nu frecventezi medii unde acest lucru sa fie mai lesne posibil. Sugestia mea ar fi sa incerci ceva nou, o activitate ma refer. Oricum, este stiut ca dupa o anumita varsta prieteniile se leaga mult mai greu. Problema pe care o ai tu o am si eu intr-un fel.

| Bittersweett a răspuns (pentru millyca):

Ai fi putut vorbi mai putin codat.dar am inteles..multumesc pentru... sfatbig grin

| kscorpio a răspuns:

Raspunsul e la tine.

| iDexter a răspuns:

Nu esti singura, aici esti inconjurata de o multime de oameni care iti pot fi alaturi la nevoie.

| DoarSaAjut a răspuns:

Hey.

Nu esti niciodata singura si intotdeauna e cineva pe acest pamant care vrea sa te vada fericita mereu si mereu, de asta incearca sa numai crezi ca esti singura cand de fapt, esti cea mai importanta pentru cineva!
Bafta.

Întrebări similare