Fiind nu esti constienta ca ce ai tu de spus sau de oferit nu este intotdeauna ceea ce vor altii.
Iar cand este vorba de atras barbatii, atunci apar mai multi factori care ori atrag barbatii ori ii pun pe fuga.
Cred ca raspunsul este simplu. Vrem ceea ce este greu si de neimblanzit de oricine, ne face sa ne simtim speciali ca am schimbat un om sa ne iubeasca, dar el este in continuare un buldog cu cei din jurul lor.
Totodata poate fi adaugat in raspunsul de mai sus si faptul ca simtim cererea indirecta de ajutor. Uneori cand vezi o persoana cu potential la pamant (estetic cat si comportamental), vedem ca este neajutorat/a si credem ca, daca o "salvam" din situatie, o sa putem fi impreuna si sa fim salvatori ce vom fi iubiti.
Unii experti au spune ca ne atrage ceea ce ne lipseste, un om ce este mai extrovertit iar noi suntem mai introvertiti. Sau sa cautam un model de tata / mama ce nu i-am avut.
Oricum ar fi, sunt multe explicatii in functie de persoana, dar generalizand, ne facem o misiune sfanta din a salva o persoana, fie cineva ne va salva.