anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeei, iubitul meu cand imi spune " te iubesc " si spun " si eu te iubesc " el ma intreaba cat?
adica se refera la ceva de genul : pana la doamne doamne
sau cine va scrie cu un cub de gheata pe soare " te iubesc" te va iubi mai mult decat mine...
ceva idei?... ce de astea 2 m-am saturat.
fundita

Răspuns Câştigător
| DelphhiN a răspuns:

VAI DOAMNE...nu te ai saturat sa e auzi mereu si mereu? sau sa le vezi scrise pe tot felul de site-uri asta nu consta in musai cateva cuvinte luate de pe net, ar trebui sa fie ceva spun din inima ta nu luat de pe net ca alea nu inseamna nimic sau poate doar faptul ca esti un papagal care repeta prostiile scrise de altii?
poate ar trebui sa incerci sa iti exprimi iubirea prin felul in care tu crezi ca e cel mai potrivit...eu una cel putin ii spun prietenului meu "daca ma vezi langa tine stand in bratele tale cand as fi putut avea oricare dintre baietii din oras cred ca e o dovada destul de mare" poate ar trebui sa i spui si tu niste cuvinte asemanatoare dar nu pe ale mele si sa vezi atunci ce iti spune. trebuia sa i spui ceva ce simti si ceva credibil si realizabil care sa idea de gandit
FUNDITA?

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mhmm,sa fac pe tarfa sentimentala putin.(cu toate ca nu prea imi place).
"Imagineaza-ti o clepsidra,fiecare particula din acel nisip,fiecare firicel de praf are o incarcatura sentimentala ce nu poate fi exprimata prin cuvinte,clepsidra se intoarce mai mereu,cum nisipul din clepsidra nu se va termina niciodata,asa nici iubirea mea nu se va termina niciodata pentru tine " Pentru mai multe texte de dragoste, si alte abureli sentimentale, verifica-mi blogul, il gasesti la profilu meu, te-am pupat.

| Danysan a răspuns:

Poti sa spui cuvinte o gramada ca daca nu treci si la fapte tot degeaba. Dragostea se arata prin cuvinte ca de vb o pot face multi, important e sa arati ce simti pentr-u persoana respectiva prin fapte. Iubirea nu se arata numai prin vorbe pentr-u ca ele sunt doar o clipita in timp, faptele vb si se tine minte!

| Foxyyyy a răspuns:

Ce infantil.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Ce-s prostiile astea?

| Lumeaîn3D a răspuns:

Ohhhh...El in primul rind trebuie sa-ti spuie cit de mult te iubeste, nu tu..Esti fata, nu trebuie sa fii atit de naiva...Si in plus, replicile astea sunt doar miere pentru urechi. Dragostea adevarata se demonstreaza, iar asta el trebuie s-o faca pentru ca e barbat nu mamaliga.

| ByCats a răspuns:

Te iubesc mai mult de cat iti poti imagina tu. MAi mult de cat crezi de la cer la pamant