| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, astăzi a munca am trăit o experiența uimitoare cu colegul meu, experiența care l-a făcut pe acesta sa crească în fata ochilor mei, capacitatea lui de pricepere este uimitoare si impresionantă, vreau sa spun ca am lacrimi în ochi. Eu cu colegul meu de birou ne-am uitat pe Tic Tok si am văzut un filmuleț care avea ca sunet de fundal un dialog intre o femeie si un bărbat care suna așa: Femeia: "Daca te duci la una tânără pe acasă? "
Bărbatul: "Are doar pufuleți în dulap".
Femeia: "ahahahahhahaha!"
Bărbatul: "în schimb daca mergi la una mai bătrână, mai are o ciorba, o sarma, daca te îmbolnăvești știe ce să-ți dea, nu sunt bune astea tinere."

Eu cu colegul meu am rămas șocați. Normal bărbații părăsesc partenerele pentru cele tinere si sexy, de ce ar spune un bărbat ca nu sunt bune astea tinere, îl întreb eu pe colegul meu. Stam si cugetam pana când colegul meu aude un sunet ciudat în filmuleț si îmi explica. În timp ce femeia formulează întrebarea se aude o lovitura de ceva, iar colegul meu presupune ca femeia are asupra ei un cuțit cu care lovește masa si îl amentinta pe bărbat cu cuțitul sa spună ca femeile tinere nu sunt bune de nimic. În acel moment am zis "Evrika" si am fost impresionat de agilitatea si iscusința colegului meu. Ei bine dragii mei de pe TPU, ce părere aveți despre asta? Stimați bărbați este adevărat ca femeile tinere nu sunt bune? Eu strig în gura mare NU.