Stii ce? Baiatul asta e cam Canuta-Om-Sucit.Nu mai suferi dupa unu` care nu stie ce vrea
. exista si posibilitatea ca el sa fi suferit in liniste, sa tina in el, fara ca tu sa iti dau seama
Pentru fericire, niciodata nu este "prea tarziu ", crede`ma.
Niciodata nu e prea tarziu... daca vroia sa te astepte te astepta sau facea el primul pas
Cred ca asa o sa mi se intample si mie...acum cand ii spun si ii dovedesc ca o iubesc foarte mult, nu prea ma baga in seama, dar probabil ca va veni vremea in care se va intoarce roata...si tare mi-e frica ca eu nu o s-o mai iubesc.lucru care acum mi se pare imposibil.eu zic ca e mai bine sa te intalnesti cu el la un suc si sa discuti problema cu el, intreaba-l dc nu ti-a zis pana acum si vezi ce zice.mai incolo te descurci tu
Poate nu ai simtit atunci.De ce sa te critice pentru ca i-ai spus tocmai acum? Spune-i te rog ca acum ai simtit, nu mai devreme.
Inseamna ca a vazut cum scrii si s-a gandit ca esti cam proasta... Ce-ar fi sa inveti intai gramatica si apoi sa te gandesti la masculi?
Inseamna ca el banuia dar nu avea curaj sa creada. a asteptatmult si nu a mai putut.ca noi baietii santem firi rabdatoare dar foarte sensibile.noi vrem sa fim cuceriti si sa ne puneti jos repede, nu sa ne lasati sa suferim in tacere.imi e mila de el. de tine nu. reao. de ce ai chinuit asa bietul om?