anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iam spus cai l iubesc si el"imi pare rau, si eu te am iubit dar e prea tarziu...de ce mi ai spus tocmai acum? trebuia sa mi spui mai de mult? imi ziceai mereu ca vrei sa mi spui ceva si cand te intrebam ce e... spuneai ca nimic"Ce parere va dati?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Stii ce? Baiatul asta e cam Canuta-Om-Sucit.Nu mai suferi dupa unu` care nu stie ce vreawinking

| Luori a răspuns:

. exista si posibilitatea ca el sa fi suferit in liniste, sa tina in el, fara ca tu sa iti dau seama
Pentru fericire, niciodata nu este "prea tarziu ", crede`ma.

| CarLa_7372 a răspuns:

raised eyebrows Niciodata nu e prea tarziu... daca vroia sa te astepte te astepta sau facea el primul pas

| dannny a răspuns:

Cred ca asa o sa mi se intample si mie...acum cand ii spun si ii dovedesc ca o iubesc foarte mult, nu prea ma baga in seama, dar probabil ca va veni vremea in care se va intoarce roata...si tare mi-e frica ca eu nu o s-o mai iubesc.lucru care acum mi se pare imposibil.eu zic ca e mai bine sa te intalnesti cu el la un suc si sa discuti problema cu el, intreaba-l dc nu ti-a zis pana acum si vezi ce zice.mai incolo te descurci tuwinking

| Aly_8868 a răspuns:

Poate nu ai simtit atunci.De ce sa te critice pentru ca i-ai spus tocmai acum? Spune-i te rog ca acum ai simtit, nu mai devreme.

| frumoasa_2313 a răspuns:

Inseamna ca a vazut cum scrii si s-a gandit ca esti cam proasta... Ce-ar fi sa inveti intai gramatica si apoi sa te gandesti la masculi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca el banuia dar nu avea curaj sa creada. a asteptatmult si nu a mai putut.ca noi baietii santem firi rabdatoare dar foarte sensibile.noi vrem sa fim cuceriti si sa ne puneti jos repede, nu sa ne lasati sa suferim in tacere.imi e mila de el. de tine nu. reao. de ce ai chinuit asa bietul om?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As dori si eu un cal alb si frumoc pe care il voi numi Albul cal